Přejít na obsah

Fotka

Geodepresivní koutek III

• Pokud chcete vložit odpověď, přihlašte se
3604 odpovědí na toto téma

#3201 Gresaci

Gresaci

Romana

• Members
  • PipPipPip
  • 672 příspěvků(y)

Publikováno 14 leden 2016 - 10:49

teď jsem si všimla, že se neobjevuje u editovaného logu poznámka o editaci, takže teď si tam může dodatečně napsat kdo chce co chce a owner se to nedozví :-(

teď sice log o editaci nechodil do emailu, ale aspoň tam byla ta poznámka

• 1

#3202 Jacka

Jacka

Zlobení je dovoleno :D

• Members
  • PipPipPip
  • 3 564 příspěvků(y)

Publikováno 14 leden 2016 - 10:55

teď jsem si všimla, že se neobjevuje u editovaného logu poznámka o editaci, takže teď si tam může dodatečně napsat kdo chce co chce a owner se to nedozví :-(

teď sice log o editaci nechodil do emailu, ale aspoň tam byla ta poznámka

Opravdu to tak je? Doteď se poznámka o editaci objevovala až po nějaké době, pokud člověk editoval krátce po napsání logu, poznámka se neobjevila. Navíc ta poznámka se dá skrýt tak, že na první pohled není vidět (nastavit bílý nebo šedý font dle barvy pozadí)

• -1

#3203 Pontiac_CZ

Pontiac_CZ

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 843 příspěvků(y)

Publikováno 14 leden 2016 - 10:59

Jo, dočasně to zrušili, velmi pravděpodobně v souvislosti s chystaným přechodem na Markdown, kdy očekávají, že mnoho lidí bude zpětně editovat své logy a upravovat nefunkční BB/HTML code (formátování textu, odkazy apod.)

• 0

SW: a:Drake 5
HW: Nexus 6 (Android 6), Qstarz BT-Q818X bluetooth GPS modul

"When you go to hide a geocache, think of the reason you are bringing people to that spot. If the only reason is for the geocache, then find a better spot." – briansnat

#3204 Gresaci

Gresaci

Romana

• Members
  • PipPipPip
  • 672 příspěvků(y)

Publikováno 14 leden 2016 - 11:14

Opravdu to tak je? Doteď se poznámka o editaci objevovala až po nějaké době, pokud člověk editoval krátce po napsání logu, poznámka se neobjevila. Navíc ta poznámka se dá skrýt tak, že na první pohled není vidět (nastavit bílý nebo šedý font dle barvy pozadí)

Editovala jsem včerejší log.

• 0

#3205 mh.mail

mh.mail

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 844 příspěvků(y)

Publikováno 14 leden 2016 - 11:22

Potvrzuji to, co psal Pontiac_cz, zkusil jsem editaci historického logu a není to tam.
  • 0

„Kdo podvádí, ochuzuje jenom sám sebe.“
http://gc.i-mh.net/ | gc@i-mh.net

#3206 jilovak

jilovak

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 42 příspěvků(y)

Publikováno 14 leden 2016 - 12:01

Koukám to jsou problémy nechápu jak s tím můžete žít :)
  • 3

#3207 mpik

mpik

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 4 980 příspěvků(y)

Publikováno 14 leden 2016 - 12:12

Problémy to jsou i nejsou. To, že nechodí maily po opravách logů, už není moc dobré, i když mnozí to vítají. Přijdou mi třeba dva maily od jednoho člověka, logujícího jednu keš. Automaticky odpovídám, že logoval dvakrát. Pak se kouknu, a on je tam jednou. Protože log smazal a zalogoval znovu. Nebo někomu odepíšu, že tam napsal pitomost a on to mezitím opravil. Nebo někdo loguje WN a po půl roce, kdy je to už ztraceno na x-té stránce výpisu, to přepíše na FI. Teď se ani neobjeví informace, že log byl změněn. V pořádku, log je "vlastnictvím" toho, kdo ho napsal. Ta informce o změně tam může být i nemusí, obojí je vlastně správně.

• 0

#3208 Roman_Jaromer

Roman_Jaromer

Roman_Jaroměř

• Members
  • PipPipPip
  • 2 739 příspěvků(y)

Publikováno 14 leden 2016 - 12:27

Nejlepší by bylo, aby si majitel kešky mohl zvolit, zda chce nebo nechce zasílat informace o změně logu (editaci). Ovšem to je jen bláhové přání. Jedno z mnoha tisíc, které bude nevyslyšeno.

• 2

#3209 dr.vota

dr.vota

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 4 091 příspěvků(y)

Publikováno 14 leden 2016 - 13:26

Jo, ale to už brzy nebude platit. Za chvíli, v únoru, se náhle zjeví i všechny takto "skryté" texty, protože s markdown konec barvy písma...

• 2

#3210 Modrak

Modrak

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1 401 příspěvků(y)

Publikováno 14 leden 2016 - 13:56

Jo, ale to už brzy nebude platit. Za chvíli, v únoru, se náhle zjeví i všechny takto "skryté" texty, protože s markdown konec barvy písma...

No vyborne. Takze konecne si prectu ve starejch logach i to, co jste mi ke kesi napsali tim neviditelnym pismem. OJD a podobne :)

• 2

#3211 Jacka

Jacka

Zlobení je dovoleno :D

• Members
  • PipPipPip
  • 3 564 příspěvků(y)

Publikováno 14 leden 2016 - 14:02

Modráku, ty bys do toho geodepresivního vlákna neměl vůbec lézt, páč když si přečtu ty tvoje posty, tak se dycky musim nahlas rozřehtat :D. Jak si to vůbec představuješ, napráskam tě adminovi za OT! :D

• 0

#3212 dr.vota

dr.vota

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 4 091 příspěvků(y)

Publikováno 14 leden 2016 - 14:13

No vyborne. Takze konecne si prectu ve starejch logach i to, co jste mi ke kesi napsali tim neviditelnym pismem. OJD a podobne :)

hlavně bys neměl lézt do těch starých logů, aby tě neklepla...  :D deprese například

• 4

#3213 Modrak

Modrak

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1 401 příspěvků(y)

Publikováno 14 leden 2016 - 14:17

Za to ja ale fakt nemuzu, ze moje nestesti je nekomu k smichu. Tak to prosimte radsi necti pri bohosluzbe pod lavici. Taky uz mi zacina bejt jasny proc jsi nektery logy na my kesi smazala. Kdovi co by se tam casem objevilo.

• 2

#3214 Modrak

Modrak

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1 401 příspěvků(y)

Publikováno 14 leden 2016 - 14:21

Stejne je zajimavy jak lidi vymejsleli ruzny katastroficky scenare jak zanikne lidstvo. Kometa, nuklearni katastrofa, asteroid, cerna dira atd. Ale ze k tomu nakonec dojde obycejnym disablovanim HTML v logach snad nenapadlo vubec nikoho.

• 11

#3215 KulisekW

KulisekW

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1 038 příspěvků(y)

Publikováno 14 leden 2016 - 14:35

Po tvém posledním příspěvku se přidávám k Jackce, protože ten konec světa mě pobavil. :D

(omluva za OT)
  • 1

#3216 dr.vota

dr.vota

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 4 091 příspěvků(y)

Publikováno 14 leden 2016 - 15:53

Stejne je zajimavy jak lidi vymejsleli ruzny katastroficky scenare jak zanikne lidstvo. Kometa, nuklearni katastrofa, asteroid, cerna dira atd. Ale ze k tomu nakonec dojde obycejnym disablovanim HTML v logach snad nenapadlo vubec nikoho.

Kniha zjevení svatého Modráka...slyšeli jste Slovo...kajte se!

• 0

#3217 Taddeo

Taddeo

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 192 příspěvků(y)

Publikováno 14 leden 2016 - 16:10

Nejlepší by bylo, aby si majitel kešky mohl zvolit, zda chce nebo nechce zasílat informace o změně logu (editaci). Ovšem to je jen bláhové přání. Jedno z mnoha tisíc, které bude nevyslyšeno.

Umí to project-gc, ač tedy myslím jen pro platící... U sebe to mám nastavené a funguje to.

• 0

Taddeo.png

#3218 Vláček

Vláček

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 966 příspěvků(y)

Publikováno 14 leden 2016 - 16:38

Modráku, ty bys do toho geodepresivního vlákna neměl vůbec lézt, páč když si přečtu ty tvoje posty, tak se dycky musim nahlas rozřehtat :D. Jak si to vůbec představuješ, napráskam tě adminovi za OT! :D

Nám, co keškujeme "amatérsky" jen tak pro radost, jsou docela k smíchu některá vlákna komplet celá. Člověk občas zírá, co mohou mít jiní za starosti. Ale je mi jasné, že v jiných oborech to může být zase obráceně. :)

• 6

#3219 VHteam

VHteam

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 75 příspěvků(y)

Publikováno 14 leden 2016 - 18:35

Přehodíme geodepresivní výhybku :  Mejly chodí v divné zelené barvě s obrovským záhlavím/zápatím a mezi tím vším cirkusem se bojí písmenka logu. A v notifikační SMS je místo textu otazník. Asi novinky na rok 2016....

EDIT: tak změna...notifikační SMS chodí normálně. S otazníkem chodí jen logy.

Tento příspěvek byl upraven od VHteam: 14 leden 2016 - 18:59

• 1

#3220 dr.vota

dr.vota

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 4 091 příspěvků(y)

Publikováno 14 leden 2016 - 19:11

Přehodíme geodepresivní výhybku :  Mejly chodí v divné zelené barvě s obrovským záhlavím/zápatím a mezi tím vším cirkusem se bojí písmenka logu. A v notifikační SMS je místo textu otazník. Asi novinky na rok 2016....

EDIT: tak změna...notifikační SMS chodí normálně. S otazníkem chodí jen logy.

Dal bych log s řádkováním nejméně 3 nebo 4, dvě je pořád ještě málo.

• 2

4 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 4 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Reklama