Já se snažím psát delší logy, abych si udržel odznak :-)
Jaký odznak?
Publikováno 17 June 2014 - 11:09
Já se snažím psát delší logy, abych si udržel odznak :-)
Jaký odznak?
Publikováno 17 June 2014 - 11:15
Publikováno 17 June 2014 - 11:48
Navigace: Garmin Oregon 450 Používaná přibližovadla (nejčastější): nohy / Merida Matts Sport 500 černostříbrná / Daewoo Matiz (červený nebo modrý) Doplňky: batoh US Assault II. pískový + fotoaparát Canon EOS 600D + osobní GC Beruška pro štestí (teď už jen kód)
Publikováno 17 June 2014 - 12:13
V badgegenu je odznak za průměrný počet slov v lozích...
A já se pak divím, proč jsou logy ve stylu - 3 řádky hvězdiček, Díky za keš a další řádky hvězdiček (či jiných znaků).
Publikováno 17 June 2014 - 20:25
Co nevidím, nahmatám . . .
Publikováno 17 June 2014 - 22:11
Nové trendy v naší oblíbené hře, viz log kešera Dusan.2004.
Pro tyhle případy by mělo být založeno nové vlákno - něco mezi Geodepresivním a Georadostným koutkem, protože nevím, jestli se v těchto případech smát, nebo plakat...
Sony Xperia Z3 Compact - (v záběhu), HTC Desire (v záloze) + c:geo; Oregon 450 odešel do věčných lovišť :-(
Publikováno 17 June 2014 - 22:23
Pro tyhle případy by mělo být založeno nové vlákno - něco mezi Geodepresivním a Georadostným koutkem, protože nevím, jestli se v těchto případech smát, nebo plakat...
Pravda. Ta představa, že si někdo tu kešku prostě odnese jako "svůj úlovek" mě dost pobavila, ale být owner asi by mě to spíš dost nas....
Outdoor: eTrex Touch 35, Colorado 300, fenix3
Zápisník: http://mr3ska.onelove.cz/
(Oregon 6xx jednodušeji, Vlastní ikonky waypointů i bez .gpi)
Tip na výlet: Kondracké farní muzeum
"Když tu keš tak moc chceš tak si pro ni sakra běž..."
Poslední článek: Blackberry nejen na práci
Publikováno 18 June 2014 - 6:06
Myslím, že tady už takových případů pár bylo (i přímo logů), ale tento je asi "nejzábavnější". I když opravdu nevím, jestli se smát nebo brečet.
Publikováno 18 June 2014 - 7:03
Ten log už proběhl na FB, myslím, že někdo psal, že to byla jen sranda. Domu si nic neodnesl.
Publikováno 18 June 2014 - 12:12
Není to první případ poslední doby, už jsem četl něco podobného na nějakých brněnských keších.
Srandičky, srandičky až někdo jednou skutečně tu keš odnese.
Tento příspěvek byl upraven od KulisekW: 18 June 2014 - 14:07
Publikováno 24 June 2014 - 6:13
Proč já debil vůbec loguju DNF na keši kterou mám přes 300 km od HC když se po mě najde zase takovýhle individuum
Publikováno 24 June 2014 - 6:24
Samozvaných údržbářů keší je dost, co? A když za to může být bod... Groundspeak tomu říká "throwdowns".
SW: a:Drake 5
HW: Nexus 6 (Android 6), Qstarz BT-Q818X bluetooth GPS modul
"When you go to hide a geocache, think of the reason you are bringing people to that spot. If the only reason is for the geocache, then find a better spot." – briansnat
Publikováno 24 June 2014 - 7:20
Samozvaných údržbářů keší je dost, co? A když za to může být bod... Groundspeak tomu říká "throwdowns".
Tak to jsem nečetla a asi málokdo. Protože tady se pořád "údržbáři" obhajují, jak dělají vše pro dobro ostatních. Na vše chtějí pravidla, ale když to v pravidlech je, tak to stejně nikdo nedodržuje.
Publikováno 24 June 2014 - 8:43
Hmm, docela zajímavé čtení, takže jestli jsem to dobře pochopil, tak další nálezci nárok na FI mají, ale ten, kdo tam schránku opravil, ta nárok na FI nemá...
Já nedávno psal DNFko na jedné keši, kde bylo asi 8 DNF logů a mezi nimi zhruba v půlce jeden FI log. Tak jsem se dotyčného zeptal, kde tu keš našel, že by mě zajímalo, kde byla, abych ji příště taky našel... Odpověď nepřišla, ale dotyčný FI log zmizel (byl archivován). :-)
Publikováno 24 June 2014 - 9:54
Hmm, docela zajímavé čtení, takže jestli jsem to dobře pochopil, tak další nálezci nárok na FI mají, ale ten, kdo tam schránku opravil, ta nárok na FI nemá...
Ano, přesně tak to je. A správně.
...a neberte se tak vážně!
CITECKA Team: Pet a Čita a psice Miki von Mikolas
Publikováno 24 June 2014 - 10:09
Ještě by se mělo dodat, aby někdo nebral doslova to co jsem napsal - pokud se nedomluvíš s vlastníkem kešky, že mu ji obnovíš...
Publikováno 24 June 2014 - 10:20
Taky provádím údržbu keší, které to potřebují a mám na to věci. Takže vysypu hlínu, vyhodím kaštany, zalepím díru, dám nový logbook. Ale aby někdo dal kus papírku do pytlíku, když je keš ukradená, to není údržba keše.
Publikováno 24 June 2014 - 12:16
Na mapy.cz spustili novou verzi a ta si nerozumí s geocaching.com . Ach jo, co funguje, musí se rozbít, aby bylo zase co opravovat.
Publikováno 24 June 2014 - 12:23
Jo, a navíc tam nefunguje hafo dalších věcí, který jsem tam běžně používala. Například se mi nepodařilo zjistit, jak na obecný mapě zobrazit cyklostezky, jde si jen vybrat jakousi nově zavedenou cykloturistickou mapu, což nemusí bejt dycky topravý vořechový. Taky ty výškový profily trasy jsou proti těm předešlejm nanic. nemáte nějaký geoantidepresívum?
Publikováno 24 June 2014 - 12:25
Antidepresiva nalévají v každé putyce
Tento příspěvek byl upraven od phrkt: 24 June 2014 - 12:26
0 uživatelů, 3 návštěvníků 0 anonymních uživatelů