Hmm, díky za poučení, opravdu není to přímo v pravidlech. Kde já to však jen vzal, vždy jsem měl za to, že peníze se do keší nedávají a vždy jsem si myslel, že to bylo v pravidlech na wiki, nebo alespoň že by se tam neměly dávat stejně jako věci k jídlu. Asi jsem to četl v začátcích jako nějaké doporučení a zafixoval jsem si to, od té doby je neměním...
Ale teď už vůbec nechápu zdejší povzdech od Sika.
To s těma penězma v pravidlech dřív určitě bylo, jsem si tím celkem jistá.Minimálně v době, kdy jsem s geocachingem začínala a ty pravidla si dost důkladně četla. Ale ona ta pravidla (originální verze v angličtině) v poslední době byla docela pozměňovaná, tak zřejmě i toto. Například se výrazně změnily hranice velkosti keší (small ještě před rokem 350 - 700ml, dnes 100 - 1000ml). Blbý je (i když asi ne přímo na depresi ), že tyhle změny obvykle proběhnou potichu a nikdo na ně výrazně neupozorní. Nechápu, proč to třeba nenapíšou místo těch mnohdy slabomyslnejch článků do newsletteru ("Obejmi svého revírníka" - Rico, těš se ). Takhle i člověk, kterej se v pravidlech celkem orientuje, může snadno udělat při zakládání nebo betatestu ňákou blbost, neb se vážení šéfové ze Zeměplku neobtěžovali plknout ve správný čas na správném místě.