Přejít na obsah

Fotka

Outdoor hra na špiony

• Pokud chcete vložit odpověď, přihlašte se
1699 odpovědí na toto téma

#841 DrakMrak

DrakMrak

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 2 650 příspěvků(y)

Publikováno 16 červenec 2013 - 10:42

Roman_Jaromer napsal/a:....

Je pravda, že teď nevím, jestli se myslí zajišťování či zakládání objektů...
Zajišťování objektů - mě osobně baví, protože si zavzpomínám na to, kde jsem všude byl. Už jsem takhle zajistil i mnoho objektů předtím, než k tomu byla soutěž. Asi bych našel i nějakých 5-10 dalších objektů (možná i víc), ale bohužel teď nemám čas...
A v mém rozsáhlém fotoarchivu je to docela zábava hledat :-) Konečně se jednou zúročí léta snahy fotit vše a všude ;-). Jen škoda, že je tolik obyčejných objektů někde na Moravě :-(

Zakládání objektů stylem té 8-čky - je určitě lepší než styl "Založ co nejvíce mostů", který tu byl předtím. Myslím, že tu vznikly pěkné objekty. I když hodnocení je podle mě velice subjektivní a místo kvality popisu se hodnotí spíše ten objekt jako celek (trochu se obojím pak smazává rozdíl mezi % a srdíčky).
Docela mě zaujalo, že vyhrály objekty bez formátování, jen s vloženými velkými obrázky mezi text, bez obtékání, bez odkazů na stránky, odkud se čerpalo atp.
Krom toho koukám, že, kdybych si dal srdíčko jsem klidně mohl mít první místo, kdybych použil to, co někteří ostatní... Asi byste měli opravdu odečítat ty srdíčka od zakladatelů toho objektu alespoň ručně... Koukal jsem, že si je tam dalo docela spousta lidí...

Jak tak koukám, tak mě už nějací FTR kaři dohání v počtu dní... Je znát, že už v těch závodech nestíhám, hlavně když jsem byl na táboře a teď budu rád, když doženu všechny své jiné povinnosti... Jsem rád, že už nevypadám tak divně, jako ještě před 14-ti dny, kdy jsem díky tomu, že jsem na začátku zajistil pár objektů po 2 dnech FTRky atp. získal docela slušný náskok ;-)

Mimochodem - ty fotografické soutěže - vyfoť tohle, vyfoť támhleto a to KDEKOLIV se mi osobně moc nezamlouvají... Pro mně osobně je přitažlivější hledat a nalézat objekty na určitých místech, ne kdekoliv... Kdyby to bylo alespoň focení nějakého objektu, který se musí založit... Třeba vyfoť smírčí kříž a ten založ... Ale nějakou květinu... Sice jsem to kvůli tomu bodu ještě ochotnej udělat, ale už se mi to nelíbí tolik, jako to zajišťování a zakládání nových objektů pevných, které tu budou stále a které může navštívit i někdo jiný!

Reakce na Romana :)

Celkově se mi zatím koncepce líbí i já mám různé problémy semo tamo stíhat neb prázdniny jsou rozlítané ale to patří k věci o to víc bude fotek (zrovna sem trochu luxoval Josefov ;) ikdyž zcela bezcílně neb jsem byl vázán rodiči)...

Souhlasím, že ta 8-akce byla fakt povedená a založilo se plno parádních objektů a doufám, že i nějaké zase přidám snad jestli to stihnu

- objekty bez formátování: to je problém jak to hodnotit je to čistě subjektivní záležitost ... je lepší kvalitní text a žádné formátování nebo leporelo s obrázky... osobně má zatím spíše textové tím ale neříkám, že se pak nevyřádím v nějaké grafice spíš si zatím člověk hledá způsoby a občas trochu bojuje s editorem a obtékáním ale to se asi časem poddá (možná to má i souvislost s tím, že o tyto založené objekty nakonec přijdeme a začne se na čistém stole - ta lenost je někdy potfora a dostatek času taky není)
- hodnocení fakt nevím to je vždycky problematické rozhodně ale určitě nemožnost hodnotit svoje objekty a obrázky je základ...

- fotografické soutěže - já tak úplně nesouhlasím bylo to zábavné bleskem vyrazit něco někde ulovit... (lovit čmeláka v letu na zahradě byla fakt zábava)... jen někdy ta kvalita byla fakt tristní.... problém těch soutěží je jejich krátkodobost prostě první tři fleky jsou ucpány téměř bleskurychle ber kde ber kvalita nekvalita to je na zamyšlenou...
nicméně souhlasím s Romanem asi by se to mělo více směřovat na objekty a jejich zakládání čímž by se určitě podpořilo zakládání objektů...

osobní postřeh z editace zatím jsem trochu boxoval s těmi obrázky v editoru nakonec jsem to nějak usadil ale je to občas psina... když se obrázek zdrcna na bod a není ho pořádně jak lapit a podobné jiné asi bych uvítal nějaký nástroj na rozměry obrázku popř vlastnosti obtečení... ale po chvíli boje se to dá a zase tak moc jsem to nezkoušel.... určitě ještě budu testovat a dám lepší rezult...

trošku mi vadí, že nejde obrázky obracet občas se některé obrázky natočí jinak než bych chtěl
a pak když dám obrázek smáznout ta hláška o nahrávání dat je zajímavá (mělo by tam být spíše mažu data)...

další uvidím až si zase trochu zatestuju editaci něco mám připravené tak uvidím jak to večer stihnu
  • 0

GPS: Oregon 550t + Nexus S
www pages: Dračí stránka Czech Geocaching on Facebook | GeoTřebíč
Pluginy GeoGet: Stator, Parking Cleaner, Logator, Degree360, GetMyFP a dalších...

#842 danecek

danecek

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 856 příspěvků(y)

Publikováno 16 červenec 2013 - 11:13

Ahoj DrakuMraku, velmi děkujeme za hezký příspěvek a poznatky :) - Editor (TinyMCE) - dlouho jsme hledali jaký vybrat. Nakonec vyhrál tento. Je jeden z nejlepších zdarma vůbec. Kvalitu těch druhých tedy raději zmiňovat nebudeme :) A ano, TinyMCE je dost tvrdohlavé a neintuitivní. Už jsme provedli i jednu aktualizaci. Uvidíme, jak vývojáři tohoto nástroje budou dále pokračovat... Doufáme, že v ostré verzi pomůže i vestavěný HTML editor. Třeba někomu pomůže. Náš názor je ten, že by mohl HTML zobrazovat strukturovaně a ne vše "v kupě". - Za nedlouho chceme vydat nové zadání, ve kterém se budou moci špioni i více realizovat. Opět se budeme těšit na vaše reakce... . Ještě jednou děkujeme DrakuMraku :) HQ GeoSpy
  • 0

#843 DrakMrak

DrakMrak

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 2 650 příspěvků(y)

Publikováno 16 červenec 2013 - 11:19

no to HTML by třeba mně určitě pomohlo :) ale říkám na rovinu musím si s tím ještě pohrát ... TinyMCE znám a vím, že dokáže občas zlobit... takže to HTML bude občas vysvobození... :)
  • 0

Pluginy GeoGet: Stator, Parking Cleaner, Logator, Degree360, GetMyFP a dalších...

#844 Veruli147

Veruli147

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 107 příspěvků(y)

Publikováno 16 červenec 2013 - 11:23

danecek napsal/a:
LordRosomak získává 5 dnů PRO za propagaci GeoSpy:
http://rokrofoto.blo...u-berounky.html

Velmi děkujeme za zmínku :-)
HQ GeoSpy

Projela jsem si celý tento web, a moc se mi líbí ;) Proto jsem ho v mém novém článku zmínila. Snad ti to přiláká nějaké další návštěvníky. :)
  • 0
Nová keška? Na co čekám?!

#845 danecek

danecek

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 856 příspěvků(y)

Publikováno 16 červenec 2013 - 11:28

Veruli147 napsal/a:

danecek napsal/a:
LordRosomak získává 5 dnů PRO za propagaci GeoSpy:
http://rokrofoto.blo...u-berounky.html

Velmi děkujeme za zmínku :-)
HQ GeoSpy

Projela jsem si celý tento web, a moc se mi líbí ;) Proto jsem ho v mém novém článku zmínila. Snad ti to přiláká nějaké další návštěvníky. :)

Ahoj Veruli147,

jak jsi nedávno chtěla ještě hodnocení svého BLOGu, tak nás napadlo toto. Stalo se to právě díky Tvému poslednímu příspěvku.

Na hlavní www by asi bylo zajímavé, kdyby tam byly zobrazeny třeba poslední 4 nové články. Na ten se pak dá kliknout a už to uživatele odvede do dané podkategorie.

Takto by bylo na hlaví www okamžitě vidět nový článek (přírůstek) a nebylo by nutno hledat.

Příklad systému třeba zde:
http://www.podnikanivusa.com/
Používá stejný systém a při návštěvě homepage je hned vidět, zda něco publikoval, nebo ne :-)

Však uvidíš :-) Je to jen takový nápad :-)

HQ GeoSpy
  • 0

#846 Veruli147

Veruli147

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 107 příspěvků(y)

Publikováno 16 červenec 2013 - 11:52

Přímo v systému to asi udělat nepůjde, ale dá se to tam napsat ručně :)
  • 0

#847 Veruli147

Veruli147

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 107 příspěvků(y)

Publikováno 16 červenec 2013 - 12:00

Dodatečně upraveno.. Ano, vypadá to lépe ;) :)
  • 0

#848 danecek

danecek

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 856 příspěvků(y)

Publikováno 16 červenec 2013 - 12:04

Veruli147 napsal/a:
Dodatečně upraveno.. Ano, vypadá to lépe ;) :)

Ahoj Veruli147,

však uvidíš, jaké s tím budeš mít zkušenosti. Třeba to časem zrušíš.
Avšak za nás tuto změnu vítáme. Je hned vidět co je nového :-)

Možná se ještě vyloudila pomlčka před položkou "Cyklovýlet"?

S pozdravem
HQ GeoSpy
  • 0

#849 Roman_Jaromer

Roman_Jaromer

Roman_Jaroměř

• Members
  • PipPipPip
  • 2 739 příspěvků(y)

Publikováno 17 červenec 2013 - 8:14

danecek napsal/a:

Roman_Jaromer napsal/a:

danecek napsal/a:

Roman_Jaromer napsal/a:
Hmm, tak asi chyba na mém PC :-( To dvojí nahrávání mi dělá i IE... A ještě k tomu Chrome hrozně kazí grafiku. Přitom v práci na velkém PC je to v Chrome v pořádku... Tak nevím...
Ale už dlouho uvažuji o přeinstalaci W7 :-(

Ahoj Romane,

IE není v BETA verzi podporované.
Grafika - nemáš stránky zmenšené / zvětšené? Zoom = 100 %?

S pozdravem
HQ GeoSpy

Neboj, to bylo první, co jsem zkoušel (potom, co jsem si stěžoval na mnohem menší problémy)... Pokud to je jen u mě, tak to vypadá na nějaké rozhašení celého systému, když se jen mě nahrávají obrázky 2x i v IE :-(

Posílal jsem obrázky, jak to vypadá, ale nevím, jestli to pomůže... Pošlu ještě to nahrávání obrázků dvojmo...

Ahoj Romane,

obrázky vypadaly věru zajímavě. Ještě jsme se nedostali k odpovědi na Tvůj e-mail.
- Zkus CTRL+F5.
- V jiných prohlížečích je grafika OK? Třeba FireFox, Opera. V nepodporovaném IE je to OK?
- Máš ještě nějaký jiný počítač, na kterém bys toto chování vyloučil a vyzkoušel?

Děkujeme
HQ GeoSpy

Ahoj,
asi budu mé chyby psát jen do emailu, tam jsem totiž psal, že mi to dělá pouze na jednom PC a pouze v CHROME (to rozhození grafiky), ZOOM mám nastavený na 100% a že na IE to nedělá... Ovšem na obou těchto prohlížečích mi to dělá to, že to nahrává fotky 2x.
Na pracovním PC to zobrazuje i nahrává fotky v Chrome OK (normálně). Proto je to divné...

Jinak - nevím, jestli je to chyba nebo schválně, překvapilo mě, když jsem z testovacích důvodů nahrál fotky do logu (při editaci logu) a neuložil ho, tak se ty fotky uložily... Čekal jsem, že se neuloží...
  • 0

#850 Roman_Jaromer

Roman_Jaromer

Roman_Jaroměř

• Members
  • PipPipPip
  • 2 739 příspěvků(y)

Publikováno 17 červenec 2013 - 8:39

DrakMrak napsal/a:
Reakce na Romana :)

Souhlasím, že ta 8-akce byla fakt povedená a založilo se plno parádních objektů a doufám, že i nějaké zase přidám snad jestli to stihnu

- objekty bez formátování: to je problém jak to hodnotit je to čistě subjektivní záležitost ... je lepší kvalitní text a žádné formátování nebo leporelo s obrázky... osobně má zatím spíše textové tím ale neříkám, že se pak nevyřádím v nějaké grafice spíš si zatím člověk hledá způsoby a občas trochu bojuje s editorem a obtékáním ale to se asi časem poddá (možná to má i souvislost s tím, že o tyto založené objekty nakonec přijdeme a začne se na čistém stole - ta lenost je někdy potfora a dostatek času taky není)
- hodnocení fakt nevím to je vždycky problematické rozhodně ale určitě nemožnost hodnotit svoje objekty a obrázky je základ...

Mě spíše překvapilo to, že jednoduché listingy s pár informacemi, které nestojí tolik práce mají vyšší hodnocení, než když si člověk zkusí trochu vyhrát.
Trochu mi to potvrdil i objekt, co jsem založil teď do Bunkrů - Březinka. Text jsem upravil z cedulí naučné stezky, aby měl informační hodnotu, naformátoval jsem ho, aby byl trochu rozdělen podle toho, co odstavce obsahují, aby obsahoval i obrázky, vložil jsem po jeho uložení i obrázky a přesto má menší hodnocení (a to o celkově dost) než prostý text proložený pár fotkami. Přitom jsem si dal tu práci, našel jsem si i odkazy na muzeum, virtuální prohlídku a dokonce kvůli omezení v počtu vložených fotek jsem i vytvořil fotogalerii s dalšími fotkami cedulí naučných stezek a dalších fotek okolí...

Ale možná je to jen tím, že jsem tam dal i fotku z jiného výletu, kdy nebylo tak pěkné počasí, ale zachycovala něco, co tam dřív nebylo, nebo že nemám tak estetické cítění...
  • 0

#851 danecek

danecek

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 856 příspěvků(y)

Publikováno 17 červenec 2013 - 8:41

Ahoj Romane. Ad) Problém na PC Chrome / IE Pokud se Ti vyskytuje problém na jednom PC a na druhém ne, tak se jedná o nějaký problém s Tvým PC. Takový problém je třeba řešit na Tvojí straně. Jak jsme psali dříve. IE není na betě podporován. Ad) fotografie do logů. Nahrávání fotografií při editaci a stornu je kompromis, který jsme museli udělat. Souvisí to s tím, že při nahrávání fotografií ukládáme data EXIFů a zároveň ukládáme různé velikosti fotografií. Pokud bychom při stornování fotografie odstraňovali, trvalo by storno mnohem déle. Tzn. ano toto je očekávané chování. S přáním pěkného dne HQ GeoSpy
  • 0

#852 Roman_Jaromer

Roman_Jaromer

Roman_Jaroměř

• Members
  • PipPipPip
  • 2 739 příspěvků(y)

Publikováno 18 červenec 2013 - 11:37

Když se tak dívám na tento objekt: http://beta.geospy.org/object/1242, nestálo by za to omezit nějak zakládání objektů, že by autor musel být alespoň na tom objektu a mít alespoň více fotek? Zvlášť u takových to význačných objektů, jako je Praděd...
Přijde mi, že Špion by měl alespoň navštívit dotyčný objekt, když ho už zakládá...

(ono tedy přišlo mi to kdysi i u objektu: http://beta.geospy.org/object/474, který jsem náhodou založil těsně po Danečkovi) s daleko lepšími fotkami z místa - asi půl hodiny nebo hodinku po tom, protože publikace tohoto objektu byla v době, kdy jsem ho už měl rozpracovaný, takže když jsem ho zakládal, ještě v místě nebyl).

• 0

#853 Roman_Jaromer

Roman_Jaromer

Roman_Jaroměř

• Members
  • PipPipPip
  • 2 739 příspěvků(y)

Publikováno 18 červenec 2013 - 11:39

danecek napsal/a:
Ahoj Romane.

Ad) Problém na PC Chrome / IE
Pokud se Ti vyskytuje problém na jednom PC a na druhém ne, tak se jedná o nějaký problém s Tvým PC. Takový problém je třeba řešit na Tvojí straně.
Jak jsme psali dříve. IE není na betě podporován.

Já se proto ptal, jestli to dělá jen mně... Bohužel nestíhám, mám v plánu přeinstalovat celý windows, ale tak za měsíc, do té doby nemůžu ztratit několik dnů instalací všech programů a systému :-(

Ad) fotografie do logů.
Nahrávání fotografií při editaci a stornu je kompromis, který jsme museli udělat. Souvisí to s tím, že při nahrávání fotografií ukládáme data EXIFů a zároveň ukládáme různé velikosti fotografií. Pokud bychom při stornování fotografie odstraňovali, trvalo by storno mnohem déle. Tzn. ano toto je očekávané chování.

Dobře, budu s tím počítat, když příště budu testovat systém :-) Že při vkládání testovacích fotek je pak musím opět smazat ;-)
  • 0

#854 danecek

danecek

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 856 příspěvků(y)

Publikováno 18 červenec 2013 - 12:03

Roman_Jaromer napsal/a:
Když se tak dívám na tento objekt: http://beta.geospy.org/object/1242, nestálo by za to omezit nějak zakládání objektů, že by autor musel být alespoň na tom objektu a mít alespoň více fotek? Zvlášť u takových to význačných objektů, jako je Praděd...
Přijde mi, že Špion by měl alespoň navštívit dotyčný objekt, když ho už zakládá...

(ono tedy přišlo mi to kdysi i u objektu: http://beta.geospy.org/object/474, který jsem náhodou založil těsně po Danečkovi) s daleko lepšími fotkami z místa - asi půl hodiny nebo hodinku po tom, protože publikace tohoto objektu byla v době, kdy jsem ho už měl rozpracovaný, takže když jsem ho zakládal, ještě v místě nebyl).

Ahoj Romane,

je nám jasné, že z našich některých odpovědí nejsi nadšen. A tak tedy jinak.

Jen co nás v rychlosti napadá:

1) Co je hodnotný (významný) objekt a co už není? Kde je ta hranice? Kdo ji určí? Jak ji určí? Kdo ji bude posuzovat? Jak by se řešily spory mezi operátorem a publikujícím a davem špionů (v angličtině)?

2) Jak ověříš, že špion na tom místě opravdu byl? Odebere z fotky EXIF a pokud to bude jó borec, dokáže vyfotit pořádným teleobjektivem a solidním foťákem z dálky kde co. A hlavně to pak jde mnohdy houby z dané fotky poznat :-) Byl tam, nebyl tam? Jaká vzdálenost je uznaná pro to, že objekt navštívil? 10 m od objektu? 100 m, 1 000m , 50 km? My to nevíme. O tom fotografování přeci je. Není to Geocaching, kde jak nenajdu, neměl bych mít bod (i tak se se zápisy podvádělo, podvádí a bude podvádět).

3) Má špatnou úvodní fotografii? Nelíbí se špionům? Nedají mu like. Nebude v TOP 10 atp.

4) U obou Tebou uváděných objektů je lze poznat celkem bez problémů, co jsou (samozřejmě je poznají jen ti, co je znají). My také neznáme v San Franciscu každý slavný mrakodrap či věž.

5) Kdo dřív přijde, ten dřív mele. Nebo ne?

Odpovědi na tyto otázky jsou obtížné. Nicméně je jich daleko více. A je nutné je odpovědět, definovat a pak se toho držet. Čím více složitosti, tím hůře. Zde to platí celkem dost. Pro GeoSpy je přijatelnější mít 2 objekty z 100 vyfocené s titulní fotografií nakřivo a "nic moc". Než se zabývat agendou, kterou navrhuješ. Tato agenda by byla nereálná. Zkus klidně na ty otázky odpovědět. Uvidíš, že to nebude tak snadné :-)
  • 0

#855 DrakMrak

DrakMrak

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 2 650 příspěvků(y)

Publikováno 18 červenec 2013 - 12:17

Virtuální body mají vždycky problém... jsou prostě virtuální a hodnotí se virtuálně a někdy i virtuálně navštíví.... asi by to měla být čest, že když sem něco dám tak si zatím stojím a padám a 100% jsem tam byl ale jako při každé hře a to Daneček řekl dobře se najdou fiškusové co něco odrbou a kdo se ve focení vyzná může odrbat cokoliv i s EXIFEM :D a pak je to fakt o tom kdo dřív přijde ten dřív mele... ale nejsou vzdálenosti a tak podle mě může někdo založit podobný objekt (to je zároveň dotaz ??) a dát tam lepší fotky...

Osobně bych něco takového nepublikoval protože bych byl sám na sebe naštvanej za mizerný FOTO... Teď jsem publikoval TOTO a nejsem z fotek odvázanej ale protože tam o víkendu jedu přidám lepší... a čerstvé...

• 0

#856 danecek

danecek

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 856 příspěvků(y)

Publikováno 18 červenec 2013 - 12:23

DrakMrak napsal/a:
Virtuální body mají vždycky problém... jsou prostě virtuální a hodnotí se virtuálně a někdy i virtuálně navštíví.... asi by to měla být čest, že když sem něco dám tak si zatím stojím a padám a 100% jsem tam byl ale jako při každé hře a to Daneček řekl dobře se najdou fiškusové co něco odrbou a kdo se ve focení vyzná může odrbat cokoliv i s EXIFEM :D a pak je to fakt o tom kdo dřív přijde ten dřív mele... ale nejsou vzdálenosti a tak podle mě může někdo založit podobný objekt (to je zároveň dotaz ??) a dát tam lepší fotky...

Ahoj DrakuMraku,

pokud někdo založí Praděd a po nějaké době opět přijde Praděd, tak opravdu platí: "Kdo dřív přijde, ten dřív mele".
Za dobu chodu BETA verze jsme nepublikovali cca 10 objektů. Stává se, že špion neozkontroluje, zda již objekt někdo před ním nepublikoval. Pak špionovi píšeme, že již objekt existuje, že ho může maximálně fotografiemi jen zajistit.

HQ GeoSpy
  • 0

#857 DrakMrak

DrakMrak

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 2 650 příspěvků(y)

Publikováno 18 červenec 2013 - 12:25

ok ale když založím Vysílač na Pradědu a dám tam lepší fotky asi mi to projde ;) jako technickou záležitost.... ale jinak je mi to jasný bylo by Pradědů až běda...
  • 0

#858 danecek

danecek

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 856 příspěvků(y)

Publikováno 18 červenec 2013 - 12:31

DrakMrak napsal/a:
ok ale když založím Vysílač na Pradědu a dám tam lepší fotky asi mi to projde ;) jako technickou záležitost....

ale jinak je mi to jasný bylo by Pradědů až běda...

Ahoj DrakuMraku,
dobrý dotaz. Ale neprošlo by to.

Právě proto je možno checkboxy při tvorbě (nebo úpravě objektu) zaškrtnout, co vše objekt "objímá". Takže správně by mělo být u Pradědu v podtypech:
komunikační zařízení, vyhlídková stavba, rozhled, scenérie, geologický útvar, meteorologická stanice a vědecká stanice.
To vše tam je a potencionální návštěvník ví, co tam všechno asi tak je. K něčemu se nemusí dostat, jasně, ale je to tam :D

A do které kategorie (radiobutton) to tvůrce objektu zařadí je celkem na něm. My radíme dle toho, co převládá.
Ale to je zrovna u Pradědu také sporné. Většina lidí si na Praděd vzpomenu jako na "tu věž", nikoliv na kopec :-)
Takže je v tom také určitá volnost. A pokud špion tíhne více k technice, zařadí to do kategorie "technický". Pokud je tíhne více k přírodě", zařadí ho do kategorie "Přírodní". Neschválili bychom kategorii "Vojenský" :-)

Snad jsme odpověděli ...

HQ GeoSpy
  • 0

#859 DrakMrak

DrakMrak

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 2 650 příspěvků(y)

Publikováno 18 červenec 2013 - 12:34

ok dík - určitě ujasněno...
  • 0

#860 danecek

danecek

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 856 příspěvků(y)

Publikováno 18 červenec 2013 - 12:48

DrakMrak napsal/a:
ok dík - určitě ujasněno...

Ahoj DrakuMraku,

není vůbec zač :-) No problem :)

Teď ještě nějak vyřešit KHK (Koyamova houbičková kauza).
Kdyby tak ta houbička věděla, jak bude slavná, když ji Koyama fotil :-) Si myslím, že vůbec netušila, že se o ní bude psát na Internetu.

Je to prostě patálie. Tak snad to Koyama nebude brát zle.
Úkol Vyfotografuj houbu: http://beta.geospy.org/object/679
Koyamova houbička: http://www.beta.geos...e=o.id&limit=10

No a zde se začíná o houbičce dovídat svět více, než čekala: http://beta.geospy.org/object/1212

Koyama totiž obsadil první místo, ale my mu ji neuznali. No, někdy je to prostě těžké.

Koyamo, neboj, my to nemysleli nijak zle. Vážíme si Tvých příspěvků a omlouváme se, pokud se Tě to nějak dotklo.

S pozdravem
HQ GeoSpy
  • 0

1 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 1 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Reklama