Přejít na obsah

Fotka

Geodepresivní koutek III

• Pokud chcete vložit odpověď, přihlašte se
3604 odpovědí na toto téma

#3001 von Bronin

von Bronin

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 314 příspěvků(y)

Publikováno 06 srpen 2015 - 17:11

Přistál mi na kešce takovýto log - http://www.geocachin...b5-8b32f31bf689
Nevíte někdo, jestli je to poděkování za pěknou kešku nebo oprávněná kritika za mikrovku ve zdi? Pro mne je to aspoň D4 mysterka.

Toho patří do georadostného koutku, když se mi někdo takto zaloguje, nemusí psát desetiřádkový opěvný log Jednoznačná pochvala...:)

Tento příspěvek byl upraven od von Bronin: 06 srpen 2015 - 17:12

• 1

#3002 Jacka

Jacka

Zlobení je dovoleno :D

• Members
  • PipPipPip
  • 3 564 příspěvků(y)

Publikováno 06 srpen 2015 - 17:57

Tenhle symbol při zvětšení dá ručičku s palcem a ukazováčkem spojeným a ostatními prsty zdvihnutými - když si takhle nastavenou ruku strčíte k puse (a políbíte), je to přesně to gesto, co uděláte na nějaký super dobrý jídllo, případně pánové při rozhovru o super krásné kolegyni a dámy o super krásném modelu večerní garderoby :D.

• 0

#3003 greenhair

greenhair

blíženka

• Members
  • PipPip
  • 22 příspěvků(y)

Publikováno 06 srpen 2015 - 18:10

Toho patří do georadostného koutku, když se mi někdo takto zaloguje, nemusí psát desetiřádkový opěvný log Jednoznačná pochvala... :)

...a když naopak někdo ten desetiřádkovej log napíše...vadí to moc...? :-)

já totiž naopak málokdy zanechám pouze TFTC... :-)

používám logy jako svůj "cestovní deník",a v drtivý většině případů do logu zaznamenám nějaký detaily,třeba,co se mi u kešky (na kešce) líbilo,co mě potkalo cestou apod.

a když se pak jednou za čas do logů podívám,okamžitě se mi vybaví situace,která odlov krabičky doprovázela.... :-)

bejvá to moc fajn listování minulostí.... :-)

a v neposlední řadě se tak snažím ownerovi vyjádřit aspoň malý dík za to,že si dal práci s tím,abychom se my ostatní bavili....

a že už jste mi,vážení owneři,připravili spoustu nádherných zážitků.... :-)

díky.

Tento příspěvek byl upraven od greenhair: 06 srpen 2015 - 18:11

• 8

Loví kačer Earthku v Moravském krasu.
GPS-ka ho honí všude možně a kačer si říká:"Kurňa,to není možný,tady někde má přece bejt ta Macocháááááááááááááááááááá......"

#3004 MikiHamza

MikiHamza

MikiHamza

• Members
  • PipPipPip
  • 539 příspěvků(y)

Publikováno 07 srpen 2015 - 7:21

Díky za objasnění, takže bych měl svůj příspěvek přesunout do georadostného koutku. Jinak mi to vrtalo hlavou, přece jen jsem si nebyl jistý, který prstík by mohl být u té pěstičky vztyčený a jakým směrem. Nakonec jsem tedy mysterku vyluštil, viz http://emojipedia.org/ok-hand-sign/

Vzhledem k tomu, že kačerů logujících z různých mobilních zařízení přibývá, a chtějí si to co nejvíce zjednodušit, tak podobných logů asi bude narůstat. Takže další možnosti jsou kromě zmíněného zde http://emojipedia.org/?s=%F0%9F%91%8C

Tento příspěvek byl upraven od MikiHamza: 07 srpen 2015 - 7:21

• 0

#3005 Smrk

Smrk

proti proudu

• Members
  • PipPipPip
  • 4 547 příspěvků(y)

Publikováno 07 srpen 2015 - 14:17

...

Vzhledem k tomu, že kačerů logujících z různých mobilních zařízení přibývá, a chtějí si to co nejvíce zjednodušit, tak podobných logů asi bude narůstat. ...

Já byl letos na dovolené v Jeseníkách. V penzionu byla wi-fi, tak jsem po večerech logoval z mobilu, protože po návratu bych na něco snadno zapomenul. A abych měl nálezy pěkně po pořadě, logoval jsem i earthky a psal tam, že nalezeno, logováno o dovolené z mobilu a že po návratu pošlu odpovědi mailem, připojím fotku a log přepíšu. Už jsem to tak udělal mockrát a mockrát jsem to viděl. Na tom telefonu bych to logoval celou noc, navíc u některých se ještě musely další informace najít na netu. No a když jsem přijel domů, zjistil jsem, že je část logů earthek smazaná... 

• 0

#3006 Onybazmek

Onybazmek

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 160 příspěvků(y)

Publikováno 09 srpen 2015 - 10:47

Tak mi zase na dvou keších přistál jeden a ten stejný log od jedné a stejné osoby:

"Hezká keš. Tftc."

To by mě až zas tak nevytocilo, ale jedna z keší byla prostě normální locknlock, ale ta druhá zase úžasná vychytávková. A stejný log. Prej "Hezká keš"... Pche :/
  • 1

Garmin Dakota 10, Gigabyte akta a4

#3007 greenhair

greenhair

blíženka

• Members
  • PipPip
  • 22 příspěvků(y)

Publikováno 09 srpen 2015 - 11:08

Tak mi zase na dvou keších přistál jeden a ten stejný log od jedné a stejné osoby:

"Hezká keš. Tftc."

To by mě až zas tak nevytocilo, ale jedna z keší byla prostě normální locknlock, ale ta druhá zase úžasná vychytávková. A stejný log. Prej "Hezká keš"... Pche :/

to je správnej nedělní geodepresivní zážitek... :-D

zamáčkni slzu.....

prostě je to tak,že někdo v sobě nemá ty vlohy (tu potřebu) pořád klapat zobákem a mnoha slovy vyjádřit své pocity....

a tam je prostor pro nás,komunikativní,abychom vám víceslovným logem poděkovali za všechny ostatní TFTC... :-DDDDD

vězte,vážení owneři,že 98% vašich krabiček mě  (a jistě nejsem sama) tak pohladí na duši,že kdybych to měla všechno slovy vyjádřit,budete ještě rádi za prosté "díkeš za keš"... :-))

hezkou horkou neděli všem... :-)

gree.

• 6

Loví kačer Earthku v Moravském krasu.
GPS-ka ho honí všude možně a kačer si říká:"Kurňa,to není možný,tady někde má přece bejt ta Macocháááááááááááááááááááá......"

#3008 Onybazmek

Onybazmek

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 160 příspěvků(y)

Publikováno 09 srpen 2015 - 11:14

No honibodi no... Ale ne všichni někteří maj i moc hezký logy.
  • 0

#3009 miralill70

miralill70

Premium Member

• Members
  • PipPipPip
  • 121 příspěvků(y)

Publikováno 10 srpen 2015 - 17:15

Nevím, jestli se tato otázka bude hodit do tohoto vlákna, protože kvůli tomu jsem nechtěl zakládat vlákno nové. Takže:

Nevíte, jaké vlákno na gc.cz je ke keši Chroustni Chrastala?

Docela by mě zajímala diskuze k této nevyluštitelné D5kové staré keši od českých revívrů alias RevengeKings. :)

Předem děkuji za odpovědi ;)

• 0
K zapisování kešek používám počítač Windows 7 Home Premium.
K hledání pokladů používám GPS Garmin eTrex Legend HCx.
K hledání pokladů používám také mobil a tablet Samsung Galaxy Core LTE a Samsung Galaxy Tab 3.
Přeji vám také co nejvíce nalezených krabiček... :) ;) :D

Můj profil na poznejmisto.cz: GarfieldCZ, moje fotky (zatím :D): 2649, 2669, 2716, 2744, 2799, 2896

PS: Věk v profilu je pouze geocachingový, ne opravdový ;)

b8185209-23a7-4c3f-bac8-9dee9b2f8ae8.jpg

#3010 Blexa

Blexa

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 850 příspěvků(y)

Publikováno 10 srpen 2015 - 17:25

http://lmgtfy.com/?q...e:geocaching.cz

• 0

#3011 miralill70

miralill70

Premium Member

• Members
  • PipPipPip
  • 121 příspěvků(y)

Publikováno 10 srpen 2015 - 17:27

Děkuji Blexo :)  :)  :)

• 0
K zapisování kešek používám počítač Windows 7 Home Premium.
K hledání pokladů používám GPS Garmin eTrex Legend HCx.
K hledání pokladů používám také mobil a tablet Samsung Galaxy Core LTE a Samsung Galaxy Tab 3.
Přeji vám také co nejvíce nalezených krabiček... :) ;) :D

Můj profil na poznejmisto.cz: GarfieldCZ, moje fotky (zatím :D): 2649, 2669, 2716, 2744, 2799, 2896

PS: Věk v profilu je pouze geocachingový, ne opravdový ;)

b8185209-23a7-4c3f-bac8-9dee9b2f8ae8.jpg

#3012 kerol

kerol

jedovitá bába

• Members
  • PipPip
  • 18 příspěvků(y)

Publikováno 12 srpen 2015 - 16:31

Zakaz vstupu do lesu na Ustecku a Teplicku :( do odvolani. (teplicky.denik.cz a ustecky.denik.cz)

• 0

#3013 Onybazmek

Onybazmek

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 160 příspěvků(y)

Publikováno 12 srpen 2015 - 20:49

Zakaz vstupu do lesu na Ustecku a Teplicku :( do odvolani. (teplicky.denik.cz a ustecky.denik.cz)

Snad stačí zakázat táboráky a cigarety ne?

pozn.: jenže to se nedá tolik regulovat, že?

Tak doufám že to stejné neprovedou i v Brdech. Já přímo na lozích kaceru na mých keších přezivam.

Tento příspěvek byl upraven od Onybazmek: 12 srpen 2015 - 20:50

• 1

#3014 Jacka

Jacka

• Members
  • PipPipPip
  • 3 564 příspěvků(y)

Publikováno 27 srpen 2015 - 12:34

Pokud vím, tak Monako ani Lichtenštejnsko suvenýr nemají.

No, hlavně že dělaj suvenýry typu 7 dní v tejdnu a jeden navíc za celej tejden :D. Holt v Emerice zřejmě vůbec netušej, že nějaký Lichtensteinsko vůbec existuje.

• 1

#3015 Modrak

Modrak

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1 401 příspěvků(y)

Publikováno 27 srpen 2015 - 12:43

No, hlavně že dělaj suvenýry typu 7 dní v tejdnu a jeden navíc za celej tejden :D. Holt v Emerice zřejmě vůbec netušej, že nějaký Lichtensteinsko vůbec existuje.

No tak tohle me taky vytaci. Nejhorsi jsou ty 31 dni z predlonska. Nejen ze jsou nesmyslny, ale navic jsou hnusny. A pritom spousta zemi nema suvenyr. Hlavne ze je maj v Nemecku vsechny spolkovy zeme a v Americe vsechny staty. Samozrejme taky hnusny.

• 2

#3016 Jacka

Jacka

• Members
  • PipPipPip
  • 3 564 příspěvků(y)

Publikováno 27 srpen 2015 - 12:51

Modrák: Tak tak, pane kolego. Já mam ty loňský pro jistotu všechny vypnutý. Ale jsou i podstatně radostnější stránky geocachingu, který se těmahle kravinama nepokazí. Včera jsme si uspořádali seznamovací mejdan s kolegou Zeměměřičem. Na Zasloužený. Paráda.

Edit: Teď jsem si schválně prohlídla těch 6 suvenýrů na letošní srpen a vážně jsem se musela smát. Teda bylo by to k smíchu, kdyby to nebylo k pláči - třeba ten kolotoč jako "odměna" za nalezení keše s víc FP :D. Nebo ten T5 posed na pláži, ten člověka fakt dostane :D. Ovšem nejdůležitější je tam ten proklik do shopu, kde si po nasyslení příslušných suvenýrů můžeš za odměnu zakoupit coin nebo TB patřičného designu. Hodně štěstí!

Tento příspěvek byl upraven od Jacka: 27 srpen 2015 - 13:11

• 2

#3017 mpik

mpik

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 4 980 příspěvků(y)

Publikováno 27 srpen 2015 - 13:11

Pokud vím, tak Monako ani Lichtenštejnsko suvenýr nemají.

Asi je Američani nenašli na mapě.

• 1

#3018 Jacka

Jacka

• Members
  • PipPipPip
  • 3 564 příspěvků(y)

Publikováno 27 srpen 2015 - 13:13

Asi je Američani nenašli na mapě.

Se pak člověk diví, že tam vůbec dokážou najít keš, že jo? Možná proto dělaj ty powertraily, ty jsou vidět i při oddálení, na který voni jsou zvyklí.

• 1

#3019 Modrak

Modrak

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1 401 příspěvků(y)

Publikováno 27 srpen 2015 - 13:36

Modrák: Tak tak, pane kolego. Já mam ty loňský pro jistotu všechny vypnutý. Ale jsou i podstatně radostnější stránky geocachingu, který se těmahle kravinama nepokazí. Včera jsme si uspořádali seznamovací mejdan s kolegou Zeměměřičem. Na Zasloužený. Paráda.

Jo. Znam. Najdi si tam muj log :)

• 0

#3020 Roman_Jaromer

Roman_Jaromer

Roman_Jaroměř

• Members
  • PipPipPip
  • 2 739 příspěvků(y)

Publikováno 27 srpen 2015 - 13:37

Být váma, tak je moc nekritizuji... To za chvíli budeme naprosto bez RW, protože to nikdo nebude moct dělat...

• 1

6 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 6 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Reklama