Geodepresivní koutek III
Publikováno 27 srpen 2013 - 21:55
Publikováno 27 srpen 2013 - 23:34
Smrk napsal/a:
Modrak napsal/a:
... ale zhruba ve tretine pripadu se uz dotycny nenamaha mi ani podekovat....
No vidíš, taky nevím, jestli jsem poděkoval za tu Kotoučovku, už ji mám vyluštěnou! Tak mockrát dík. :-)
Sice ne, ale ty ses taky na nic neptal, takze ciste technicky vzato to je jina situace, nez kdyz si nekdo o neco primo sam rekne.
Publikováno 28 srpen 2013 - 4:42
Smrk napsal/a:
Jacka by jim mohla zkusit vysvětlit, jak to pak budou tam nahoře obhajovat, až jim ty jejich falešné logbooky někdo omlátí o hlavu :-)
Tam nahoře? No nevím nevím... Aneb jak se praví v jedné hezké filmové pohádce: Ať už peklo bylo nebo nebylo, vymyšleno bylo dobře.
No, berme to z té světlejší stránky - není snad lepší, když se rodinní příslušníci, přátelé, kolegové, známí i doposud neznámí svým jednáním vybarví už podle takové "nevinné hry", než kdyby to zjištění přišlo až ve chvíli, kdy o něco opravdu jde?
Ale ať zase trochu oživíme téma něčím méně vážným: Tenhle týden systematicky objíždím a kontroluju svoje keše. Včera za soumraku se vracím domů z jedné takové dlouhé výpravy, druhý den čeká další (a rak furt pryč v jednom kole až do soboty), těším se po všem tom harcování na teplé mlíčko a večeři, cvaknu v předsíni vypinačem - a ono tma. Nejde proud. U nás, u sousedů, v celé ulici, kdovíkde všude vlastně. Kdyby byla nějaká bouřka nebo tak, neřeknu, ale počasí zrovna klidné, tak netuším, co za tím bylo, jesli nějaký chmyták po kovech či kačer, který, v duchu nedávné diskuse, hrábnul, kam neměl. Každopádně místo odpočinku a dokončení příprav popisků pro krabičky na zítřek tak černá hodinka při paštice a rohlících od minulého týdne, než to konečně zase někde nahodili. Relax non plus ultra...
Publikováno 28 srpen 2013 - 8:44
Udělátka na kešky, GEO díly: www.geotools.cz
Publikováno 28 srpen 2013 - 9:42
lubbez napsal/a:
To já si takhle v neděli ráno loguju kešky. Protože v neděli ráno mám iq opravdu hodně nízko, stáhnu si z Oregona nálezy a protože jsou to jenom GCkódy, tak v klidu dohledávám na mapě pomalu loguju jeden za druhým. Najednou cink a mail od Alkeho, že v logbooku Žebráckého kačera 4 nejsem zapsanej. To že jsem se zapisoval, si opravdu pamatuji, zase nejsem tak blbej a tak mu to píšu nazpět i včetně popisu keše. Alkeho odpověď na sebe nenechala dlouho čekat, "loguješ si čtyřku, ale byl jsi u pětky." S nadsázkou lze říci, že nebýt Alkeho, tak jsem se zařadil mezi honibody logující kešky, u kterých nikdy nebyli. :D:D
On je totiz Alke svedomitej owner, kterej nejen ze dela dobry kese, ale i si radne plni svoje povinnosti. Takze kdyz ho v nedeli rano probudi mail ze mu logujes kes, rychle (pravdepodobne jeste v pyzamu) hupne do kanad co ma pripraveny u postele a bleskem jede zkontrolovat logbook zda je vse v poradku. Obratem mas zpatky pojeb zes tam nebyl. Zatimco treba ja na kotoucovce od publikace jeste nebyl na kontrole a to uz je skoro rok. Budu se muset podivat jestli je vse v poradku, jestli se NYXarum treba neodlepila z logbooku nalepka (ta nejak hrozne spatne drzi a temer vzdy upadne :-) a tak vubec.
Publikováno 28 srpen 2013 - 12:52
Sony Xperia Z3 Compact - (v záběhu), HTC Desire (v záloze) + c:geo; Oregon 450 odešel do věčných lovišť :-(
Publikováno 28 srpen 2013 - 14:14
Ber to pozitivne, tys mel, na rozdil od sousedu, bezpochyby na hlave celovku.Toniczech napsal/a: Nejde proud.
Publikováno 28 srpen 2013 - 14:25
Smrk napsal/a:
Další frajer s tisíci nálezy, který loguje ztracenou krabku :-(
http://www.geocachin...7a-77d2a68afc63
Vypadá to, že Geo.Benedikt@CZ je dobrej expert, takhle se vypořádal s keší, kterou jsem na dovolené nedal.
http://coord.info/GLC1BYVM
Docela se divím, že se do logu přiznává, že nenašel.
Publikováno 28 srpen 2013 - 14:58
P€T@ napsal/a:
... na finálku šel s bratrem... a zjistím, že bratr to rozkecal všem kamarádům...
Tvůj bratr je vůbec vykutálený kačer :-)
Publikováno 28 srpen 2013 - 15:00
mysakf napsal/a:
Smrk napsal/a:
Vypadá to, že Geo.Benedikt@CZ je dobrej expert, takhle se vypořádal s keší, kterou jsem na dovolené nedal.
Docela se divím, že owner takový log okamžitě nesmaže. Je smutné, že mu něco takového tak lehce projde.
Publikováno 28 srpen 2013 - 15:11
Publikováno 28 srpen 2013 - 15:14
Jeho boj.....běžte radši lovit místo toho neustálýho brečení tady.Smrk napsal/a:
mysakf napsal/a:
Smrk napsal/a:
Docela se divím, že owner takový log okamžitě nesmaže. Je smutné, že mu něco takového tak lehce projde.
Publikováno 28 srpen 2013 - 15:32
Jsi v geodepresivním koutku, tady se nic jiného neočekává.WitkoAWendy napsal/a:
Jeho boj.....běžte radši lovit místo toho neustálýho brečení tady.
Publikováno 28 srpen 2013 - 15:33
WitkoAWendy napsal/a:
Jeho boj.....běžte radši lovit místo toho neustálýho brečení tady.
Tuhle hlášku tady vidím každou chvíli, když se někdo rozčiluje nad porušováním pravidel. Tady nejde jen o to, že ten člověk podvádí. Když švindluje ve hře, jak se pak asi chová v běžném životě? To jsou klasičtí vyčůránkové, kteří potřebují dostat přes prsty. Mají neustále radost z drobných podvůdků. Tuhle se zdejchnou v práci, tuhle jedou na červenou, támhle neupozorní prodavačku, že se přepočítala, v práci neupozorní kolegu na schůzku, vždy se přidá na stranu většiny, pomlouvá atd.
Mě takoví lidé hodně vadí a ještě horší je, že to naprostá většina lidí přehlíží. Dneska jsem například šel po chodníku do práce a mezi chodníkem a silnicí je takový ten červený pruh pro cyklisty. A po chodníku si to valí cyklista a haleká na lidi na tramvajové zastávce, aby mu uhnuli. A co myslíte, že se stalo? Všichni uhnuli. Jen moje manželka na něj začala hulákat, že má buď slézt z kola nebo má mazat do vyhrazeného pruhu. Ostatní jen čuměli (jeho boj, radši šli lovit kešky).
Publikováno 28 srpen 2013 - 15:38
Publikováno 28 srpen 2013 - 15:53
Publikováno 28 srpen 2013 - 16:01
Ale jo,jenže jakej má smysl se rozčilovat nad blbostí ostatních? Sám jsem se takhle čílil kdyz jsem zjistil podvod při logovani jedné svojí keše a logy jsem chtěl smazat což jsem potom i udělal ale nedokážeš si představit ten humbuk okolo toho(viz. S4T4N) Takže jsem si od kešovaní dal rok a půl pauzu,nabral druhej dech,všechny svoje keše dal k adopci nebo šli do archivu a už se nerozčiluju,protože to prostě nemá smysl.Hraju si tak jak je mi to příjemné a co dělají ostatní toho si v této hře už nevšímám.HaLuMa napsal/a:
Takze jsi vubec nepochopil, co tu Smrk psal.
6 uživatel(ů) prochází toto téma
0 uživatelů, 6 návštěvníků 0 anonymních uživatelů