Tak od tohoto "kačera" bych vysvětlení nečekal, možná spíše opětovné smazání.
zhruba nástin jeho "dovedností"
http://www.geocachin...outek/?p=383961
btw: ale třeba se už polepšil
Publikováno 09 červenec 2014 - 20:03
http://www.geocachin...outek/?p=383961
btw: ale třeba se už polepšil
Publikováno 09 červenec 2014 - 20:05
Tak pokračování T5 Trojský most v Praze má skvělé pokračování. Když to tak pročítám, tak pokud Vám owner přinese logbook do hospody desítky kilometrů mimo souřadnice, tak je to v podstatě v pohodě.......
Publikováno 09 červenec 2014 - 20:08
Hmm, tak to propadám do ještě větší geodeprese... proč zrovna náš log?? Co se mu na něm nelíbilo? Jiní tam píší, jak je keš děsná a to smazáno není...
Snad pak pomůže revírník, jestli nám to znovu smaže...
Sony Xperia Z3 Compact - (v záběhu), HTC Desire (v záloze) + c:geo; Oregon 450 odešel do věčných lovišť :-(
Publikováno 09 červenec 2014 - 20:08
Alfíci, tohle by na depku skoro bylo, owner ( mj.se 154 nalezenými a 2 založenými ) místo aby se zamyslel, když mu něco podobného napsal i další kačer, tak vám smaže log....Kdo vás trochu zná, tak ví, že nic než korektní log byste nenapsali.
Už jen samotná úprava listingu něco o keši napovídá.
Publikováno 09 červenec 2014 - 20:21
Ono o něm vypovídají i poslední nalezené kešky. 13 států v jeden den, to nemá ani Chuck!
Vůbec se jí nezabývat a poprosit případně revírníka o obnovení logu. A zrovna ať mu promaže jeho nálezy...
Tento příspěvek byl upraven od joey59: 09 červenec 2014 - 20:24
Publikováno 09 červenec 2014 - 20:39
Pavlík Kůla zase zlobí?
Zlobí - teď jsem dočetla starou story a to je víc než na depku. Tehdy jste zafungovali skvěle, ale chlapec zřejmě v pubertě reaguje na mírně kritické logy "přecitlivěle". Snad z toho vyroste.
Publikováno 20 červenec 2014 - 21:29
Tak dnes jsem si chtěla v tom vedru udělat jen krátký výlet a naplánovala 4-5 krabiček a strávila jsem venku skoro pět hodin, přišla utahaná, špinavá a spocená a mám tři DNF a na jednu jsem raději pak ani nešla.
Publikováno 20 červenec 2014 - 22:04
Tak dnes jsem si chtěla v tom vedru udělat jen krátký výlet a naplánovala 4-5 krabiček a strávila jsem venku skoro pět hodin, přišla utahaná, špinavá a spocená a mám tři DNF a na jednu jsem raději pak ani nešla.
Publikováno 21 červenec 2014 - 7:01
Ach jo, za posledních 6 dní došly 2 Needs archived logy kvůli plnému logbooku. Sice ne na mé keše, ale na keše do 30 km v okolí, které sleduji. Ach ti lidi. Proč si nepřečtou pravidla.
Tak jsem oběma nováčkům napsal rozdíl mezi NA a NM logem i s odkazem na Wiki, snad je to trochu poučí... Jeden z nich má všechny nálezy (30) ve dvou dnech... Docela zajímavé, jak to stíhal. Já začínal po 2-3 nálezech denně :-).
Tento příspěvek byl upraven od Roman_Jaromer: 21 červenec 2014 - 7:02
Publikováno 21 červenec 2014 - 7:13
V dnešní době není problém sehnat i 270 nálezů za jeden den a to jen v ČR, v zahraničí se dá dostat i na mnohem vyšší číslo. I když, pokud takhle proběhl 30 různých keší tam u vás, tak je to zvláštní. Holt jsou prázdniny a děti se nudí doma, tak vyráží na krabky, ale aspoň se neválí u počítačů.
Publikováno 21 červenec 2014 - 7:55
Docela zajímavé, jak to stíhal. Já začínal po 2-3 nálezech denně :-).
...co bych teď dal za jednu keš denně.... :-)
V dnešní době není problém sehnat i 270 nálezů za jeden den a to jen v ČR, v zahraničí se dá dostat i na mnohem vyšší číslo. I když, pokud takhle proběhl 30 různých keší tam u vás, tak je to zvláštní. Holt jsou prázdniny a děti se nudí doma, tak vyráží na krabky, ale aspoň se neválí u počítačů.
....na tu "dvěstěsedmdesátku" bych někdy rád vyrazil (vydělat si nějaké nedostatkové FP do zásoby), ale na kole to asi za den nedám..... :-( :-)))
Publikováno 21 červenec 2014 - 8:44
Myslel jsem 1-2 kešky za keškovací den :-), ne v kuse každý den. To bych se z toho ježdění X km daleko zbláznil... Nejsem z Prahy.
Nejdelší období za sebou s kešema mám 14 dní (= nejdelší dovolená co jsem byl v kuse ;-) )
Publikováno 21 červenec 2014 - 9:40
Dnes jsme zažili něco, co jsme za naší éru geocachingu ještě nezažili - smazaný log - bez zprávy o důvodu. Nebyl nijak hanlivý, i jsme za keš poděkovali, log máme dokonce i vyfocený, vůbec nechápu důvod, proč nám byl ownerem smazán. Je mi z toho smutno...
Já mažu duplicitní logy, pokud si jich všimnu, bez vyzvání a dotazování, rozhodně o smazání nálezcům nepíšu. Prověřte si, zda vám náhodou stále u kešky nesvítí smajlík.
Publikováno 21 červenec 2014 - 10:18
Přiznám se, že se mi podobné jednání nelíbí. Myslím si, že člověk by měl jakékoliv smazání logu (i když duplicitního) vysvětlit. Aby dotyčný věděl (zjistil), že se to nedělá, případně proč se tak stalo.
Takto vznikají nedorozumění a pak občas i velké spory.
Publikováno 21 červenec 2014 - 10:31
Já jsem jednoho nálezce na duplicitní log upozornil s tím, že mu to může dělat zmatek ve statistikách a on mi poděkoval a sám jej smazal.
Outdoor: eTrex Touch 35, Colorado 300, fenix3
Zápisník: http://mr3ska.onelove.cz/
(Oregon 6xx jednodušeji, Vlastní ikonky waypointů i bez .gpi)
Tip na výlet: Kondracké farní muzeum
"Když tu keš tak moc chceš tak si pro ni sakra běž..."
Poslední článek: Blackberry nejen na práci
Publikováno 21 červenec 2014 - 10:50
Já mažu duplicitní logy, pokud si jich všimnu, bez vyzvání a dotazování, rozhodně o smazání nálezcům nepíšu. Prověřte si, zda vám náhodou stále u kešky nesvítí smajlík.
Duplicitní log to určitě nebyl, logovala jsem za celou dovolenou 85 keší a tahle byla poslední. Prostě jsem to zalogovala po jeho smazání znovu a přidala foto našeho zápisu v logbooku. Od té doby nic, znovu to zatím nesmazal.
Sony Xperia Z3 Compact - (v záběhu), HTC Desire (v záloze) + c:geo; Oregon 450 odešel do věčných lovišť :-(
Publikováno 21 červenec 2014 - 10:51
Já jsem jednoho nálezce na duplicitní log upozornil s tím, že mu to může dělat zmatek ve statistikách a on mi poděkoval a sám jej smazal.
V tomhle případě bych poděkovala také a ráda.
Publikováno 23 červenec 2014 - 21:12
Ach jo, můžete mi někdo říct, proč předělal zase GS maily s veškerými notifikacemi, co chodí?
Jednoduchý textový log zmršil grafikou a ještě předělal veškeré předměty, takže člověk aby předělal veškeré nastavené filtry atp. na třídění došlé pošty :-(
Nevíte někdo, jestli není nějaká petice, jak to vzít zpět???
Publikováno 23 červenec 2014 - 21:21
Ach jo, můžete mi někdo říct, proč předělal zase GS maily s veškerými notifikacemi, co chodí?
Jednoduchý textový log zmršil grafikou a ještě předělal veškeré předměty, takže člověk aby předělal veškeré nastavené filtry atp. na třídění došlé pošty :-(
Nevíte někdo, jestli není nějaká petice, jak to vzít zpět???
Zprávy chápu, ale proč proboha logy? A proč je teď předmět dvojnásobně dlouhý? Boha jeho...
EDIT: Protestovat zde: http://forums.ground...0
Tento příspěvek byl upraven od puczmeloun: 23 červenec 2014 - 21:24
0 uživatelů, 2 návštěvníků 0 anonymních uživatelů