Proč já bych se tedy měl snažit vymýšlet nějaké sofistikovanější keše, když přece vůbec nejde o to, co chci já, ale co chtějí lovci. Takže pak nebrečte nad díkyzabodovkami pod kamenem nebo za okapem.
Co chtějí lovci? Nevím přesně jak další kolegové, ale třeba já si už dlouho přeju obyč vesnickou tradičku k památkám v Nabdíně či Chržíně nebo Ploskovskou kaštanku v. 2 a ono furt nic - hlavně že v Kralupech či na Kladně je městská keš pomalu u každého sídlištního štandu na popelnice (Zátíší atp.). Taky oživení Památníku Třebichovice či Dolu Engerth přesným klonem by potěšily. Teď v září jsem měl po snad 3/4 roce hodinku na tom konci města nazbyt odskočit si na Badmintonovou, no a musím říct, že po chvíli hledání jsem prostě znechuceně odešel. Opravdu nemusím mít každou keš jenom proto, že je situovaná v mém rodném městě. Ale na druhou stranu, třeba to, že keš dostala Lípa u černého křížku, potěšilo dost.
J@VO: Vlečka Theodor a Vlečka Ferdinand jsou myslím právě akorát zralé na generálku (Theodor teď čerstvý kolega meldoval, že lb i krabka na tom nejsou moc dobře. Sice jsem ho tak trochu zaúkoloval, aby na ni dohlídnul, pro případ, že bys to v dohlednu neudělal, protože to na ni má jen sotva kilometr oproti mým 3 3/4, ale radši na to moc nehřeš a během podzima se tam zastav. Ferdinand snad zatím v havarijním stavu není, ale co jsem na jaře koukal, tak lb teď už bude na jedné z posledních stránek a víko tehdy drželo pořádně už jen na dvou klipech a de facto tak mělo nedomykavou škvíru, čili od zatečení chránila keš jen vodorovná poloha. Nanešrěstí mám tenhle měsíc celkem zoufalý nedostatek času si třeba i jen na tu Krétu zacházku udělat, takže nejsem moc ve stavu, abych ti s tím teď případně píchnul sám (naopak, sám ještě generálku jedné svojí keše od léta dlužím - snad příští týden konečně). Tenhle měsíc bych měl publikovat jednu tradičku a jedno CITO, ale v tuhle chvíli o aktuálním uskutečnění toho záměru silně pochybuju - těch alespoň několik dnů na přípravu prostě není. Asi výmluvně ilustrativní je fakt, že vlastně jsou doufal, že alespoň toho posledního v podvečer ještě alespoň symbolicky jednu čárku za září urazím odskočením si pro RDS, ale, jak jste viděli, i ta chvilka padla na WLM - než jsem to pozvání dal do kupy, už byla tma na krku. Holt lepší to s délkou dne do jara nebude.