ono to bude něco jako říká Míra Donutil "Ptejte se mě, na co chcete, já na co chci, odpovím"
Geodepresivní koutek III
Publikováno 27 únor 2014 - 13:22
Vzdit je to zcela jasne...
...odpovi na vsechno, ale musi to byt formulovano jako otazka.
Publikováno 03 březen 2014 - 8:31
Z jednoho logu na jedné nejmenované sérii...
"...U první kešky potkávám pána ve středním věku, opodál má zaparkované auto. Společně se zapíšeme na papír a oba pokračujeme dál. Po pár keších, na kterých se vždy setkáváme, se domluvíme, že každý bude stavět jen na každé druhé a bude zapisovat oba dva. Auto je v tuto chvíli stejně rychlé jako kolo. Pán nadává: „Já vždycky řeknu manželce stop a ona zastaví až o dvacet metrů dál.“
Po dvaceti keších konstatuje, že toto je na něj moc rychlé tempo. Každý se tedy zapisujeme sami a já jejich auto po chvíli předjíždím. U třicáté krabičky kontroluji čas. Je 8:20 a tím pádem jsem první devítinu keší stihl za jednu hodinu. „Všechny kešky bych tedy měl stihnout do půl páté“, pomyslím si.
Během brzkého dopoledne ještě potkávám ještě několik aut s kačery, kteří mě předjíždí. Jedni dokonce berou krabičky a posunují je o jednu dál. Zapisování u nich probíhá totiž za jízdy v autě, takže jejich cesta je daleko rychlejší..."
Asi jsem staromódní, ale i když je to série několika desítek stejných krabiček u cesty, jsem toho názoru, že by je každý měl lovit stejně jako osamělou kešku uprostřed lesů.
Publikováno 03 březen 2014 - 11:47
...tak jsem v pátek rozvezl po Geopivku 30 CWG...
...při včerejší dopolední údržbě a kontrole bylo po keších CWG jen zhruba 15...
...právě jsem se dozvěděl, že včera kolem páté odpolední byly v keších asi 2 CWG...
Tak už se těším na další log typu "vzít na sérii děti, asi bych si brzy zoufal - ani v té large pixle není zhola nic na výměnu".
Publikováno 03 březen 2014 - 13:29
Co CWG, ale já dnes dostal poslední email...
Do jedné keše jsem před časem vložil TBčko, které jsem asi po pul roce vysvobodil z jedné skoro mrtvolky.
Cca následně 10 logů, TBčko tam stále visí.
Všem jsem napsal.
Všichni docela rychle odpověděli.
Nikdo neviděl.
V keši není.
*
Publikováno 03 březen 2014 - 22:23
Já jsem byla převčírem zkontrolovat svoji keš. Že zmizely skoro všechny věci na výměnu co jsem tam před vánoci dala až na 2 drobnosti a nic tam za ně není, to mě tolik nepřekvapilo. Že jsem v keši našla 7 vyměněných CWG z asi 10 původně vložených, to mě překvapilo velmi pozitivně. Ale že mi z keše zmizela mudlokarta, to jsem opravdu valila oči .
Podotýkám, že možnost náhodného nalezení mudlou zejména v zimním období se limitně blíží k nule...
Publikováno 03 březen 2014 - 22:51
Já jsem si razítko vyrobil, ze silikonu, ale skoro ho nepoužívám. Párkrát na eventech, kde je logbook jednorázový, nebo alespoň velký. Ale ještě k mikrovkám a A4. Opravdu mě potěšila poskládaná A4 v Petce na stromě, kde jsem se při logování musel držet snad i ocasem. Nebo motáky ve filmovce ve městě, kde chodí spousta lidí a já to musím nenápadně roztočit, abych našel konec. Nebo motáky v petkách na silně navštěvované cyklostezce, už po týdnu byly potrhané a pomačkané. Vím, že i do mikrovky se dá dát něco jako sešitek. A pokud to uříznu z linkovaného sešitu, většinou to kačeři pochopí a logují do řádků. Ale s tím, že mikro je většinou nouzovka a kde to jde, patří něco většího, naprosto souhlasím.
Publikováno 03 březen 2014 - 22:56
Klidně se rozčilujte.
Publikováno 04 březen 2014 - 6:38
.... Ale že mi z keše zmizela mudlokarta, to jsem opravdu valila oči .
Podotýkám, že možnost náhodného nalezení mudlou zejména v zimním období se limitně blíží k nule...
Někdo zakládá novou keš.
Publikováno 04 březen 2014 - 7:31
Jaky mate nazor na toto?
Tak se pojdme ucit u nas na jihu Cech holandsky...
Publikováno 04 březen 2014 - 7:54
Hint tam stejně není, jak se to jmenuje je celkem jedno To by mi vadil spíš ten logbook z účtenky dle popisu z logu... Ale pokud si majitelé kempu v Račově nezaložili speciálně na zakládání nový nick, tak lze kvitovat, že s nula nálezy ownerů aspoň jednu z nich už někdo našel
Publikováno 04 březen 2014 - 8:23
...právě jsem se dozvěděl, že včera kolem páté odpolední byly v keších asi 2 CWG...
Tak už se těším na další log typu "vzít na sérii děti, asi bych si brzy zoufal - ani v té large pixle není zhola nic na výměnu".
Cwgček jsem se nasponzoroval habadej, na svých či cChrissových keších, to jest starý bol. Ale když ti po oprave s instalací 2 tužek uplynou 4 logy a nekolik lidí napíše- '' nelogoval jsem pač tam nejni tužka''
tak si nestačis tukat na hlavu, co ti tam chodí za lojzy. Podotýkam že to je případ vicero keší.
Publikováno 04 březen 2014 - 11:15
Jaky mate nazor na toto?
Tak se pojdme ucit u nas na jihu Cech holandsky...
Keška o ničem, jen to tam nikdo, kromě FTFkaře nenapíše. Ostatní děkují za keš.
Publikováno 04 březen 2014 - 11:19
Jednou jsem byl svědkem krásné výměny u bonusovky GeoZoo. Šestiletá holčička si vzala všechna CWGčka a několik hraček a tatík tam dal tužku a papírové kapesníky. Když jsem se do něj pustil, tak udiveně prohlásil, že přece nikdo nemůže chtít, aby to dítě ochudil o radost z nalezených koleček a že se mám starat sám o sebe. Navíc už u sebe nic jiného nemá, tak mám být rád, že tam dal alespoň to. Vzal dítě a s blesky v očích odkráčel.
Publikováno 04 březen 2014 - 11:44
Jednou jsem byl svědkem krásné výměny u bonusovky GeoZoo. Šestiletá holčička si vzala všechna CWGčka a několik hraček a tatík tam dal tužku a papírové kapesníky. Když jsem se do něj pustil, tak udiveně prohlásil, že přece nikdo nemůže chtít, aby to dítě ochudil o radost z nalezených koleček a že se mám starat sám o sebe. Navíc už u sebe nic jiného nemá, tak mám být rád, že tam dal alespoň to. Vzal dítě a s blesky v očích odkráčel.
A co jeho nick? Když už se holčička nedozví, že její otec je zloděj, ať to víme my...
Publikováno 04 březen 2014 - 11:48
Ten tatínek v podstatě řekl: "Přece po mně nechcete, abych svou holčičku vychovával?".
Ono se to nezdá, ale GC poskytuje docela slušný prostor rodičům právě k nenásilné výchově vlastních potomků. Pravidel, psaných či nepsaných, je tu více než dost a naprostá většina z nich se uplatňuje i v běžných životních situacích. Nedávno mě mile překvapila holčička mé sestry (5 let), která nám asistovala u odlovu jedné keše, když za nějakou kartu s pokemonem chtěla do krabičky dát dvě malé panenky, a na to i náš starší prcek (4 roky), který si nechtěl nic vzít, protože u sebe nemá nic na výměnu (a to jako obvykle mohl počítat s tím, že tam za něj dáme naše CWG). Přiměřeně vychované děti si bez svolení svých rodičů nic z keše neberou.
Publikováno 04 březen 2014 - 13:10
Nick už si nepamatuju. Teď jsem projížděl kačery, kteří logovali 24.8.2013, ale nevzpomněl jsem si. Zkusil jsem to podle fotek v galeriích, ale hned u prvního jsem si stránku omylem zavřel :-)
0 uživatel(ů) prochází toto téma
0 uživatelů, 0 návštěvníků 0 anonymních uživatelů