Přejít na obsah

Fotka

Geodepresivní koutek III

• Pokud chcete vložit odpověď, přihlašte se
3604 odpovědí na toto téma

#1001 Michalowic

Michalowic

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 312 příspěvků(y)

Publikováno 30 září 2013 - 16:10

troll3 napsal/a:
Raději jim logy nech, nebo ti příště krom ohnutého plechu ještě vzteky rozšlapou krabici. S kačerama se jako owner nejdříve musíš naučit vycházet. ;)

Zkušený owner promluvil... :D
  • 0
:: Garmin Oregon 450 + Topo Czech 2013 PRO + Atlas Czech 2013 NT ::

Pokud kačer nehledá kešky, ani nechlastá na geoeventu, tak sedí u počítače a hádá se s ostatními kačery na diskusním fóru. Smyslem diskuse na fóru je dokázat, že všichni ostatní jsou blázni a on je letadlo, zatímco ostatní se snaží dokázat totéž. (necyklopedie)

#1002 Sovic13

Sovic13

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 234 příspěvků(y)

Publikováno 30 září 2013 - 18:19

Že to někoho může bavit... :(:(:(
Vložený obrázek
  • 0

#1003 hanska

hanska

honzak83

• Members
  • PipPipPip
  • 625 příspěvků(y)

Publikováno 30 září 2013 - 18:27

Schválně jsem se podíval na počet keší založených shamanem. Byl jsem velice šokován, že jejich počet je roven nule... Ovšem ještě více mě šokovaly jeho logy sestávající pouze z data a času nálezů, ani slovo navíc...Takové lovce bych normálně střílel, to už je lepší i ten log TFTC či díky...:o
  • 0

#1004 martinracek26

martinracek26

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 971 příspěvků(y)

Publikováno 30 září 2013 - 18:33

hanska napsal/a:
Schválně jsem se podíval na počet keší založených shamanem. Byl jsem velice šokován, že jejich počet je roven nule... Ovšem ještě více mě šokovly jeho logy sestávající pouze z data a času nálezů, ani slovo navíc...Takové lovce bych normálně střílel, to už je lepší i ten log TFTC či díky...:o

Tak to sis toho všiml poměrně brzo to se tady probíralo už několikrát a ještě zásadně neposílá odpovědi na Earthky, protože to podle pravidel není třeba.
  • 0

#1005 Smrk

Smrk

proti proudu

• Members
  • PipPipPip
  • 4 547 příspěvků(y)

Publikováno 30 září 2013 - 20:35

martinracek26 napsal/a:

hanska napsal/a:
Schválně jsem se podíval na počet keší založených shamanem. Byl jsem velice šokován, že jejich počet je roven nule... Ovšem ještě více mě šokovly jeho logy sestávající pouze z data a času nálezů, ani slovo navíc...Takové lovce bych normálně střílel, to už je lepší i ten log TFTC či díky...:o

Tak to sis toho všiml poměrně brzo to se tady probíralo už několikrát a ještě zásadně neposílá odpovědi na Earthky, protože to podle pravidel není třeba.

A taky smrká do rukávu a nezdraví starší lidi. :-)
  • 0

#1006 Slanecek

Slanecek

lekla ryba

• Members
  • PipPipPip
  • 463 příspěvků(y)

Publikováno 30 září 2013 - 20:59

Smrk napsal/a:

martinracek26 napsal/a:

hanska napsal/a:

Durazne zadam pana Uberkacera, aby dodrzoval konvence a v tomto vlakne byl smutny, depresivni nebo aspon melancholicky. Ty svoje humory si bez delat do georadostnyho koutku. Tady je to vazna vec.
  • 0

#1007 Jacka

Jacka

Zlobení je dovoleno :D

• Members
  • PipPipPip
  • 3 564 příspěvků(y)

Publikováno 30 září 2013 - 21:11

Slanecek napsal/a:

Smrk napsal/a:

martinracek26 napsal/a:

hanska napsal/a:

Durazne zadam pana Uberkacera, aby dodrzoval konvence a v tomto vlakne byl smutny, depresivni nebo aspon melancholicky. Ty svoje humory si bez delat do georadostnyho koutku. Tady je to vazna vec.

Taky mě to pohoršuje. Ze všeho si jen dělat srandu... to je přeci k pláči!
  • -1

#1008 KulisekW

KulisekW

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1 038 příspěvků(y)

Publikováno 30 září 2013 - 21:49

hanska napsal/a:
Schválně jsem se podíval na počet keší založených shamanem. Byl jsem velice šokován, že jejich počet je roven nule... Ovšem ještě více mě šokovaly jeho logy sestávající pouze z data a času nálezů, ani slovo navíc...Takové lovce bych normálně střílel, to už je lepší i ten log TFTC či díky...:o

Hle, obsáhlý log od shamana3!
  • 0

#1009 shaman3

shaman3

Advanced Member

• Banned
  • PipPipPip
  • 2 179 příspěvků(y)

Publikováno 01 říjen 2013 - 5:19

Che che, se mi líbí, když někdo poctivě hledá, až najde. Ale těch delších logů mám víc, odhadem tak tři nebo čtyři. To je až až na podporu té komerce, kterou tu groundspeak předvádí. :D
  • 0

#1010 MirexCZ

MirexCZ

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 119 příspěvků(y)

Publikováno 01 říjen 2013 - 9:18

Náhodou, Shaman3 se umí rozepsat, když chce, nebuďte na něho tak zlí, áno.

http://www.geocachin...f9-5ba6126d8846

(musel jsem vybrat "kultovní", to nešlo jinak... B) )
  • 0
V cizích městech chodím hlavně po památkách, a až pokud zbyde čas po okapech. Ve dřívkách nejedu, topím plynem. Nechápu šílené opisování tracků na eventech. Jo, a čtu listingy. Jsem prostě zcela out.

#1011 hanska

hanska

honzak83

• Members
  • PipPipPip
  • 625 příspěvků(y)

Publikováno 01 říjen 2013 - 11:24

Jiní ale zase na shamanovu obhajobu píší dlouhatánské logy na půl stránky a přitom 95 % mysterek a multin loví jako tradičky ať už jako betatesteři (vyžádají si natvrdo finální souřadnice) nebo klasicky (finálky získají kdo ví odkud...).
  • 0

#1012 poohDA

poohDA

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 975 příspěvků(y)

Publikováno 01 říjen 2013 - 11:30

Nekrmit! Zvířata v naší ZOO netrpí hlady. Jsou živeni stejně jako v přirozeném prostředí.
  • 0
.

#1013 Novom

Novom

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 610 příspěvků(y)

Publikováno 01 říjen 2013 - 11:32

Obávám se, že to nepomůže a tohle individuum bude mít zase o zábavu postaráno. :( Copak to je tak těžké dát perma ban na pár účtů, popřípadě IP adres? Hned by ubylo spoustu práce všem moderátorům. A stačily by jen asi 2 bany.
  • 0

#1014 MirexCZ

MirexCZ

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 119 příspěvků(y)

Publikováno 01 říjen 2013 - 12:04

hanska napsal/a:
Jiní ale zase na shamanovu obhajobu píší dlouhatánské logy na půl stránky a přitom 95 % mysterek a multin loví jako tradičky ať už jako betatesteři (vyžádají si natvrdo finální souřadnice) nebo klasicky (finálky získají kdo ví odkud...).

To máš, Honzáku, zase pravdu :( Nicméně šaman tři je fenomén žumpy, vo tom žádná :)
  • 0
V cizích městech chodím hlavně po památkách, a až pokud zbyde čas po okapech. Ve dřívkách nejedu, topím plynem. Nechápu šílené opisování tracků na eventech. Jo, a čtu listingy. Jsem prostě zcela out.

#1015 Kapsa

Kapsa

Kapsa

• Members
  • PipPipPip
  • 2 948 příspěvků(y)

Publikováno 01 říjen 2013 - 12:18

MirexCZ napsal/a:

hanska napsal/a: Jiní ale zase na shamanovu obhajobu píší dlouhatánské logy na půl stránky a přitom 95 % mysterek a multin loví jako tradičky ať už jako betatesteři (vyžádají si natvrdo finální souřadnice) nebo klasicky (finálky získají kdo ví odkud...).

To máš, Honzáku, zase pravdu :( Nicméně šaman tři je fenomén žumpy, vo tom žádná :)

hanska: Kašli na ně, kdo obhajuje podvodníka, sám je podvodník.
MirexCZ: Fenomén? No, já bych to teda definoval jinak .... :)
  • 0
www.michalkupsa.cz - můj web o cestování, fotografování a geocachingu.

#1016 hanska

hanska

honzak83

• Members
  • PipPipPip
  • 625 příspěvků(y)

Publikováno 01 říjen 2013 - 12:23

MirexCZ napsal/a:

hanska napsal/a:

Šaman je legenda pomalu srovnatelná s Joneou, oba mají podobný styl logování - shaman datum a čas, Jonea vždy píše počasí...
  • 0

#1017 Citecka

Citecka

kecal neuvěřitelný

• Members
  • PipPipPip
  • 3 250 příspěvků(y)

Publikováno 01 říjen 2013 - 12:48

Tak nám zase vylili s parchantem i vaničku... :@

A vzhledem k tomu, že jsa v ráži přelétl bodavý hmyz na další kus dortu, asi brzo vylejou i tuhle.

Obávám se, že to nepomůže a tohle individuum bude mít zase o zábavu postaráno. Copak to je tak těžké dát perma ban na pár účtů, popřípadě IP adres? Hned by ubylo spoustu práce všem moderátorům. A stačily by jen asi 2 bany.

Obávám se, že to neprojde; akorát se pozavírá pár témat, kde se plkalo či radilo, a nechá se dál vyhnívat celé genius loci fóra. A pokud se vymyslí nějaký systém BANů, dostanu ho nejspíš já, Novom, poohDA a vůbec všichní naivní opruzovači.

Bóže, to je zase depréze... :(
  • 0

...a neberte se tak vážně! :)
CITECKA Team: Pet a Čita a psice Miki von Mikolas

#1018 Roman_Jaromer

Roman_Jaromer

Roman_Jaroměř

• Members
  • PipPipPip
  • 2 739 příspěvků(y)

Publikováno 01 říjen 2013 - 12:58

Já mám spíše depresi z toho, že se rozjela diskuze tady... Jako by většina těch hrubiánů, co tu na sebe jen nadávají, nemohla vzít k srdci to, co jsem psal ve vedlejším fóru... Snažte se trochu pochopit to, že každý člověk má trochu jiné názory a že jen ten váš názor nemusí být ten jediný správný... A pokud ten druhý se mýlí, nezměníte ho tím, že mu budete nadávat... Ach jo, zase mám depresi z toho, co tu ztratím času :-( Už aby to tu všude pozamykali... :-) (pro AJFU a nechápavé - to byla ironie a legrace, až v depresivním koutku)...
  • 0

#1019 Parkis

Parkis

Parkis

• Members
  • PipPipPip
  • 1 838 příspěvků(y)

Publikováno 01 říjen 2013 - 13:01

Romane, nejde o názory, jde o jejich prezentaci, to je oč tu běží. A když se někdo chová tak jak se chová, tak je správné se ozvat.
  • 0

#1020 WitkoAWendy

WitkoAWendy

Brutal Force

• Members
  • PipPipPip
  • 1 040 příspěvků(y)

Publikováno 01 říjen 2013 - 14:00

Já sem tenkrát měl od pepy Ban asi dva měsíce a mužů říct že to bylo nejkrásnější období mého kešování :D Tož,zkuste to taky ;)
  • 0

1 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 1 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Reklama