Tak nevím, co si o tom myslet.
Na odhlašování serveru jsem si stěžoval už na betě, dělá to stále.
Chtěl jsem napsat do oficiálního fóra report na forum.geospy.org - registroval jsem se, dal jsem odepsat, napsal jsem příspěvek, přiložil fotku - byla větší, zmenšil jsem, přiložil jsem znovu - fórum spadlo! viz.:
Chtěl jsem odepsat na vedlejší téma - Waymarking a GPX PQ - chtěl jsem poslat alespoň pár GPX PQ - zabalil jsem to do ZIP (15 kB) - napsal jsem článek, přiložil soubor - hodilo to stejnou chybu...
Předtím jsem 3 hodiny zajišťoval mezi jinou prací 2 objekty, protože mám jen pomalé připojení a neustále mi to padalo (probíhalo nahrávání fotek - buď se nenahrály vůbec, nebo se nahrály jen některé, po "uložení zajištění" se mi pak zobrazila chybová hláška a zajištění nikde!. Přiznám se, že jsem už opravdu hodně naštvaný!!! Pokud takhle půjde server normálně, tak asi moc spokojených uživatelů nebude :-(
PS.: Normálně používám Chrome, později jsem zkusil nahrávat zajištění v IE, kde to však dělá také... Nahrávají se prostě fotky, z 5-ti to nahraje třeba 3, hlásí se to jako normálně přihlášené, okno připravené k uložení logu - dám uložit - a vyplivne mi to, že nejsem přihlášený!
Už mě to fakt štve! Myslel jsem, že to je prohlížečem, ale NENÍ! Dělá to při pomalém připojení, nemůže to být tím, že se jedná o nějakou aktivitu uživatele, bez které to člověka odhlásí automaticky od serveru, jenže když se nahrávají fotky - počítá se to, jako bych nic nedělal?
Ahoj Romane.
Pokud Ti něco nefunguje, tak doporučujeme místo hněvání se zkusit problém řešit tím, že nám o něm napíšeš.
Jak se můžeš po rozkliknutí odkazu, který jsi uvedl dočíst, pravděpodobně jsi překročil nějaký limit. Tzn. ve fóru není nastaveno dostatečné omezení.
Co se GPX týká, nebyla tato příloha povolena.
Nejjednodušší řešení je poslat přílohu emailem. Příště toho využij, jako to udělal i Haggaeus.
Po emailu jsme spolu komunikovali již několikrát.
Dalším řešením by pak bylo Tebou přikládanou přílohu zmenšit a pokusit se ji nahrát s menšími rozměry a velikostí.
Rozměrově je povoleno až 1000 x 1000 px.
Co se týká nahrávání fotografií, pravděpodobně se jedná o přetěžování prohlížeče.
Případně to může být, i dlouhou dobou nahrávání, která je serverem omezena.
Problém jsme na naší straně doposud nezreprodukovali.
Jedná se tedy o obtížnější řešení (nejde ověřit, že je problém vyřešen).
S DrakemMrakem řešíme stejný problém naprosto v klidu na forum.geospy.org.
S přáním pokojných dní
HQ GeoSpy