Když mi při
Když mi přišla notifikace, že ErikSi logoval Rovnici v rokli a viděl jsem, co všechno ještě o víkendu "navštívil", tak mi to nedalo a napsal jsem mu. A kupodivu odpověděl, cituji:
it´s easy to find out … check the Logbooks!
bye erikPro neznalce angličtiny překládám: "Trhni si nohou...!"Holt, GC je hra. Každý to může hrát, jak umí a na co stačí. A jak ho to baví. Akorát tohle pár ostatním přijde tak nějak líto...
Předně podotýkám, že se mi jejich postup nelíbí... Ovšem:
Neměl by ses snižovat na jeho úroveň - k překrucování pravdy (tj. lži, pokud nemám používat tak silná slova).
Pro ty, co neumí anglicky to co Erik napsal znamená, že to byl snadný nález, ať si zkontroluješ logbook, ne "trhni si nohou".
1) Bohužel z kontextu ti to možná asi vyznělo jako "trhni si nohou"... Ale to už jsou spíše tvé závěry. Ne to, co opravdu napsal.
2) Bohužel pokud opravdu jsou zapsaní v logbooku, protože si finálky našli někde na nějakém serveru, podle pravidel GS s tím nic neuděláme, protože i RW jim to bude muset uznat... A pokud si autor zkontroluje keš a log tam bude, leda tím budete přidělávat RW práci...
Jako owner po kontrole pokud jejich log není v logbooku klidně log smazat, bohužel pokud opravdu na místě logovali, asi nezbývá nic jiného, než jim log uznat...