GC Aplikace a waymarking
Publikováno 10 březen 2013 - 15:38
Publikováno 10 březen 2013 - 17:06
garmin 60CSx | galaxy nexus + locus pro | lumia 640 + geocaching pro
astrolux S1 | convoy S2+ | 2x aurora ak-p7
norco search a.105 '16 | mibo mastr '12 | #fialka '9x
Publikováno 10 březen 2013 - 17:06
V novém mobilu mám Locus a tady na foru jsem našel export pro waymarky od Dobesche, vypadá to dobře (na mapě je ikonka WM).
Publikováno 10 březen 2013 - 21:49
Hezké vidět své dílohonny napsal/a:
Locus.
Jinak export do locusu děláš jak?
Publikováno 10 březen 2013 - 21:59
Taky (krátce) používám a:drake. V jedné databázi GG mám keše, ve druhé WM. Stačí obě nakopírovat a pak mezi nimi v a:drake přepínat. Bohužel ale všechny waymarky mají společnou ikonu WM.honza.h napsal/a:
Chtel bych se zeptat, jestli ma nekdo zkusenosti s podporou waymarkingu v androidich aplikacich pro GC - osobne pouzivam a:drake...
EDIT:
Pokud jsi myslel aplikaci, která by tahala WM online, tak o ničem nevím. Obávám se, že to ani nepůjde.
Publikováno 10 březen 2013 - 23:01
ProKesTom napsal/a:
Taky (krátce) používám a:drake. V jedné databázi GG mám keše, ve druhé WM. Stačí obě nakopírovat a pak mezi nimi v a:drake přepínat. Bohužel ale všechny waymarky mají společnou ikonu WM.
EDIT:
Pokud jsi myslel aplikaci, která by tahala WM online, tak o ničem nevím. Obávám se, že to ani nepůjde.
Tohle je přesně, co jsem se potřeboval dozvědět. Díky, budu zkoušet. Jen je škoda, že se keše i waymarky nezobrazí současně.
Publikováno 11 březen 2013 - 0:55
Publikováno 11 březen 2013 - 9:53
http://chilehead.us/wm
Více: http://forums.ground...howtopic=307723
Publikováno 11 březen 2013 - 10:06
honza.h napsal/a:
ProKesTom napsal/a:
Taky (krátce) používám a:drake. V jedné databázi GG mám keše, ve druhé WM. Stačí obě nakopírovat a pak mezi nimi v a:drake přepínat. Bohužel ale všechny waymarky mají společnou ikonu WM.
EDIT:
Tohle je přesně, co jsem se potřeboval dozvědět. Díky, budu zkoušet. Jen je škoda, že se keše i waymarky nezobrazí současně.
Pokud bude obojí v jedné databázi, tak to pochopitelně zobrazí najednou. Nicméně WM tam jsou jen jako takový přílepek bez výraznější podpory, proto mají taky jednotnou ikonku.
a : Drake - vše potřebné pro (offline) geocaching na Android
Stránka projektu na GitHubu - požadavky a reklamace
PocketDrake - vše potřebné pro (offline) geocaching na PDA (WindowsMobile)
1 uživatel(ů) prochází toto téma
0 uživatelů, 1 návštěvníků 0 anonymních uživatelů