Ech, copak holandská tradička od Holanďanů, ale co teprve, když člověku před nosem mává holandskou mysterkou krajan z vlastního města (GC4A8P8 - Heb jij m'n piek gezien), to je pak legrace... :-) Jak je zadání přes youtube, to je pro mě technicko-organizačně porod hrozný, investovat čas a úsilí do nejisté konverze a ukládání, ale na tuhle si zatím celkem věřím - až budu mít kolem příslušné čtvrti cestu v nějakou šikovnou hodinu, bohdá se snad vzdá na brutál. Šemíku, ne abys ji po přečtení tohohle odstavečku mezitím někam přehazoval! :-) :-) :-)
Ale jak jsem se ráno radoval z vysvobozených TB, teď večer nálada pod psa - před setměním jsem prostřihával další kousek cesty, celkem se postup dařil, v terénu jsem žádné problémy necítil, jenže bohužel, po návratu domů mě zúčastněná packa tak rozbolela, že i na tohle psaní bych se bez analgetika nezmohl. Tedy, v menší míře už to nebylo dobré po víkendu, ale doufal jsem, že několik dní klidu na zotavení postačí. A očividně nestačilo - je to k vzteku a breku, pomyšlení, že nedokážu pro ty tři na tehle měsích chystané keše terén osobně připravit ale prostě si volky nevolky musím od hrátek se zahradnickými nůžkami a pilkou dát pohov o dost delší, šlachy neukecám. :-(
Tento příspěvek byl upraven od Toniczech: 05 březen 2014 - 22:22