Roman_Jaromer napsal/a:
Omlouvám se, že do toho autorům moc "šťourám". Myslel jsem si, že jste chtěli naše názory. Původně jsem si myslel, že jsem jediný, komu se zdá omezení počtu fotografií a ořezávání fotek blbé, ale když vidím, že jediný nejsem, tak jsem "píchnul do vosího hnízda". Asi jsem jen doufal, že to s vámi pohne, když nás je více, kdo se ozve.
Chápu, jsou to prostředky na místo co se týče počtu fotek (to bych relativně přežil těch 5 fotek), ale u BM 1 fotka je hodně málo.
Ovšem osobně bych alespoň ty fotky na výšku prostě dával neořezané, aby bylo vidět, co na nich je. Potom i pěkně provedená fotka na výšku nemá tolik šanci na hodnocení, protože bude z ní na náhledu vidět půlka a tolik nezaujme. A jak ukázal Haggaeus - vypadá to hrozně... Alespoň podle mého názoru.
Co jsem viděl, většina fotogalerií co jsem používal zobrazovala celou velikost obrázku, neoříznutou a vždy mi to tak vyhovovalo, kdyby mi to takhle ořezávala, určitě bych si ji nevybral...
Ahoj Romane,
Nějak nerozumíme, z čeho vyvozuješ, že nás názory nezajímají?
Ke všemu jsme se Ti vyjádřili jednou, jednoznačně a srozumitelně.
Všechny podklady z betatestu jsou zpracované a vycházeli právě z názorů betatesterů.
Promiň, ale to spíše na Tvé straně identifikujeme problémy s nepochopením těchto rozhodnutí a jednoznačnou a konstruktivní komunikací.
Sám jsi zde zveřejnil, že s vývojem v IT nemáš žádné zkušenosti.
Nemáš tedy žádný základ pro hodnocení složitostí a logiky práce.
Nicméně argumenty o složitosti vývoje podkládáš svoje tvrzení ;-).
Již jsme pochopili z Tvého jednání, že odbornou práci rád nemáš.
My máme přístup opačný
. Co dodat… ?
K ořezům: Stačí pouze použít hlavu a napsat jednoduchý skriptík na úpravu fotografií, abys měl fotografie v našem systému dle své představy.
Takže směle do toho... .
Řešení problému s malým počtem fotografií máš možnost zajistit (viz náš příspěvek výše).
Takže nám prosím nepiš zda bude nebo ne, ale konej… .
P. S.: Pokud haggaeus uvedl A je třeba uvést i B. K příkladu s ořezem nepřidal i příklad se zmenšením.
Náš systém se snažíme dělat i pro starší lidi
. Ti na tom malém obrázku neuvidí nic... .
HQ GeoSpy