Challenge keše - rozumná podmínka
Publikováno 24 září 2013 - 20:02
Publikováno 27 září 2013 - 12:53
Publikováno 28 září 2013 - 14:26

Publikováno 28 září 2013 - 17:22
Publikováno 28 září 2013 - 21:04
Zrovna u Tebe bych si myslel, ze budes dodrzovat podminky sluzby-hry, kterou hrajes. Ale kdyz ty vlastne hrajes podle svych pravidel a podle toho, co se to ti hodi.
Verejne vystavit GPXko kesi, jejichz ani nejsi autorem, od vsech autoru k tomu urcite mas souhlas (zejo?), navic porusujes T&U GS:
This website is for personal and non-commercial use. You may not modify, copy, excerpt, distribute, transmit, publish, license, create derivative works from, or sell any information, or services obtained from this website.
A o tom, jakym zpusobem jsi jako BM, dal tyhle GPX pravdepodobne dokupy (urcite pomoci gc.live a povolen poctu stazeni plnych listingu) radsi ani nemluve ...
hanska napsal/a:
Kdo používá geoget. mám pro něj dobrou zprávu, dal jsem na stránky k této keši odkaz na stažení databáze keší s přidaným tagem "celek" na jehož základě lehce určíte, kam daný celek patří http://www.geomorfol...cz/?page_id=311. Udělal jsem to formou 3 souborů: jeden pro kešky v ČR, druhý pro několik kešek na hranicích a třetí pro Slovensko. Kontrola je již tedy asi maximálně usnadněna.
Publikováno 29 září 2013 - 7:43
Ad 1) onen bookmark jsem stáhl přes gc live, pak jsem tam jen v geogetu doplnil tagy (to je snad legální, pokud ne, pak je nelegální celý geoget!)... Navíc já na oné keši nic nevydělávám, ba naopak. Když ti to trhá žíly, tak bys neměl využívat žáden bookmark, to je své podstatě také porušení pravidel, neb určitě nemáš s jeho využitím ani souhlas tvůrce bookmarku, ani Groundspeaku!cz_bew napsal/a:
Honzaku, ty si chces vyslouzit BAN od GS?
Zrovna u Tebe bych si myslel, ze budes dodrzovat podminky sluzby-hry, kterou hrajes. Ale kdyz ty vlastne hrajes podle svych pravidel a podle toho, co se to ti hodi.
Verejne vystavit GPXko kesi, jejichz ani nejsi autorem, od vsech autoru k tomu urcite mas souhlas (zejo?), navic porusujes T&U GS:
This website is for personal and non-commercial use. You may not modify, copy, excerpt, distribute, transmit, publish, license, create derivative works from, or sell any information, or services obtained from this website.
A o tom, jakym zpusobem jsi jako BM, dal tyhle GPX pravdepodobne dokupy (urcite pomoci gc.live a povolen poctu stazeni plnych listingu) radsi ani nemluve ...
Publikováno 29 září 2013 - 10:15
Buď jsi to nepochopil, nebo děláš blbýho...hanska napsal/a:
Ad 1) onen bookmark jsem stáhl přes gc live, pak jsem tam jen v geogetu doplnil tagy (to je snad legální, pokud ne, pak je nelegální celý geoget!)... Navíc já na oné keši nic nevydělávám, ba naopak. Když ti to trhá žíly, tak bys neměl využívat žáden bookmark, to je své podstatě také porušení pravidel, neb určitě nemáš s jeho využitím ani souhlas tvůrce bookmarku, ani Groundspeaku!cz_bew napsal/a:
Honzaku, ty si chces vyslouzit BAN od GS?
Nejde o to, že jsi ty informace stáhnul, ale že jsi je veřejně vystavil. TO je zakázáno.
I bez GPS navigátoru se dá provozovat geocaching (www.drvota.net)
Rumunská anabáze 2009, Eurocaching Tour 2010, Eurocaching Tour 2011, Balt Cache Tour 2011, Oslo Cache Tour 2011, Balkan Caching Tour 2012, Euro Caching Tour 2013, Balkan Caching Tour 2014, Euro Caching Tour 2015
Publikováno 29 září 2013 - 12:32
Ano, jasné porušení pravidel a zrovna Honzak83, který ostatní poučuje o pravidlech, velmi smutné.dr.vota napsal/a:
Nejde o to, že jsi ty informace stáhnul, ale že jsi je veřejně vystavil. TO je zakázáno.
Publikováno 29 září 2013 - 13:22
Publikováno 29 září 2013 - 14:16
Předpokládáš naprosto špatně. Prokaž pravdivost obvinění o stahování, pokud neprokážeš, očekávám omluvu. Ať si nemusím myslet, že si vymýšlíš a jsi lhář.hanska napsal/a:
Aby měli zdejší mrávokárci klid, tak jsem to z oněch stránek smazal. Jistě vám poděkují ti, kdo si jej ještě nestáhli a chtějí tuto výzvu splnit:). Ovšem předpokládám správně, že sami tito mravokárci si ony gpx stáhli a tím porušili autorský zákon ČR (asi by se měli jít sami napráskat na PČR!).
Publikováno 29 září 2013 - 15:20
Premyslim, zda je to schizofrenie, hloupost nebo vypocitavost. Jecis (nejen) tu na vsechny strany, kdyz ti nekdo sahne na tvuj vyklad pravidel a kdyz te nekdo slusne upozorni, ze jsi sam pravidla hrube porusil, tak tohle?!hanska napsal/a:
Aby měli zdejší mrávokárci klid, tak jsem to z oněch stránek smazal. Jistě vám poděkují ti, kdo si jej ještě nestáhli a chtějí tuto výzvu splnit:). Ovšem předpokládám správně, že sami tito mravokárci si ony gpx stáhli a tím porušili autorský zákon ČR (asi by se měli jít sami napráskat na PČR!).
Dekuji vsem zakladatelum kesi, kteri se neucastni cim dal silenejsich zavodu, kdo da kes vys nebo vic schova souradnice, a jeste se drzi myslenky privest kolegy na hezke misto a neco mu o nem rict.
Publikováno 29 září 2013 - 15:26
Je tam 10 stažení, ten odkaz je pouze zde na fóru, takže asi tak...pozorjed napsal/a:
Předpokládáš naprosto špatně. Prokaž pravdivost obvinění o stahování, pokud neprokážeš, očekávám omluvu. Ať si nemusím myslet, že si vymýšlíš a jsi lhář.hanska napsal/a:
Publikováno 29 září 2013 - 17:05
Publikováno 29 září 2013 - 17:19
Dekuji vsem zakladatelum kesi, kteri se neucastni cim dal silenejsich zavodu, kdo da kes vys nebo vic schova souradnice, a jeste se drzi myslenky privest kolegy na hezke misto a neco mu o nem rict.
Publikováno 29 září 2013 - 17:28
Publikováno 29 září 2013 - 17:32
Publikováno 29 září 2013 - 17:37
Já o voze, ty o koze. Gpx si může legálně vytvořit i BM (pomocí send to gps), ovšem gpx ti jaksi nezkontroluje, zda máš něco nalezeno či nikoli. To umožní jen zřejmě nelegální project-gc.com. A když chceš být legální, tak přece můžeš klikat na jednotlivé kešky a např. do excelu si zapisovat ty nalezené...fotrik napsal/a:
Opet dalsi vymluvy a nepravdy jen aby ses pro sve ego nemusel omluvit. Poctivi kaceri chteji bookmark taky. Ale proto, ze s PM si muze kazdy snadno vytvorit vlastni GPX legalne pres Pocket Query, pokud jsi o tom nekdy slysel.
Publikováno 29 září 2013 - 17:42
A proc bych to delal? Z bookmarku udelam GPX, natahnu do GSAKu a pres nej pretahnu GPX s nalezy a hned vidim, ktere mam nalezene a ktere ne. Mam ti stopnout, jak rychle a snadno to prave diky bookmarku to jde legalne udelat?hanska napsal/a:
Já o voze, ty o koze. Gpx si může legálně vytvořit i BM (pomocí send to gps), ovšem gpx ti jaksi nezkontroluje, zda máš něco nalezeno či nikoli. To umožní jen zřejmě nelegální project-gc.com. A když chceš být legální, tak přece můžeš klikat na jednotlivé kešky a např. do excelu si zapisovat ty nalezené...fotrik napsal/a:
Opet dalsi vymluvy a nepravdy jen aby ses pro sve ego nemusel omluvit. Poctivi kaceri chteji bookmark taky. Ale proto, ze s PM si muze kazdy snadno vytvorit vlastni GPX legalne pres Pocket Query, pokud jsi o tom nekdy slysel.
Porad jen odvadis pozornost od faktu, ze jsi udelal chybu a pro sve ego se za ni odmitas omluvit.
Publikováno 29 září 2013 - 17:56
2 uživatel(ů) prochází toto téma
0 uživatelů, 2 návštěvníků 0 anonymních uživatelů