Přejít na obsah

Fotka

Geodepresivní koutek III

• Pokud chcete vložit odpověď, přihlašte se
3604 odpovědí na toto téma

#1801 Jerry 68

Jerry 68

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 101 příspěvků(y)

Publikováno 24 červen 2014 - 17:08

Ty mapy jsou fakt děsný, putyky nemusím asi to půjdu rozjezdit na kole :-).
  • 0
Čas strávený v Chřibech se nepočítá:-).

#1802 Aglo1

Aglo1

Member

• Members
  • PipPip
  • 11 příspěvků(y)

Publikováno 24 červen 2014 - 17:20

Jéžiš, tady je to prima depresívní, přidám se taky :-) Mrzí mě, že jsem se vrhla na geocaching v době, kdy začátečníky už nikdo nemá rád, mám docela problém kde vzít odvahu a přijít na nějaký event...

Tento příspěvek byl upraven od Aglo1: 24 červen 2014 - 17:20

• 0

#1803 MK1977

MK1977

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 245 příspěvků(y)

Publikováno 24 červen 2014 - 17:45

Na event se neboj. Prakticky i ti největší brblové tady jsou většinou v reálu docela fajn lidi ;)

• 3

Navigace: Garmin Oregon 450 Používaná přibližovadla (nejčastější): nohy / Merida Matts Sport 500 černostříbrná / Daewoo Matiz (červený nebo modrý) Doplňky: batoh US Assault II. pískový + fotoaparát Canon EOS 600D + osobní GC Beruška pro štestí (teď už jen kód)

#1804 Roman_Jaromer

Roman_Jaromer

Roman_Jaroměř

• Members
  • PipPipPip
  • 2 739 příspěvků(y)

Publikováno 24 červen 2014 - 19:04

Jéžiš, tady je to prima depresívní, přidám se taky :-) Mrzí mě, že jsem se vrhla na geocaching v době, kdy začátečníky už nikdo nemá rád, mám docela problém kde vzít odvahu a přijít na nějaký event...

Hele, nesmutni.

To, že tady občas někdo nadává na začátečníky se občas stává, ale většinou jsme fajn lidi :-). Přijď na nějaký ten event a uvidíš :-). S 90% kačerů si budeš rozumět jedna báseň ;-).

To, že tu někdo občas nadává na někoho jiného, tím se nenech odradit. Bohužel mezi nováčky je trochu více těch, kteří s GC experimentují, a tak občas udělají nějakou blbost a je to díky jejich neznalosti ve větší míře. Pokud jsou však nováčci chovají tak, jak mají, tak neboj, nikdo je odsuzovat nebude :-).

• 0

#1805 Alf Gang

Alf Gang

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1 734 příspěvků(y)

Publikováno 24 červen 2014 - 19:41

My jsme měli obdobný pocit, když jsme s geocachingem začínali (2010). ;)

Pak jsme začali asi po čtyřech měsících s takovými většími akcemi - geoskořápky byly náš první event, vlastně následně megaevent. Prostě akce, kde se sešlo poměrně hodně kačerů a spíš jsme tak okukovali, poslouchali, otrkávali se. Dnes už chodíme i na komornější eventy, ale netlačíme se moc na takové ty osvědčené hospodské, kam chodí už stálí štamgasti a kde bývá velice rychle stop stav. Spíš nás baví eventy, kde se dá něco zažít - z poslední doby třeba geoprakiáda, Jarní procházka, Kačeří stezkou nebo eventy spojené s nějakou zajímavou prohlídkou. Vybrat se určitě dá podle chuti. 

Seber odvahu a hurá do víru geocachingového světa!

• 1

Sony Xperia Z3 Compact - (v záběhu), HTC Desire (v záloze) + c:geo; Oregon 450 odešel do věčných lovišť :-(

#1806 Alf Gang

Alf Gang

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1 734 příspěvků(y)

Publikováno 25 červen 2014 - 16:17

Plánuji výlety (samozřejmě s ohledem na kešky) na naše týdenní pobyty přes prázdniny a chytá se mě geodeprese, protože po rozkliknutí mapy je těch míst, kam by se dalo, resp. chtělo podívat tolik, že z toho mám zamotanou hlavu. :blink: A času je tak málo... :(

• 1

Sony Xperia Z3 Compact - (v záběhu), HTC Desire (v záloze) + c:geo; Oregon 450 odešel do věčných lovišť :-(

#1807 Roman_Jaromer

Roman_Jaromer

Roman_Jaroměř

• Members
  • PipPipPip
  • 2 739 příspěvků(y)

Publikováno 26 červen 2014 - 5:54

Jo, to mi povídej, jedeme na týden na Šumavu (Zdíkov, Železná Ruda) a už teď mám výletů min. na měsíc. Proč jen musí být dovolená tak krátká :-(

• 0

#1808 Zverinec

Zverinec

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 622 příspěvků(y)

Publikováno 26 červen 2014 - 6:41

Jo, to mi povídej, jedeme na týden na Šumavu (Zdíkov, Železná Ruda) a už teď mám výletů min. na měsíc. Proč jen musí být dovolená tak krátká :-(

Ještě lepší varianta, jezdit na skupinové dovči s mudly :) (opravdu nemají pochopení na "zdržování" a já se jim ani nedivím). Večery a kolo to snad jistí...

• 0

#1809 Tranicka

Tranicka

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 148 příspěvků(y)

Publikováno 26 červen 2014 - 7:14

Ještě lepší varianta, jezdit na skupinové dovči s mudly :) (opravdu nemají pochopení na "zdržování" a já se jim ani nedivím). Večery a kolo to snad jistí...

Tak já si musím pochválit kolegy, když jedeme na služebku a já je po skončení programu tahám na "procházku", dostane se mi odpovědi "Zas ty tvoje keše, co? No tak jdem, ale nesmíš moc zdržovat."

Jinak di depresivního koutku: Docela mě štve, jak jsme zahlceni povinnostmi, že jsem přestala nosit do práce gps. Doufám, že od prázdnin se to zlepší...

• 0

#1810 Roman_Jaromer

Roman_Jaromer

Roman_Jaroměř

• Members
  • PipPipPip
  • 2 739 příspěvků(y)

Publikováno 26 červen 2014 - 7:15

No, tak to tě docela lituji.

Musíš je ten GC taky naučit, aby lovili s tebou :-).

Občas chodíme s kamarády - kamarád kačer je, kamarádka ne... Většinou najde kešku nejdříve z nás 4 :-).

• 2

#1811 Zverinec

Zverinec

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 622 příspěvků(y)

Publikováno 26 červen 2014 - 8:09

Jinak di depresivního koutku: Docela mě štve, jak jsme zahlceni povinnostmi, že jsem přestala nosit do práce gps. Doufám, že od prázdnin se to zlepší...

Já naopak, preventivně gps do práce nenosím :), ono by to pak lákalo ty děti po vyzvednutí ze zařízení tahat bůhvíkam i proti jejich vůli :)

• 2

#1812 Tranicka

Tranicka

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 148 příspěvků(y)

Publikováno 26 červen 2014 - 8:22

Já naopak, preventivně gps do práce nenosím :), ono by to pak lákalo ty děti po vyzvednutí ze zařízení tahat bůhvíkam i proti jejich vůli :)

No, po poslední návštěvě ZOO mi děti řekly, že příště jdeme do ZOO jen, když nechám GPS doma. Že chtějí také vidět zvířata a užít si hřiště... :)

• 1

#1813 jardavera

jardavera

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 218 příspěvků(y)

Publikováno 26 červen 2014 - 9:04

No, tak to tě docela lituji.

Musíš je ten GC taky naučit, aby lovili s tebou :-).

Občas chodíme s kamarády - kamarád kačer je, kamarádka ne... Většinou najde kešku nejdříve z nás 4 :-).

Přiložené miniatury

• spol_lov.jpg

• 2

Co nevidím, nahmatám . . .

#1814 see.bee

see.bee

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 567 příspěvků(y)

Publikováno 26 červen 2014 - 20:15

Tak z posledních logů na T5 Trojsky tramvajovy most mam fakt depresi. Aby owner vzal kesku do hospody na Sumave a tam nechal ostatní logovat je podle mne pohrdanim temi, co si kes poctive odlovili :(

• 1

#1815 KulisekW

KulisekW

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1 038 příspěvků(y)

Publikováno 06 červenec 2014 - 9:18

Keš, ve které se nacházel můj TB4D7GP, byla odcizena a sovičky nenávratně ztraceny. Díky ty neznámé nemyslící individuum... Sbohem sovičky :(

• 0

#1816 Myškin

Myškin

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 410 příspěvků(y)

Publikováno 09 červenec 2014 - 7:44

Zdravim
Lidská blbost je nesmrtelná a hrozná. Ještě horší je ta vlastní. Nedávno jsem potřeboval vypočítat v terénu a kalkulačka mi na to nestačila. Proto jsem začal hledat na netu co by mi pomohlo. Našel jsem, ale vůbec se mi nedařilo do toho zadat potřebné údaje. Po hodině jsem to vzdal. Pointa celého vyprávění je, že jsem dnes zjistil, že vše potřebné mám celou dobu v mobilu a výpočet souřadnic by byl otázkou deseti vteřin. Inu, komu není z hůry dáno... ;-)

Tento příspěvek byl upraven od Myškin: 09 červenec 2014 - 7:45

• 0

#1817 Alf Gang

Alf Gang

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1 734 příspěvků(y)

Publikováno 09 červenec 2014 - 16:08

Dnes jsme zažili něco, co jsme za naší éru geocachingu ještě nezažili - smazaný log - bez zprávy o důvodu. Nebyl nijak hanlivý, i jsme za keš poděkovali, log máme dokonce i vyfocený, vůbec nechápu důvod, proč nám byl ownerem smazán. Je mi z toho smutno... :(

• 0

#1818 Toniczech

Toniczech

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 877 příspěvků(y)

Publikováno 09 červenec 2014 - 19:04

Předpokládám, že jste se ownera obratem dotázali, která bije, a odpověď doposud žádná. Jo, nejistota, to je kolikrát ještě horší, než jistota nějaké špatné zprávy, to chápu, že na blbý pocit v tuhle chvíli vydá. Ale snad se všechno brzy vysvětlí a napraví. Koneckonců, jestliže máte fotodůkaz a text byl dle nejlepšího vědomí a svědomí korektní, pak, třebas by owner přinejhoeším střečkoval, vám log obnoví RW z mocí úřední.

• 0

#1819 Smrk

Smrk

proti proudu

• Members
  • PipPipPip
  • 4 547 příspěvků(y)

Publikováno 09 červenec 2014 - 19:34

Dneska jsem byl na výletě ve Vysokém Mýtě. Parkování na všech rozumných místech za dvacku na hodinu, tři odlovené keše, čtyři DNF a tři auta s ještěrkou, bohužel netrackovatelnou. Ale náladu mi zvedlo potkání MarHana a odlov vodní T4 ve skoro vyschlé říčce.

A včera jsem viděl kačera na dálnici Praha - Hradec. Chtěl jsem si vyfotit TBčko, ale projel kolem minimálně stopadesátikilometrovou rychlostí.

• 0

#1820 Alf Gang

Alf Gang

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1 734 příspěvků(y)

Publikováno 09 červenec 2014 - 19:39

Samozřejmě, hned jsem vznesla na ownera dotaz, ale zatím stále bez reakce. Tak jsem prostě ten samý log napsala znovu a doplnila fotografií logu v logbooku. Tak jsem zvědavá, jestli nám to smaže znovu. 

Konkrétně je to tento log, jestli je dostatečně korektní - já myslím že ano...

http://www.geocachin...24-baf846cd5296

• 4

6 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 6 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Reklama