Přejít na obsah

Fotka

Geodepresivní koutek III

• Pokud chcete vložit odpověď, přihlašte se
3604 odpovědí na toto téma

#1481 Raraku

Raraku

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 474 příspěvků(y)

Publikováno 26 leden 2014 - 21:20

To mi nesedí. Bežně se setkávám s pravým opakem - má štempla, ale nebouchne mi ho tam a nebouchne!

To asi mluvíš třeba o mě. Často se mi stává, že jsem tak líná vyndavat razítko, že raději naškrábu datum a podpis propiskou. :D  U letterboxů samozřejmě ne, tam si na to dávám pozor, ale u jiných keší to prostě občas odbývám, podle nálady. No a když je logbook malý tak používám tužku automaticky, nebo otisku jen horní kus razítka s nickem.

• 0

#1482 HaLuMa

HaLuMa

Autor Geogetu

• Members
  • PipPipPip
  • 11 450 příspěvků(y)

Publikováno 26 leden 2014 - 21:26

Ne, to jsem fakt nemluvil o kacerech. :lol:

• 1

#1483 Raraku

Raraku

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 474 příspěvků(y)

Publikováno 26 leden 2014 - 21:47

Ne, to jsem fakt nemluvil o kacerech. :lol:

:D 

• 0

#1484 St&nda

St&nda

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 329 příspěvků(y)

Publikováno 26 leden 2014 - 22:37

V mojí mikrovce se nasbíralo spousta razítek, nejčastěji kulatá průměru 25mm což vůbec nepovažuju za zátěž logbooku...

Nemam nic proti razitkum ani tomu jak to vnimas. Taky si rad razitka prohlidnu, ale naposledy zpet k me puvodni myslence - mam to hozene tak, ze plocha zabrana jednim logem by mela/mohla byt primo umerna velikosti logbooku, a neprimo umerna navstevnosti, at uz loguju razitkem nebo propiskou. Tzn. na prirodni kesi s vetsim logb. a nizsi navstevnosti se klidne rozepsat, neco i nakreslit, na mestskem mikru s vysokou navstevnosti zabrat mista co nejmene (a rozepsat se klidne na internetu, at neni rec jen o razitkach, kterych se to zase tak moc netykalo).
  • 3

#1485 Smogeo

Smogeo

Pozorr, troll!

• Members
  • PipPipPip
  • 453 příspěvků(y)

Publikováno 27 leden 2014 - 0:00

Přizpůsobit velikost logu velikosti logbooku, s tím bych souhlasil kdyby šlo jen o nanokeše a 2D cedulkokeše.

V typických mikrokeších (tictac,filmovka,PETlarva) je typicky LB udělaný z jednoho listu A4. Když se bude měnit 100 nálezech, kdy už se začíná papír trhat, vychází pro každýho místo 11cm^2 (po odečtení 10% na vazbu) To opravdu nepovažuju za důvod se šušňat s mikropísmem. Zápis je potřeba udělat především čitelný.

Na frekvenci odlovů bych se neohlížel. Jednak takový statistiky nenosím nikde napsaný a hlavně je to starost ownera, aby si určil jak často bude na svou keš chodit a podle toho si spočítal jakou kapacitu logbooku musí dát.

• 0
> Body nesmrdí <
Nebudu lítat jak Groundspeak pískne.

#1486 Smrk

Smrk

proti proudu

• Members
  • PipPipPip
  • 4 547 příspěvků(y)

Publikováno 27 leden 2014 - 6:13

Jestliže tam owner dá papír, kde si nalinkuje řádky pro jednotlivé logy, kačeři to dodržují a pak tam někdo flákne razítko přes několik řádků, tak to podle mě prasárna je.

• 2

#1487 von Bronin

von Bronin

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 314 příspěvků(y)

Publikováno 27 leden 2014 - 7:00

Razítka opravdu za problém nepovažuji. Teď se ale do GC dostává spousta nových lidí, kteří vyloženě mrhají místem - ve velkém logbooku nacházím celé listy! prázdné nebo popsané jen z jedné strany příp. jeden log (razítko) na jedné straně. To už problém je. Pak se ještě všichni další logují na poslední stranu mikropísmem a dávají NM :-/ To je trapas...
  • 4

#1488 see.bee

see.bee

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 567 příspěvků(y)

Publikováno 27 leden 2014 - 7:31

Včera jsem měl taky z logbooku trocha depresivní stav. Lovil jsem pár restíku po lese a jedna z nich byla v prohlubni po bývalém pískovcovém lomu,.... Jenže velikost mikro. Nalezena na první šáhnutí. Byl to klasický kovový šroubovací váleček, v pohodě..... Ale po rozšroubování v něm byly dva miniaturni logbooky cca 2mm široké pásky papíru. Každý rozumný kačer si řekne PROČ. V místě, kde se dá schovat minimálně velikost small. To šílené pipláni se vůbec do podobného logbooku zalogovat........ pak ho zase srolovat,.....

• 0

#1489 Smogeo

Smogeo

Pozorr, troll!

• Members
  • PipPipPip
  • 453 příspěvků(y)

Publikováno 27 leden 2014 - 8:55

add von Bronin: nejenže si tihle polomudlové neumějí najít konec zápisů a pokračovat hned za ním, ještě se ti tam naškrábou písmem velkým jak kdyby tagovali sprejem zeď baráku  http://coord.info/GLCT49YN

• 0
> Body nesmrdí <

#1490 prazskychytrak

prazskychytrak

Rendy

• Members
  • PipPipPip
  • 1 670 příspěvků(y)

Publikováno 27 leden 2014 - 9:29

add von Bronin: nejenže si tihle polomudlové neumějí najít konec zápisů a pokračovat hned za ním, ještě se ti tam naškrábou písmem velkým jak kdyby tagovali sprejem zeď baráku  http://coord.info/GLCT49YN

Co je to to "heský :)"? něco jako hepčí? :D že se to tam objevuje za každou větou :)

• 1

Bookmarky: 2.gif Zajímavé osudy kešek world.pngKešky výletovky hint_icon.pngHinty
Web: geopraha.eu regionální web Prahy
prazskychytrak.cz
web o zajímavostech Prahy

#1491 Oddnyx

Oddnyx

Member

• Members
  • PipPip
  • 26 příspěvků(y)

Publikováno 27 leden 2014 - 10:26

No tak to mám radost :-)

Pak poreferuj, jak to dopadne.

Super, tak TB je uložen v keši a snad se někdy na ten ostrov Sky dohraboší!

Díky Skywalkere!

• 2

#1492 Smogeo

Smogeo

Pozorr, troll!

• Members
  • PipPipPip
  • 453 příspěvků(y)

Publikováno 27 leden 2014 - 10:34

Co je to to "heský :)"? něco jako hepčí? :D že se to tam objevuje za každou větou :)

V listingu je odkaz na video http://www.youtube.c...h?v=3ydSmmIfZ1I a já si ho před psaním logu celý shlídnul :D

• 1
> Body nesmrdí <

#1493 Smrk

Smrk

proti proudu

• Members
  • PipPipPip
  • 4 547 příspěvků(y)

Publikováno 27 leden 2014 - 10:39

Logy jako by to člověk psal lopatou jsou taky na palici.

• 0

#1494 nycolka

nycolka

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 114 příspěvků(y)

Publikováno 27 leden 2014 - 12:08

To asi mluvíš třeba o mě. Často se mi stává, že jsem tak líná vyndavat razítko, že raději naškrábu datum a podpis propiskou. :D  U letterboxů samozřejmě ne, tam si na to dávám pozor, ale u jiných keší to prostě občas odbývám, podle nálady. No a když je logbook malý tak používám tužku automaticky, nebo otisku jen horní kus razítka s nickem.

Já mám razítko asi 4 roky a asi 3 roky leží v šuplíku :D

• 0

#1495 Strouhal

Strouhal

Newbie

• Members
  • Pip
  • 1 příspěvků(y)

Publikováno 28 leden 2014 - 11:32

MikiHamza: tak jsem se Ti na to mrknul :-)

Ma v profilu 2 petkove kese, tak by to mohl byt borec z teto skupiny lezcu:

http://www.stochejle.cz/780-arco-zoo

je tam fotka chlapika, ktery ma stejny nick

A taky ho mozna zna Anya636, lezla tam s nim viz log u T5
Je to malo, ale zase diky stejne divne prezdivce to muze byt cesta k TBčku :-)
Za zkousku nic nedas.

MikiHamza: tak jsem se Ti na to mrknul :-)

Ma v profilu 2 petkove kese, tak by to mohl byt borec z teto skupiny lezcu:

http://www.stochejle.cz/780-arco-zoo

je tam fotka chlapika, ktery ma stejny nick

A taky ho mozna zna Anya636, lezla tam s nim viz log u T5
Je to malo, ale zase diky stejne divne prezdivce to muze byt cesta k TBčku :-)
Za zkousku nic nedas.

Bohužel toto spojení je mylné. To, že někdo někoho nějak pojmenuje neznamená, že má i takový nick  :P

• 0

#1496 Skywalker

Skywalker

"kašpar"

• Members
  • PipPipPip
  • 973 příspěvků(y)

Publikováno 28 leden 2014 - 12:45

to Strouhal: i to se stává, nicméně - kdyby se to nezkusilo, tak to pak nemůžeme vyřadit, ne ? :)

• 1

*

#1497 evidlo

evidlo

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 420 příspěvků(y)

Publikováno 30 leden 2014 - 13:52

Tak mi právě přišla notifikace nové keše 1 km od HC. Publikována 9:28, mail prý odeslán 9:29, mně dorazil 13:27 :angry:

• 0

#1498 Novom

Novom

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 610 příspěvků(y)

Publikováno 30 leden 2014 - 13:59

Pokud chcete vidět velké razítko, zajeďe se podívat na Pardubicko a nálezy od MilanaVlka, Šířka tak na 2 palce minimálně, výška palec. Ale je fakt, že ho vídám jen ve velkých logboocích, tam si ho fakt nespletete. :-D

• 0

#1499 Doldal

Doldal

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 50 příspěvků(y)

Publikováno 30 leden 2014 - 14:18

Tak mi právě přišla notifikace nové keše 1 km od HC. Publikována 9:28, mail prý odeslán 9:29, mně dorazil 13:27 :angry:

To víš, než FBI zkontroluje všechny maily, to chvilku trvá :-) .

• 0

#1500 see.bee

see.bee

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 567 příspěvků(y)

Publikováno 30 leden 2014 - 14:49

Tohle je taky na depresi http://www.geocachin...XBCP_okrsek-000 pipne v dobe, kdy normalni kacer je v praci a zatim jen FDNF, SDNF...... :(

• 0

3 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 3 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Reklama