Přejít na obsah

Fotka

Geodepresivní koutek III

• Pokud chcete vložit odpověď, přihlašte se
3604 odpovědí na toto téma

#3241 Roman_Jaromer

Roman_Jaromer

Roman_Jaroměř

• Members
  • PipPipPip
  • 2 739 příspěvků(y)

Publikováno 16 leden 2016 - 9:17

Většinou raději nechávám cizojazyčná fóra pro ty, kdo jsou v daném jazyce lépe sběhlí...

Přece jen anglicky umím jen trochu... :-(

Možná i proto, že si říkám, že to stejně nemá smysl. Sice tam občas někdo z GS odpoví, ale jen tak, že si stojí za svým a na názory lidí moc nedají... A předpokládám, že pokud ty názory budou lámanou angličtinou, že k tomu asi moc nepřispějí.

• 0

#3242 mpik

mpik

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 4 980 příspěvků(y)

Publikováno 16 leden 2016 - 10:47

Pořiďte si tak 19" monitor, pak nebudete muset rolovat (i moje 17" je na některé notifikace malá, jsem zjistil). :D

mám 22" a rolovat jsem musel. pochopitelně proto, že se mail nezobrazuje na celém okně. Zatím mi to stačilo takhle a nechce se mi všechny maily rozklikávat do fullscreenu.

Tento příspěvek byl upraven od mpik: 16 leden 2016 - 12:36

• 0

#3243 Viktor36005

Viktor36005

Viktor36005

• Members
  • PipPipPip
  • 55 příspěvků(y)

Publikováno 19 leden 2016 - 14:53

Napadl sníh, krabičky se špatně hledají a ty co jsou trochu výše mají zamrzlá víčka a mechanismy. A tak si dělám přípravu na jaro a léto a taky si čtu listingy a logy i u vyluštěných a odlovených krabiček. A narazil jsem na učebnicový příklad geodeprese : http://coord.info/GC611P7

- stačí přečíst si těch 13 zápisů od data 13.1.2016. Přitom oba zkušení kačeři. Chlapci, chlapci, je to nutné ????

• 0

#3244 Pontiac_CZ

Pontiac_CZ

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 843 příspěvků(y)

Publikováno 19 leden 2016 - 15:18

Co to je za šaškárnu? :D

EDIT: skoro mi přijde, že ti dva (Erdogan s ownerem) na nás ostatní hrají komedii. ;) Do toho ještě se svým WN Metuzalem... je to tam partička vtipálků. To ani do geodepresivního koutku nepatří. :)

Tento příspěvek byl upraven od Pontiac_CZ: 19 leden 2016 - 15:31

• 7

SW: a:Drake 5
HW: Nexus 6 (Android 6), Qstarz BT-Q818X bluetooth GPS modul

"When you go to hide a geocache, think of the reason you are bringing people to that spot. If the only reason is for the geocache, then find a better spot." – briansnat

#3245 jardavera

jardavera

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 218 příspěvků(y)

Publikováno 19 leden 2016 - 15:24

Nějak se tomu zdráhám uvěřit....

• 0

Co nevidím, nahmatám . . .

#3246 phrkt

phrkt

věčný rejpálek

• Members
  • PipPipPip
  • 1 044 příspěvků(y)

Publikováno 19 leden 2016 - 15:31

Že by turecké kešování :unsure: .

• 0

#3247 Sven Gumby

Sven Gumby

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 56 příspěvků(y)

Publikováno 19 leden 2016 - 15:53

To si snad dělá srandu, ten Erdogan.

"Šnečí ulita! No jo, ale nemam papír. Neváhám a utíkám k Babišině podchodu, kde konfiskuju polovinu logbooku. Později zjišťuju, že jsem vzal tu popsanou. Láduju logbook do ulity, nejdřív pořád vypadává, ale nakonec se výborně přilepí ke slimákovy, který v ulitě přezimoval."

Kde by slimák vzal ulitu? A ještě s nesprávným ypsilonem!

• 1

#3248 Viktor36005

Viktor36005

Viktor36005

• Members
  • PipPipPip
  • 55 příspěvků(y)

Publikováno 19 leden 2016 - 15:55

Kéž by to byla jen mystifikace.

• 0

#3249 Roman_Jaromer

Roman_Jaromer

Roman_Jaroměř

• Members
  • PipPipPip
  • 2 739 příspěvků(y)

Publikováno 19 leden 2016 - 18:27

Todle asi ani nemůže být pravda...

• 0

#3250 dr.vota

dr.vota

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 4 091 příspěvků(y)

Publikováno 19 leden 2016 - 18:49

Prosím přispějte do diskuze zde na ofiko fóru: http://forums.ground...dpost&p=5558799

To sice můžeme, ale obávám se nulového žádaného efektu - ale mohli by to ještě víc vylepšitTo sice můžeme, ale obávám se nulového žádaného efektu - ale mohli by to ještě víc vylepšit

Tak můžete hádat, kolik je tam reakcí ze strany GS od 13.ledna do dnes.

• 0

#3251 Roman_Jaromer

Roman_Jaromer

Roman_Jaroměř

• Members
  • PipPipPip
  • 2 739 příspěvků(y)

Publikováno 19 leden 2016 - 20:09

Jo, až na reakci "moderátora" že máme používat složitý postup, kterým přes GMAIL vyfiltrujeme přeposíláním grafiku...

Škrábat se levou nohou za pravým uchem. I když možná to bude fungovat. Je otázka, jak dlouho - než GS opět změní formát.

Přitom by stačilo jednoduché řešení. Dát do nastavení volbu, jak se mají zprávy posílat... Přece to nemůže být takový problém.

• 0

#3252 dr.vota

dr.vota

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 4 091 příspěvků(y)

Publikováno 19 leden 2016 - 20:49

Jo, až na reakci "moderátora" že máme používat složitý postup, kterým přes GMAIL vyfiltrujeme přeposíláním grafiku...

Škrábat se levou nohou za pravým uchem. I když možná to bude fungovat. Je otázka, jak dlouho - než GS opět změní formát.

Přitom by stačilo jednoduché řešení. Dát do nastavení volbu, jak se mají zprávy posílat... Přece to nemůže být takový problém.

Na to mám jedině WTF! Takovou hovadinu ani nebudu zkoušet. To není řešení.

• 0

#3253 Modrak

Modrak

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1 401 příspěvků(y)

Publikováno 19 leden 2016 - 21:50

Na to mám jedině WTF! Takovou hovadinu ani nebudu zkoušet. To není řešení.

Neuveriteny. A dorazil me ten Chilehead s vysvetlenim ze to je vlastne spravne, jen my jsme blbci ze to neocenime. Tak kdybyste to nevedeli, tak nove maily jsou vysledek dlouhodobeho a pecliveho vyzkumu a jsou lepsi pro 99% uzivatelu. My vsichni i diskutujici na foru grounspeaku patrime mezi tu1% minoritu. Tech 99% spokojenych reprezentuje jediny prispevek, od cloveka s vadou zraku, kteremu to shodou okolnosti asi fakt pomohlo.

• 9

#3254 Roman_Jaromer

Roman_Jaromer

Roman_Jaroměř

• Members
  • PipPipPip
  • 2 739 příspěvků(y)

Publikováno 20 leden 2016 - 7:13

Mimochodem ohánějí se tím, že ti, kteří si na to stěžují začali kešovat dříve... Že ostatní si to určitě přejí... Přitom je tam ale i názor od jednoho, co začal 2014, kterému se to také nelíbí...

• 0

#3255 Hamaci

Hamaci

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 975 příspěvků(y)

Publikováno 20 leden 2016 - 8:04

Napadl sníh, krabičky se špatně hledají a ty co jsou trochu výše mají zamrzlá víčka a mechanismy. A tak si dělám přípravu na jaro a léto a taky si čtu listingy a logy i u vyluštěných a odlovených krabiček. A narazil jsem na učebnicový příklad geodeprese : http://coord.info/GC611P7

- stačí přečíst si těch 13 zápisů od data 13.1.2016. Přitom oba zkušení kačeři. Chlapci, chlapci, je to nutné ????

Díky za upozornění na tyto logy.

Moc mne pobavily.

Opravdu by to chtělo přesunout do georadostného koutku, ať se zasmějí také ostatní.

• 1

#3256 taxoft

taxoft

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 587 příspěvků(y)

Publikováno 02 únor 2016 - 23:58

Tak jsem právě zaznamenal změnu u logů. Pokud prázdné místo nese informaci, kterou neumím rozšifrovat, tak je jí tam mnohem víc. Ale na stránku se vejde o tři logy méně. Co je tohle za debilní módu tedy nepochopím... :-(

Přiložené miniatury

• Screenshot 2016-02-02 23.52.33.png
  • Screenshot 2016-02-02 23.53.49.png

• 5

Klidně se rozčilujte.

#3257 Vláček

Vláček

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 966 příspěvků(y)

Publikováno 03 únor 2016 - 0:54

To je ještě dobrý - já mám pod každým "Found it" dva prázdné řádky, takže tak 2-3 logy na celou obrazovku.

• 0

#3258 KulisekW

KulisekW

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1 038 příspěvků(y)

Publikováno 03 únor 2016 - 1:18

A to jsem se bál, že moje 17" je velká. Ach jo... :-(

EDIT: Tak jsem se na tu nádheru podíval sám a říkám, že je to pěknej hnus!

Tento příspěvek byl upraven od KulisekW: 03 únor 2016 - 1:56

• 0

#3259 Norbert_G

Norbert_G

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 430 příspěvků(y)

Publikováno 03 únor 2016 - 4:27

Tak jsem právě zaznamenal změnu u logů. Pokud prázdné místo nese informaci, kterou neumím rozšifrovat, tak je jí tam mnohem víc. Ale na stránku se vejde o tři logy méně. Co je tohle za debilní módu tedy nepochopím... :-(

Tak tohle můžu jenom podepsat. Ono už stačí se podívat nahoru na stránku. Dodnes nechápu, proč tam jsou pod sebou ty dva panely. V tom horním zeleném jsou položky jen vpravo, v tom dolním naopak zas jen vlevo.

Jinak nejhorší je, že je teď 1 ze ~29 logů rozbitej a dost to ruší. Nedivil bych se, kdyby za pár let přišli s tím, že markdown zruší a zavedou něco jinýho a pak zas budou rozbitý markdown logy.

Jo a další věc, na což si stěžujou lidi i na oficiálním GC fóru je, že dřív měly logy pozadí střídavě bílý a šedý, teďka jsou všechny bílý, takže je to míň přehledný.

Tento příspěvek byl upraven od Norbert_G: 03 únor 2016 - 4:31

• 0

#3260 phrkt

phrkt

věčný rejpálek

• Members
  • PipPipPip
  • 1 044 příspěvků(y)

Publikováno 03 únor 2016 - 8:03

Tak jsem na to koukal, opravdu je to zbytečně roztahané a ty černé oddělovací čáry jsou jak pěst na oko. Dělení logů odstínem pozadí měli zachovat. A když už podporují smajlíky, tak proč se vykašlali na barvičky, podpora těch pár BB tagů už by je nezabila.

• 0

4 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 4 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Reklama