KulisekW napsal/a:
Grrrr!:@ To je vážně tak těžký použít při vracení keše mozek a dát ji dnem vzhůru, tak aby se do ní zbytečně nedostávala voda?
A nebo (u mé další) je zas veliký problém vracet ji na začátek trubky a nezarvat ji tak, že nejde vyndat! :@ Nu což, vyrobil jsem rovnou novou, umístil ji a jestli se ztratí, zkusím nějak vyšťourat tu starou.
Jestli můžu poradit: Mám mj. několik položek v řekněme skalním/kamenitém prostředí. A obdobně jako tebe mě dlouhodobě vytáčelo, že tam či onam do tramtárie musím prakticky zbytečně každých pár měsíců na výměnu piksle, jenom proto, že ji nějaký dobrák kameny místo zazdění prostě zastlal/rozmačkal. Tak jsem před časem začal u těch problémových položek přidávat na víko či desky logbooku stručnou instrukci jak a kam vracet a na co dát pozor. A teď, když po cca 2-3 letech od zavedení tohohle opatření dělám vizitaci, někde už podruhé, musím konstatovat, že to znatelně pomohlo a počet "úrazů" z příčiny nevhodného založení se snížil tak na 1/3, možná ještě míň. Určitě ne každý se té poznámky o způsobu uložení všimne, ale i kdyby jen část, očividně to pomáhá. Takže, kde ti vyvstává problém, vřele výše nastíněnou pomůcku doporučuju - za málo peněz hodně muziky.