A to si troufne někdo, kdo má za skoro 2 roky 9 nálezů
A podobných zápisů je tam víc, kdyby mi někdo napsal, že můj logbook je malý a nevejde se mu tam razítko...tak po něm něco hodím.
Publikováno 25 January 2014 - 23:57
A podobných zápisů je tam víc, kdyby mi někdo napsal, že můj logbook je malý a nevejde se mu tam razítko...tak po něm něco hodím.
Publikováno 26 January 2014 - 0:18
Skoro mám chuť jí napsat že je pí.a
Člen odboje proti zdejší vtíravé reklamě
Publikováno 26 January 2014 - 6:51
Publikováno 26 January 2014 - 9:10
Já se vám divím, že to tak řešíte. Je snad nějaká papírová krize?
Když smallku vybavíš logbookem velikosti 1,5cm x 2,5cm tak neočekávej nadšené ohlasy.
Publikováno 26 January 2014 - 10:11
To jsem viděl v pátek na keši GC4V8EH. Logbook tam není úplně malý, ale jsou tam malé linky, aby se vešlo hodně logů. Tak lidi logují do těch řádků až přijde tak známý kačer, jak je snorchl, který tam plácne razítko přes sedm řádků.
A je tak velký problém logovat ručně přes to jeho razítko?
Publikováno 26 January 2014 - 10:28
Publikováno 26 January 2014 - 10:31
Skoro mám chuť jí napsat že je pí.a
Někteří na to mají. Aneb na hrubý pytel http://www.geocachin...fa-44bad84a7c27 hrubá záplata http://www.geocachin...1e-70278bea8f64
Publikováno 26 January 2014 - 12:29
Někteří na to mají. Aneb na hrubý pytel http://www.geocachin...fa-44bad84a7c27 hrubá záplata http://www.geocachin...1e-70278bea8f64
Tak nick Vomitka, že, vomit jsou tuším v překladu zvratky :-)
*
Publikováno 26 January 2014 - 16:24
... Nevidim smysl v tom, aby owner porad behal a menil papir....
No dobře, tobě třebas nevadí zapisovat se do tisíckrát použitýho logbooku, možná ti ani nevadí sednout do restaurace kde nemění ubrusy, pro mě je ale potěšující nacházet krabky na kterých je poznat že o ně owneři pečují a chválím je za to. Je fajn zapisovat se do čistýho logbooku o několika málo listech, namísto do zmačkanýho potrhanýho ušpiněnýho navlhlýho až trouchnivějícího balíku papíru, kterej owner viděl naposled při založení a od tý doby na něj evidentně kašle.
Publikováno 26 January 2014 - 18:57
No dobře, tobě třebas nevadí zapisovat se do tisíckrát použitýho logbooku, možná ti ani nevadí sednout do restaurace kde nemění ubrusy, pro mě je ale potěšující nacházet krabky na kterých je poznat že o ně owneři pečují a chválím je za to. Je fajn zapisovat se do čistýho logbooku o několika málo listech, namísto do zmačkanýho potrhanýho ušpiněnýho navlhlýho až trouchnivějícího balíku papíru, kterej owner viděl naposled při založení a od tý doby na něj evidentně kašle.
O tom tady ale nebylo sporu, že? Všichni máme rádi hezké čisté logbooky v hezkých čistých keších. Diskuse je o něčem úplně jiném: proč některý lidi i do malých logbooků v mikro a nanokeších, dokonce i tam, kde jsou na logování vyznačená políčka, cpou ta svoje úplně zbytečná velká razítka, která zaberou míst pro několik logů a tak logbook znehodnocují pro ostatní kačery. Což taky nechápu. Jediné vysvětlení je, že jsou negramotní a nedokážou se podepsat !
Publikováno 26 January 2014 - 19:16
Co takhle megalománie - chorobná touha po vyniknutí, a bezohlednost - za každou cenu. Jednou má štempla, tak ho tam prostě musí buchnout. To je přece vlastnost se kterou se setkáváme dnes a denně a bylo by naivní se domnívat že GC to míjí.
Publikováno 26 January 2014 - 19:45
Svatba stála peníze tak tam musí. Razítko stálo 300,- tak tam musí.
Videa odemne: https://www.youtube....low=grid&view=0
Publikováno 26 January 2014 - 20:35
Ano, jsem megaloman - mám rád velké krabice plné pokladů, a v nich velké logbooky umožňující připsat i pár slov, a z módy miniaturizace šířící se z měst i do lesů mi vstávají vlasy hrůzou.
Zvlášť u nano-logbooků s očíslovanými chlívečky do 60, které ale owner mění třeba po 200 návštěvách, mám sto chutí se do logbooku rozepsat - bohužel bych se tak "pomstil" jen dalším kačerům, kteří by neměli kam se zapsat, páč takovému ownerovi je to zpravidla ukradené...
Publikováno 26 January 2014 - 20:40
To mě vůbec nenapadlo... chovat se v hospodě jako dobytek, nadělat kolem sebe spoustu bordelu a zadělat jim ubrus - aby ho rychleji vyměnili a příště jsem si mohl sednout k čistýmu....
Publikováno 26 January 2014 - 20:46
Jmenujte případy, kdy jste si nemohli keš zalogovat a odešli bez bodu jen a pouze kvůli velkýmu razítku v LB.
Vedle toho dejte případy, kdy jste nepochodili kvůli "velkýmu zájmu" ownera o svoji keš.
Já teda si první případ nevybavuju vůbec žádnej a proto nemám žádných námitek. Ty bych měl snad jen ze závisti.
V mojí mikrovce se nasbíralo spousta razítek, nejčastěji kulatá průměru 25mm což vůbec nepovažuju za zátěž logbooku, kvůli který bych jakože porad behal a menil papir.....Naopak mi usnadnili práci. Jsou snadno identifikovatelná. Podstatně lépe jak podpisy naškrabaný nekvalitní propiskou. Navíc LB s razítkama pěkně vypadá Asi největší razítko tam mám od Patrace 28x28mm Jediný opravdu velký razítko co jsem kdy kde viděl má Libmen&jája, průměr 40mm . O takovejch se teda bavíte?
Publikováno 26 January 2014 - 21:04
Hodně velký razítko dává např. Froggiewalker, ale toho jsem viděla jen v logbooku na svý keši, která je regular, aby to náhodou nevypadalo, že ho obviňuju z odsouzeníhodného razítkování pidilogbooků .
Publikováno 26 January 2014 - 21:12
Jednou má štempla, tak ho tam prostě musí buchnout. To je přece vlastnost se kterou se setkáváme dnes a denně a bylo by naivní se domnívat že GC to míjí.
To mi nesedí. Bežně se setkávám s pravým opakem - má štempla, ale nebouchne mi ho tam a nebouchne!
Publikováno 26 January 2014 - 21:19
Bookmarky: Zajímavé osudy kešek Kešky výletovky Hinty
Web: geopraha.eu regionální web Prahy
prazskychytrak.cz web o zajímavostech Prahy
0 uživatelů, 3 návštěvníků 0 anonymních uživatelů