a o kterého ownera kešky se jedná?
Jde o WDO, vždy poradil s řešením a jeho mysterky byly neotřelé a měli nápad. Je jich škoda :-(
Publikováno 12 listopad 2015 - 12:38
a o kterého ownera kešky se jedná?
Jde o WDO, vždy poradil s řešením a jeho mysterky byly neotřelé a měli nápad. Je jich škoda :-(
Publikováno 12 listopad 2015 - 12:40
Tam zadáš souřadnice do vyhledávače, pokud jsou dobře a jsou v databázi, tak víš, jaká je to keš. Nemusíš mít ani účet. Ale to je jen jeden z těch serverů.
Aha, tak to je asi jiný server, než o kterém vím.
Ovšem ani takhle bych to nevyhledával... Kdo ví, jestli to hledání neberou jako "vyluštěné mysterky". Zadáš kód, finálku a hned to mají v databázi. :-(
Publikováno 12 listopad 2015 - 12:48
Tento příspěvek byl upraven od kalubr: 12 listopad 2015 - 12:53
Publikováno 12 listopad 2015 - 13:03
Publikováno 12 listopad 2015 - 13:19
To znamená, že je tam aktivně zadáváš finálky... Tobě ti autoři dovolili tam ty finálky svých keší dávat? Abys za ně dostával kódy pro ověřování jiných keší?
Já jsem zjistil jen to, že tam jsou někde mé keše s nějakými finálními souřadnicemi. Stále však doufám, že ty souřadnice jsou třeba ty původní, protože vzhledem k tomu, že jsem tam žádné souřadnice finálky nezadal, tak jsem si to nemohl ověřit...
Ne, souradnice zadne kese jsem nikde nezadaval.
Publikováno 12 listopad 2015 - 13:41
On si o tu publikaci na fin. říká dost nešťastně v listingu, vůbec bych to tam nepsal.
To tam ale ještě před zhruba šesti týdny nebylo. Vyluštil jsem před říjnovým výletem do Hradce jeho keš ABABA a pak se pro ní z časových důvodů nedostal. Čert aby všechny finálkové servery vzal i s těmi, co je tvoří a používají. :-(
Klidně se rozčilujte.
Publikováno 12 listopad 2015 - 13:52
Podle všeho co vím, tak včera tam bylo jen pár finálek (podle Honzy 6), které chtěl archivovat - včera archivoval 2. Tak tam dal tohle upozornění...
Dnes už tam jsou skoro všechny, proto je archivoval rovnou všechny, co tam jsou:-(
Publikováno 12 listopad 2015 - 14:10
Tento příspěvek byl upraven od kalubr: 12 listopad 2015 - 14:11
Publikováno 26 listopad 2015 - 8:35
Včera jsem poznal jaký je geodepresivní den.Mám na Domažlicku nějaké resty a včera byla příležitost je srovnat. Hlavní cíl byl bonus Cesty na Filipovu hour. Kouknu do mapy,to je jasné,jedna tradička v Pasečnici,jo prd,strejdové u stromu dělali plot. No nevadí budou další tři podle plánu. Dojel jsem Filipovu horu,všude 10cm sněhu a keš jsem prostě nenašel.Ani fotohint nepomohl. Od bonus koukám dolů kde je zastávka Krásno,tak ta už musí vyjít. Zastavím na zastávce a garmin mne žene ze svahu kde jsou zasněžené smrčky,Nejsem mejdlo to dám,sjel jsem mezi smrky,sníh z krkem a všude jinde proplétám se mezi smrčky za šipkou kompasu a na konci co? Kachna,kdyby byla alespoň živá,ne tahle je gumová!!!! Oklepám se, otevřu krabku,vezmu logbook ale tužka v kapse není a ani v keši. Nic udělám fotku,mobil zůstal v autě. Do pr........ práce. Dal jsem do krabky jedno CWG a jal se šplhat k autu a už se nevracím. Jen ta poslední keš na Babylonu vyšla,tam nebyl žádný problem. Za celoun dobu klešování byl tenhle den nejgeodepresivnější A na závěr jsem dostal radu od jedné kachny z Písku(nebudu Zvědavku jmenovat),že správný kačer v zimě loguje a chystá eventy. Jedna rada lepší než druhá,hlavně ta první je od správné osoby,té druhé radě věřím. Hezký den a mnoho nálezů
Publikováno 26 listopad 2015 - 23:46
Tak jsem dnes při kontrole logbooku zjistila, že mi ukradli celé krmítko, ve kterém byla krabička schovaná.
Publikováno 27 listopad 2015 - 18:26
Publikováno 27 listopad 2015 - 21:04
Nenažraný pták noh?
Spíš nějaký chudáček, který si neumí krmítko vyrobit a koupit si ho v obchodě je mu líto peněz.
Musel to být někdo z okolí, protože krmítko bylo na cestě, kterou skoro nikdo nepoužívá, jen pár pejskařů z okolí. Takže už mají moje krmítko na zahradě a těší se, jak jim tam budou lítat ptáčci. Tak doufám, že jim aspoň pěkně poserou dvorek a zahradu a v létě sezobou ovoce.
Publikováno 30 listopad 2015 - 10:57
Pověsila jsem v lese krmítko u cesty, chtěla jsem mít cíl pro procházky se psem, a během týdne bylo pryč. Ačkoliv kousek od něj viselo staré ošklivé už dlouho. Pomyslela jsem si něco podobného.
Publikováno 30 listopad 2015 - 13:50
.... Tak doufám, že jim aspoň pěkně poserou dvorek a zahradu a v létě sezobou ovoce.
Ja jak jsem to narychlo cetl spolu s tou predchozi replikou o ptaku nohovi, tak na prvni pruchod jsem to precetl jako:
"Tak doufám, že jim aspoň pěkně poserou dvorek a zahradu a v létě sezobou ovce."
Publikováno 30 listopad 2015 - 14:35
Musel jsem to číst dvakrát, ale pak jsem poprskal monitor.
Publikováno 30 listopad 2015 - 14:50
Ja jak jsem to narychlo cetl spolu s tou predchozi replikou o ptaku nohovi, tak na prvni pruchod jsem to precetl jako:
"Tak doufám, že jim aspoň pěkně poserou dvorek a zahradu a v létě sezobou ovce."
Když ten pták noh sezobne jednu dvě ovce, tak to musí být potom pěkná hromádka
Publikováno 30 listopad 2015 - 22:23
Když ten pták noh sezobne jednu dvě ovce, tak to musí být potom pěkná hromádka
Tak Vám teda pěkně děkuju, pánové. Zase musim drhnout monitor A z toho mam depresi.
Outdoor: eTrex Touch 35, Colorado 300, fenix3
Zápisník: http://mr3ska.onelove.cz/
(Oregon 6xx jednodušeji, Vlastní ikonky waypointů i bez .gpi)
Tip na výlet: Kondracké farní muzeum
"Když tu keš tak moc chceš tak si pro ni sakra běž..."
Poslední článek: Blackberry nejen na práci
Publikováno 01 prosinec 2015 - 1:18
Monitor si umejes snaz nez oni ten dvorek. Jestli jim ta budka vubec za tohle stala.
Publikováno 01 prosinec 2015 - 6:55
Tak Vám teda pěkně děkuju, pánové. Zase musim drhnout monitor A z toho mam depresi.
Však to taky je na místě, jinak bys tu byl těžce OT !
Tento příspěvek byl upraven od Jacka: 01 prosinec 2015 - 6:55
0 uživatelů, 6 návštěvníků 0 anonymních uživatelů