Být váma, tak je moc nekritizuji... To za chvíli budeme naprosto bez RW, protože to nikdo nebude moct dělat...
My nekritizujeme RW, my kritizujeme suvenýry a Zeměplk . A bez těch bychom se v pohodě obešli .
Publikováno 27 srpen 2015 - 13:40
Být váma, tak je moc nekritizuji... To za chvíli budeme naprosto bez RW, protože to nikdo nebude moct dělat...
My nekritizujeme RW, my kritizujeme suvenýry a Zeměplk . A bez těch bychom se v pohodě obešli .
Publikováno 27 srpen 2015 - 14:14
No právě proto, že kritizujeme všichni, tak za chvíli tu nebude mít kdo schvalovat, protože Groundspeak si vybírá RW podle toho, jestli ho moc nekritizují. Tos neslyšela? :-).
A to že je prý v dnešní době dobré mít kritické myšlení :-)
Publikováno 27 srpen 2015 - 14:18
Mít kritické myšlení je dobré nepochybně, mim jiné i proto, že dělat RW neni fakt žádná výhra. Taky na tento post neasipruji (mám přeci jen nějaký pud sebzáchovy), pročež si kritiku Zeměplku mohu dopřát, kdykoliv mám chuť (nadávat )!
Publikováno 27 srpen 2015 - 14:40
ale tady není plkárna, nýbrž poradna
Souhlasím a omlouvám se, požádala jsem Tomyho o přesun.
Tento příspěvek byl upraven od tomy.22: 27 srpen 2015 - 15:19
přesunuto
Publikováno 27 srpen 2015 - 15:02
Mít kritické myšlení je dobré nepochybně, mim jiné i proto, že dělat RW neni fakt žádná výhra. Taky na tento post neasipruji (mám přeci jen nějaký pud sebzáchovy), pročež si kritiku Zeměplku mohu dopřát, kdykoliv mám chuť (nadávat )!
Ty bys byla dobrý revírník, kešky bys pouštěla v půl páté ráno...
Publikováno 27 srpen 2015 - 18:22
A to že je prý v dnešní době dobré mít kritické myšlení :-)
Outdoor: eTrex Touch 35, Colorado 300, fenix3
Zápisník: http://mr3ska.onelove.cz/
(Oregon 6xx jednodušeji, Vlastní ikonky waypointů i bez .gpi)
Tip na výlet: Kondracké farní muzeum
"Když tu keš tak moc chceš tak si pro ni sakra běž..."
Poslední článek: Blackberry nejen na práci
Publikováno 28 srpen 2015 - 19:17
Tak jsem zase po delší době udělal revizi svých geocoinů. Ze třiceti čtyř už putují jen dva. Dokonce zmizela půlkilová vysílačka z eventu v Holandsku.
Publikováno 28 srpen 2015 - 20:01
Tak jsem zase po delší době udělal revizi svých geocoinů. Ze třiceti čtyř už putují jen dva. Dokonce zmizela půlkilová vysílačka z eventu v Holandsku.
Se kouknu po kapsach jestli nejakej nemam
Publikováno 29 srpen 2015 - 5:53
Vcera jsem se byl po delsi dobe preventivne podivat na svou kes. Nasel jsem ji v krabbici od praciho prasku. Puvodne tam byla docela pekna, rozdelena krabicka s oznacenim kese, viz http://www.geocachin...c5-9a17558ad291
O tom, ze z logbooku zbyla jen cast a je bez desek radej nemluvit. Za celou dobu zadnej NM, fakt nechapu.
Publikováno 29 srpen 2015 - 9:25
Poté co mi jeden cestovatel visel u nějakých kačerů z jihu Čech třičtvrtě roku, se nakonec opět dostal na cesty a já měl radost. Bohužel jiný cestovatel co se dostal 11.10. na STF do hor v Itálii, a od té doby tam ležel se, ačkoliv byla keš od té doby bez nálezu, ztratil. Napsal to člověk co si tam dal po deseti měsících TTF.
Poslal jsem Pata a Mata, každého zvlášť. Nejprve byl Mat někde v kapse nebo šupliku na jihu Čech a teď se Pat ztratil
Publikováno 29 srpen 2015 - 20:57
Tak další depréze. Konečně jsem v týdnu dovyrobil novou pixlu místo té co někdo ukradl. Umístil jsem ji včera na místo s tím, že jí dneska enabluji. Jedu se dneska ještě na místo podívat a keška je zas pryč, takže to vypadá, že tam po skoro dvou letech někomu vadí.
Publikováno 30 srpen 2015 - 9:16
To jsem také před nedávnem obnovil cache, kterou někdo ukradl. Uplynuly necelé tři týdny a někdo odtamtud ukradl logbook.
Publikováno 30 srpen 2015 - 15:06
Jo, to manželka adoptovala keš věnovanou památnému dubu. Aby lidi nerozebíraly ten dub, je keš umístěna asi 100 metrů odtamtud s výhledem na dub...
Do měsíce jsme tam byli - keš jsme nenašli a dali jsme tam náhradní... Od té doby se občas objevil log, že logbook je plesnivý. Tak tam Dana zajela - logbook v pohodě... Teď dokonce log, že keš někdo našel uvnitř dutiny toho památného stromu, co je 100 metrů od souřadnic kešky...
Teď jsme tam tedy byli znovu to zkontrolovat - uvnitř dubu keška - ještě od původního majitele. Zajímalo by mne, jak ji našli tak daleko od souřadnic....Podotýkám, že souřadnice nebyly nikdy blíž, než 60 m od stromu ani za původního autora a od doby adopce jsou stejné - 100 m od keše. A to od té doby za poslední 2 roky, kdy Dana keš adoptovala zde byly 4 logy... Na místě souřadnic další překvapení - našli jsme kešku, kterou jsme sem původně dávali se zápisy z několika období - předtím než se ztratila, pak asi půl rok, než zde Dana byla na kontrolu a viděla tu druhou schránku a pak ty nynější... Přitom tuhle schránku jsme nenašli ani po delším hledání společně, když jsme sem umístili náhradní schránku (maličko vedle v rámci souřadnic) a tak jsme na místo, kde jsme našli nyní tuto schránku dali novou, kterou jsme už teď nenašli, ale ani ji tu neviděla Dana, když ji jela zkontrolovat, jestli není logbook vlhký... No prostě zázrak, jak se taková keš najednou kde objeví.
Někdo asi ze zábavy dělá s keškami "škatulata hýbejte se" :-(
Publikováno 13 září 2015 - 10:18
Garmin Dakota 10, Gigabyte akta a4
Publikováno 14 září 2015 - 10:10
Hmm, tak asi mám největší depresi, co jsem kdy měl...
Zničili mi keš, ke které jsem měl srdeční vztah a do které jsem investoval nejvíce peněz.
A teď ještě ty řeči o překlápění kešek do PM, o mapách.cz atd.
A to jsem si říkal, že jak bude přes zimu trochu času tak zkusím udělat pár kešek trochu vychytanějších na pár pěkných míst, které mám vyhlídlé delší dobu, jen jsem tam chtěl udělat hezký úkryt, ne jen krabičku v ptačí budce :-(
Publikováno 14 září 2015 - 10:32
Achjo. To lesníci. Právě mi vykaceli část nočky. (((
To už se mi taky jednou stalo. A v tom samém lese našli mou tradičku, tak se zalogovali. :-)
Publikováno 14 září 2015 - 14:49
To už se mi taky jednou stalo. A v tom samém lese našli mou tradičku, tak se zalogovali. :-)
taky mi orezali co se dalo v okoli, zalogovali se a privazali mi cache 7m vysoko na orezany kmen . Tak jsem je nabonzoval jejich sefovi .
GALAXY S5 mini, Android 4.4.2
S úsměvem jde vše líp
Publikováno 20 září 2015 - 12:40
Garmin Dakota 10, Gigabyte akta a4
Publikováno 20 září 2015 - 13:28
Tento příspěvek byl upraven od J.K.M.: 20 září 2015 - 13:36
Publikováno 20 září 2015 - 20:20
Uff, co by na toto (http://uloz.to/xVjtK...va-pdf#download) asi rekl Groundspeak..?
V dnesni dobe, hadam, nic ale je to smutne, kam az se ten caching dostal...
gratuluji, objevil jsi Ameriku http://www.geocachin...lezského-kraje/
I bez GPS navigátoru se dá provozovat geocaching (www.drvota.net)
Rumunská anabáze 2009, Eurocaching Tour 2010, Eurocaching Tour 2011, Balt Cache Tour 2011, Oslo Cache Tour 2011, Balkan Caching Tour 2012, Euro Caching Tour 2013, Balkan Caching Tour 2014, Euro Caching Tour 2015
0 uživatelů, 3 návštěvníků 0 anonymních uživatelů