troll3 napsal/a:
Raději jim logy nech, nebo ti příště krom ohnutého plechu ještě vzteky rozšlapou krabici. S kačerama se jako owner nejdříve musíš naučit vycházet.
Zkušený owner promluvil...
Publikováno 30 září 2013 - 16:10
troll3 napsal/a:
Raději jim logy nech, nebo ti příště krom ohnutého plechu ještě vzteky rozšlapou krabici. S kačerama se jako owner nejdříve musíš naučit vycházet.
Publikováno 30 září 2013 - 18:27
Publikováno 30 září 2013 - 18:33
Tak to sis toho všiml poměrně brzo to se tady probíralo už několikrát a ještě zásadně neposílá odpovědi na Earthky, protože to podle pravidel není třeba.hanska napsal/a:
Schválně jsem se podíval na počet keší založených shamanem. Byl jsem velice šokován, že jejich počet je roven nule... Ovšem ještě více mě šokovly jeho logy sestávající pouze z data a času nálezů, ani slovo navíc...Takové lovce bych normálně střílel, to už je lepší i ten log TFTC či díky...
Publikováno 30 září 2013 - 20:35
martinracek26 napsal/a:
Tak to sis toho všiml poměrně brzo to se tady probíralo už několikrát a ještě zásadně neposílá odpovědi na Earthky, protože to podle pravidel není třeba.hanska napsal/a:
Schválně jsem se podíval na počet keší založených shamanem. Byl jsem velice šokován, že jejich počet je roven nule... Ovšem ještě více mě šokovly jeho logy sestávající pouze z data a času nálezů, ani slovo navíc...Takové lovce bych normálně střílel, to už je lepší i ten log TFTC či díky...
Publikováno 30 září 2013 - 20:59
Smrk napsal/a:
martinracek26 napsal/a:
A taky smrká do rukávu a nezdraví starší lidi. :-)
Publikováno 30 září 2013 - 21:11
Taky mě to pohoršuje. Ze všeho si jen dělat srandu... to je přeci k pláči!Slanecek napsal/a:
Smrk napsal/a:
martinracek26 napsal/a:
A taky smrká do rukávu a nezdraví starší lidi. :-)
Durazne zadam pana Uberkacera, aby dodrzoval konvence a v tomto vlakne byl smutny, depresivni nebo aspon melancholicky. Ty svoje humory si bez delat do georadostnyho koutku. Tady je to vazna vec.
Publikováno 30 září 2013 - 21:49
Hle, obsáhlý log od shamana3!hanska napsal/a:
Schválně jsem se podíval na počet keší založených shamanem. Byl jsem velice šokován, že jejich počet je roven nule... Ovšem ještě více mě šokovaly jeho logy sestávající pouze z data a času nálezů, ani slovo navíc...Takové lovce bych normálně střílel, to už je lepší i ten log TFTC či díky...
Publikováno 01 říjen 2013 - 5:19
Publikováno 01 říjen 2013 - 9:18
Publikováno 01 říjen 2013 - 11:24
Publikováno 01 říjen 2013 - 11:30
Publikováno 01 říjen 2013 - 11:32
Publikováno 01 říjen 2013 - 12:04
hanska napsal/a:
Jiní ale zase na shamanovu obhajobu píší dlouhatánské logy na půl stránky a přitom 95 % mysterek a multin loví jako tradičky ať už jako betatesteři (vyžádají si natvrdo finální souřadnice) nebo klasicky (finálky získají kdo ví odkud...).
Publikováno 01 říjen 2013 - 12:18
hanska: Kašli na ně, kdo obhajuje podvodníka, sám je podvodník.MirexCZ napsal/a:
To máš, Honzáku, zase pravdu Nicméně šaman tři je fenomén žumpy, vo tom žádnáhanska napsal/a: Jiní ale zase na shamanovu obhajobu píší dlouhatánské logy na půl stránky a přitom 95 % mysterek a multin loví jako tradičky ať už jako betatesteři (vyžádají si natvrdo finální souřadnice) nebo klasicky (finálky získají kdo ví odkud...).
Publikováno 01 říjen 2013 - 12:23
Šaman je legenda pomalu srovnatelná s Joneou, oba mají podobný styl logování - shaman datum a čas, Jonea vždy píše počasí...MirexCZ napsal/a:
hanska napsal/a:
Jiní ale zase na shamanovu obhajobu píší dlouhatánské logy na půl stránky a přitom 95 % mysterek a multin loví jako tradičky ať už jako betatesteři (vyžádají si natvrdo finální souřadnice) nebo klasicky (finálky získají kdo ví odkud...).
To máš, Honzáku, zase pravdu Nicméně šaman tři je fenomén žumpy, vo tom žádná
Publikováno 01 říjen 2013 - 12:48
Obávám se, že to nepomůže a tohle individuum bude mít zase o zábavu postaráno. Copak to je tak těžké dát perma ban na pár účtů, popřípadě IP adres? Hned by ubylo spoustu práce všem moderátorům. A stačily by jen asi 2 bany.
...a neberte se tak vážně!
CITECKA Team: Pet a Čita a psice Miki von Mikolas
Publikováno 01 říjen 2013 - 12:58
Publikováno 01 říjen 2013 - 13:01
Publikováno 01 říjen 2013 - 14:00
0 uživatelů, 1 návštěvníků 0 anonymních uživatelů