Přejít na obsah

Fotka

Outdoor hra na špiony

• Pokud chcete vložit odpověď, přihlašte se
1699 odpovědí na toto téma

#281 danecek

danecek

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 856 příspěvků(y)

Publikováno 08 květen 2013 - 7:03

mpik napsal/a:
Zpráv z betatestu jsem poslal několik, průběžně. Hlavně bych trochu vylepšil vkládání fotek, i když ono je to vlastně standardní a používat to lze docela dobře. To není chyba geospy, ale systému přidávání příloh v HTML obecně. Jen by to chtělo asi možnost fotku otočit, nebo brát otočení z exifu. Co se týká listingů, úmyslně jsem je moc nezpracovával, je to dost hledání informací a do ostré verze je udělám dobře, tady jsem si spíš chtěl vyzkoušet možnosti.
Co se týče hry samotné, divil jsem se až, kolik jsem toho měl nafoceno. Jinak se asi budu pohybovat převážně jen ve svém kraji, okrese. Tj. aby to stálo za to, bude muset být určité pokrytí - a na to se těším, že přispěju.
A taky se mi celkem líbí možnost dělat liniové objekty typu řek apod. může z toho vzniknout zajímavý soubor fotek z různých míst. Jen to chce nějak zapracovat do pravidel.

Ahoj mpiku.

Všechny Tvoje připomínky bereme jako Tvůj výstup z betatestu. Fotografie je možno hromadně nahrávat. Tuto možnost přidáme i díky Tvým připomínkám do nápovědy.
Jsme rádi, že budeme mít zdatného geošpiona v Jižních Čechách :).
Betatest byl / je k testování možností aplikace. Chápeme, že jsou vkládány příkladové (nikoliv finální) popisy.
Rozhodování o zapracování dalších změn budeme realizovat i dle zpráv od dalších betatesterů.

Ještě jednou děkujeme za Tvoji spolupráci, která byla v případě betatestu nemalá.

S pozdravem
j-spy
HQ GeoSpy
  • 0

#282 gord

gord

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 6 631 příspěvků(y)

Publikováno 08 květen 2013 - 10:44

A nebylo by rozumne nechat ten server ve stavu beta do spusteni provozni verze? Nebo alespon do doby, kdy bude nutne kvuli aktualizacim pro provozni verzi toto vypnout. Muzete provadet zmeny a hned muzete mit na ne reakci od testeru. To mi pripada jako dost dobra zpetna vazba.
  • 0

MHD/PID vybranych mest CR jako POI (diskuse)
GeoGet:
- OwnMaintenance - prehled udrzby vlastnich kesi - v1.1.3 (diskuse)
- Combine 2 - automatizace opakovanych cinnosti (diskuse, dávky)
- Spoiler - uložení spoilerů do GPS jako POI (diskuse)

- Stator - statistiky y GeoGetu (diskuse)

- Náhrada GJ legálními postupy

#283 danecek

danecek

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 856 příspěvků(y)

Publikováno 08 květen 2013 - 12:00

Jsme rádi, že o spuštění BETA verze GeoSpy je zájem.
Ozvalo se nám dostatek zájemců prostřednictvím e-mailu.

Beta verze je spuštěna zde:

http://beta.geospy.org

Připravujeme pravidla pro další soutěže.
Jakmile budou soutěže připraveny, budeme vás informovat i zde, na fóru.
  • 0

#284 Roman_Jaromer

Roman_Jaromer

Roman_Jaroměř

• Members
  • PipPipPip
  • 2 739 příspěvků(y)

Publikováno 08 květen 2013 - 12:13

Myslím, že Gord má pravdu... Případně můžete mít ohlasy i jen od těch, kdo jen nahlédne... Širší průzkum zájmu, než jen u betatesterů...
  • 0

#285 blind_clown

blind_clown

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 55 příspěvků(y)

Publikováno 08 květen 2013 - 12:52

Několik měsíců do ostré verze? Škoda, myslel jsem, že to bude rychlejší, když je na stránkách spuštění do druhého čtvrtletí 2013 ;) Jinak mě teď napadlo, že mi na GeoSpy chybí docela nějaké okno na vyhledávání. Vím, že se dá hledat název města apod. u mapy, ale když si člověk chce najít nějaký konkrétní název objektu anebo přímo název špiona, tak se to hledá hůře.
  • 0

#286 danecek

danecek

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 856 příspěvků(y)

Publikováno 08 květen 2013 - 13:05

blind_clown napsal/a:
Několik měsíců do ostré verze? Škoda, myslel jsem, že to bude rychlejší, když je na stránkách spuštění do druhého čtvrtletí 2013 ;)

K času spuštění. Připomínek se sešlo hodně. Pokud chceme alespoň některé přidat do první ostré verze, tak to chvíli potrvá.
Chceme pak vše řádně otestovat a vydat kvalitní produkt. Takže prosíme o trpělivost, kterou se pokusíme vynahradit spuštěním bety a další soutěže.

Jinak mě teď napadlo, že mi na GeoSpy chybí docela nějaké okno na vyhledávání. Vím, že se dá hledat název města apod. u mapy, ale když si člověk chce najít nějaký konkrétní název objektu anebo přímo název špiona, tak se to hledá hůře.

Ahoj blind_clown

Vyhledávání objektů budeme dustupné na ostré verzi v kartotéce.
Zde budou zapracovány filtry i pro vyhledávání objektů dle názvů a GS kódu.

Pokud máš na mysli vyhledávání přímo v okénku na hlavní velké mapě (jak se zadávají města, ulice, státy...), tak to bohužel nelze (díky Google).

HQ GeoSpy
  • 0

#287 danecek

danecek

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 856 příspěvků(y)

Publikováno 08 květen 2013 - 13:23

Spustili jsme BETA verzi GeoSpy.org pro širší špionskou veřejnost.

Můžeš si zahrát, vše vyzkoušet a porovnat se s ostatními špiony.

1. Vypršení PRO v průběhu hry
Špioni, kterým vyprší PRO v průběhu hry nás mohou kontaktovat.
Členství PRO na žádost navýšíme.

2. Soutěž o členství PRO
Vyhlašujeme pokračování soutěž o členství PRO v kategoriích:
1) nejvyšší počet bodů za objekty (za založené a zajištěné objekty)
2) nejvyšší počet lokátorů

v 5 úkolech založených členem GeoSpy HQ poblíž severního Grónska:
3) FTR, STR, TTR
4) nejlepší fotografie (má nejvíce like = srdíčko)

Úkol 1: http://www.beta.geospy.org/object/369
Úkol 2: http://www.beta.geospy.org/object/370
Úkol 3: http://www.beta.geospy.org/object/371
Úkol 4: http://www.beta.geospy.org/object/372
Úkol 5: http://www.beta.geospy.org/object/373
Uzavření soutěže je 31. května v 18:00

V kategoriích 1) a 2):
Do soutěže se započítávají i body za již založené a zajištěné objekty i za již obsazené lokátory.

Ceny (PROfesionální členství)

1. místo = 30 dnů
2. místo = 20 dnů
3. místo = 10 dnů

3. Technické poznámky
1) Všechna data budou před vystavením ostré verze SMAZÁNA (za několik měsíců).
2) http://beta.geospy.org je prozatím jen v češtině.
3) Podporované prohlížeče: FireFox, Opera, Chrome.

Přejeme Ti hodně zábavy při plnění cílů a úkolů
HQ GeoSpy
  • 0

#288 danecek

danecek

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 856 příspěvků(y)

Publikováno 08 květen 2013 - 13:31

gord napsal/a:
A nebylo by rozumne nechat ten server ve stavu beta do spusteni provozni verze? Nebo alespon do doby, kdy bude nutne kvuli aktualizacim pro provozni verzi toto vypnout. Muzete provadet zmeny a hned muzete mit na ne reakci od testeru. To mi pripada jako dost dobra zpetna vazba.

Ahoj Gorde a Romane.

Betaverzi jsme znovu spustili i se soutěží.
Jak píšeš, necháme betaverzi puštěnou do doby, než budeme připraveni pro přechod na ostrou verzi.

Zapracování změn u nás musí projít několika složitějším postupem včetně několika kol testování.
Nechceme špionům předávat hru, se kterou by se museli více zlobit než bavit :).

Děkujeme za pochopení.

HQ GeoSpy
  • 0

#289 Alf Gang

Alf Gang

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1 734 příspěvků(y)

Publikováno 08 květen 2013 - 13:36

Ahoj, zprávu stihnu sepsat a poslat až večer, bude to stačit? Dřív se k tomu bohužel nedostanu... :(
  • 0

Sony Xperia Z3 Compact - (v záběhu), HTC Desire (v záloze) + c:geo; Oregon 450 odešel do věčných lovišť :-(

#290 danecek

danecek

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 856 příspěvků(y)

Publikováno 08 květen 2013 - 13:39

Alf Gang napsal/a:
Ahoj, zprávu stihnu sepsat a poslat až večer, bude to stačit? Dřív se k tomu bohužel nedostanu... :(

Ahoj určitě to stačit bude. Budeme se těšit na Tvoji zprávu :).

HQ GeoSpy
  • 0

#291 Roman_Jaromer

Roman_Jaromer

Roman_Jaroměř

• Members
  • PipPipPip
  • 2 739 příspěvků(y)

Publikováno 08 květen 2013 - 15:44

danecek napsal/a:

2. Soutěž o členství PRO
V kategoriích 1) a 2):
Do soutěže se započítávají i body za již založené a zajištěné objekty i za již obsazené lokátory.

No, tohle pokračování soutěže - tohle je dost nespravedlivé, měli byste odečíst minimálně počet objektů, který jsme založili v první fázi a počítat opět nově... Takhle na tom jsou výrazně znevýhodněni ti, co začnou nově zakládat ;-) (i když si tím s počtem založených a zajištěných objektů trochu podřezávám větev na které stojím :-) ), ale nepřijde mi to moc fér vůči novým...
U těch lokátorů bych to taky spíše počítal jen ty lokátory za nově založené a zajištěné;-)

PS.:
Tak jsem si řekl, že přidám pár míst z dvou mých výletů po cizině - z Polska a Norska+Švédska... :-) DOufám, že se budou líbit...
K té cizině - zadávání krajů - bohužel je trochu problém pro mě najít některý kraj. Hledal jsem třeba kraj v Polsku, našel jsem polský název a pak jsem měl problém najít ho v tom seznamu... Jinak to s tím určěním souřadnic podle středu kraje - nešlo by spíše hledat kraj podle souřadnic? Většinou v zahraničí neznám kraj a pak je to pro mě dost složité hledání...
  • 0

#292 danecek

danecek

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 856 příspěvků(y)

Publikováno 08 květen 2013 - 16:27

Roman_Jaromer napsal/a:

danecek napsal/a:

2. Soutěž o členství PRO
V kategoriích 1) a 2):

No, tohle pokračování soutěže - tohle je dost nespravedlivé, měli byste odečíst minimálně počet objektů, který jsme založili v první fázi a počítat opět nově... Takhle na tom jsou výrazně znevýhodněni ti, co začnou nově zakládat ;-) (i když si tím s počtem založených a zajištěných objektů trochu podřezávám větev na které stojím :-) ), ale nepřijde mi to moc fér vůči novým...
U těch lokátorů bych to taky spíše počítal jen ty lokátory za nově založené a zajištěné;-)

PS.:
Tak jsem si řekl, že přidám pár míst z dvou mých výletů po cizině - z Polska a Norska+Švédska... :-) DOufám, že se budou líbit...
K té cizině - zadávání krajů - bohužel je trochu problém pro mě najít některý kraj. Hledal jsem třeba kraj v Polsku, našel jsem polský název a pak jsem měl problém najít ho v tom seznamu... Jinak to s tím určěním souřadnic podle středu kraje - nešlo by spíše hledat kraj podle souřadnic? Většinou v zahraničí neznám kraj a pak je to pro mě dost složité hledání...

Ahoj Romane.

V betě dokážeme poskytnout špionům pouze informace o celkovém počtu bodů / lokátorů v Kartotéce.
Pokud bychom chtěli počítat od začátku, znamenalo by to odečítat již založené objekty / lokátory. Tzn. špioni by do poslední chvíle neznali svoje pořadí. Touto cestou jít nechceme.

Vypsat soutěž dle uvedených pravidel jsme se tedy rozhodli z těchto důvodů:

1. Pokud již špioni z 1. betatestu nějaké objekty založili, tak předpokládáme, že jde o objekty z jejich nejbližšího okolí, z jejich osobního archivu. Tím si již objekty mohli vyčerpat a museli by zakládat / zajišťovat objekty z větší vzdálenosti. To už zabere více času.
2. Pokud již špion obsadil nějaké lokátory, tak jde pravděpodobně o lokátory, které má nejblíže a ve kterých má nejvíce objektů. Tudíž zde bychom nebyli spravedliví k prvním betatesterům :). Viz důvod 1
Tzn. předpokládáme, že s nárůstem počtu založených zajištěných objektů bude zakládání a zajišťování objektů těžší.
3. Dále předpokládáme, že 3. týdny jsou dostatečný čas na to náskok stáhnout :).
4. Špioni, kteří se přihlásili do betatestu mají tímto způsobem i nějaký bonus za to, že na GeoSpy rozjížděli činnost.

Pokud by i tak přišel špionům tento způsob soutěže nespravedlivý, pak uvedené dvě kategorie (body za objekty a lokátory) budeme muset zrušit.

Nicméně děkujeme za upozornění. Je to pro nás další cenná informace do soutěží na ostré verzi. I pro tuto funkčnost (počítání bodů od začátku nějakého období) chceme kartotéku uzpůsobit.

Poslední objekty, které jsi založil mají brutálně krásné fotografie. Každá taková fotografie potěší (nejen) naše oko vždy.

Vyhledávání a zobrazování stát / kraj dle souřadnic je zajímavá myšlenka. Nicméně nejsme si vědomi toho, že by takovou funkčnost Google maps podporovali. Pokud o takové funkčnosti víš, určitě nám dej vědět.

j-spy
HQ GeoSpy
  • 0

#293 homole

homole

Já jsem to říkal.

• Members
  • PipPipPip
  • 400 příspěvků(y)
  • LocationLokomotion

Publikováno 08 květen 2013 - 20:02

Tak jsem na to mrknul také. Hra vypadá dobře. Jen u zakládání objektů si nejsem zcela jist jednou věcí, a to: Vojenský objekt jsou objekty zvlášť vyhrazeny k výcviku nebo působení ozbrojených sil, především armády. Pokud se pamatuji, tak nejen u nás, ale i v zahraničí není dovoleno pořizovat fotografie vojenských objektů. Nebavím se o historických bunkrech, pevnostech atp. Mám na mysli stávající základny, cvičiště, kasárna atd. Kdysi jsem se ocitl s foťákem před základnou jedné nejmenované země v Turecku a měl jsem docela problém. Nevím, jestli to tu někdo neprobíral dříve, či na to někdo nenarazil, ale přijde mi to jako důležitý fakt. držím palec.
  • 0

#294 Roman_Jaromer

Roman_Jaromer

Roman_Jaroměř

• Members
  • PipPipPip
  • 2 739 příspěvků(y)

Publikováno 08 květen 2013 - 23:32

Jsem rád, že se mé fotky líbí... Škoda, že nemám dost času jich tam dát víc... Proto mě moc mrzí, že lze zadat pouze 5 fotek - pro některé velké objekty je prostě 5 fotek zoufale málo ;-) Podobných vyfocených míst mám za rok tisíce a fotek větších objektů mám často i víc jak 10, které by byly pěkné pro založení objektů :-) Poslal jsem další sadu připomínek (jako že mi chybí kolonka pro delší popis fotek, fotky natahují z EXIF dat hodnotu upravení souboru a ne vytvoření souboru, chybí mi filtrování objektů dle země, vzdálenosti, filtrování už nalezených v seznamu atp. :-)
  • 0

#295 danecek

danecek

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 856 příspěvků(y)

Publikováno 09 květen 2013 - 5:30

homole napsal/a:
Tak jsem na to mrknul také. Hra vypadá dobře.

Jen u zakládání objektů si nejsem zcela jist jednou věcí, a to: Vojenský objekt jsou objekty zvlášť vyhrazeny k výcviku nebo působení ozbrojených sil, především armády.

Pokud se pamatuji, tak nejen u nás, ale i v zahraničí není dovoleno pořizovat fotografie vojenských objektů. Nebavím se o historických bunkrech, pevnostech atp. Mám na mysli stávající základny, cvičiště, kasárna atd. Kdysi jsem se ocitl s foťákem před základnou jedné nejmenované země v Turecku a měl jsem docela problém.

Nevím, jestli to tu někdo neprobíral dříve, či na to někdo nenarazil, ale přijde mi to jako důležitý fakt.

držím palec.

Ahoj Homole.

Děkujeme za příspěvek :-)

V pravidlech máme napsáno, že je nutno respektovat zákony daných zemí. A že špioni musí respektovat zákazy fotografování, pokud se nesmí fotografovat některé objekty.
A dále na to ještě upozorňujeme přímo ve formuláři nahoře pro založení objektu (pro jistotu).

Pokud chci vycestovat do cizí země a řídit automobil, pak je mou (mělo by být) povinností zjistit si tamní dopravní předpisy, chytáky, atp.
Stejné je to s fotografováním. Pokud chci někde fotit, musím si zjistit, jaká jsou omezení dané země a co se mi může / nemůže stát.

Jsme moc rádi, že se Ti hra líbí. A děkujeme za držený palec :)

S pozdravem
HQ GeoSpy
  • 0

#296 danecek

danecek

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 856 příspěvků(y)

Publikováno 09 květen 2013 - 6:48

Roman_Jaromer napsal/a:
Jsem rád, že se mé fotky líbí... Škoda, že nemám dost času jich tam dát víc... Proto mě moc mrzí, že lze zadat pouze 5 fotek - pro některé velké objekty je prostě 5 fotek zoufale málo ;-) Podobných vyfocených míst mám za rok tisíce a fotek větších objektů mám často i víc jak 10, které by byly pěkné pro založení objektů :-)

Poslal jsem další sadu připomínek (jako že mi chybí kolonka pro delší popis fotek, fotky natahují z EXIF dat hodnotu upravení souboru a ne vytvoření souboru, chybí mi filtrování objektů dle země, vzdálenosti, filtrování už nalezených v seznamu atp. :-)

Ahoj Romane.

Fotografie vypadají opravdu nádherně. Především ty ze severských států.
Nicméně jak jsme již psali, možnost zvýšit počet fotografií můžeme řešit až dle zájmu o hru a prostředků.

Velmi děkujeme za připomínky, které budeme zpracovávat.
Nyní již pracujeme na vyhodnocení všech zpráv a sestavení zprávy výsledné.

Pro provedení oprav a zapracování změn musíme opět poprosit o trpělivost.
Vše budeme zapracovávat v jednom kole do ostré verze.
Tento proces je časově náročnější, pokud chceme dostat kvalitní výstup. A to i na více prohlížečích.

Za nové objekty v nových zemích ještě jednou děkujeme.
Vypadají i na mapě opravdu reprezentativně :).

S přáním hodně špionské zábavy
j-spy
HQ GeoSpy
  • 0

#297 gord

gord

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 6 631 příspěvků(y)

Publikováno 09 květen 2013 - 7:35

Mozna by nebylo na skodu zverejnit nejaky souhrnny sesnam pripominek, aby bylo mozne s k nemu vyjadrit. Jde mi o to, pocet stejnych pripominek ma vliv na "vahu" pripominky. Ovsem nemusel jsem si neceho vsimnout, ackoli bych s tou pripominkou souhlasil, kdybych vedel, ze nejaka takova je. Tedy nejaka hlasovaci anketa nebo tak neco.
  • 0

MHD/PID vybranych mest CR jako POI (diskuse)
GeoGet:
- OwnMaintenance - prehled udrzby vlastnich kesi - v1.1.3 (diskuse)
- Combine 2 - automatizace opakovanych cinnosti (diskuse, dávky)
- Spoiler - uložení spoilerů do GPS jako POI (diskuse)

- Stator - statistiky y GeoGetu (diskuse)

- Náhrada GJ legálními postupy

#298 danecek

danecek

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 856 příspěvků(y)

Publikováno 09 květen 2013 - 8:09

gord napsal/a:
Mozna by nebylo na skodu zverejnit nejaky souhrnny sesnam pripominek, aby bylo mozne s k nemu vyjadrit. Jde mi o to, pocet stejnych pripominek ma vliv na "vahu" pripominky. Ovsem nemusel jsem si neceho vsimnout, ackoli bych s tou pripominkou souhlasil, kdybych vedel, ze nejaka takova je. Tedy nejaka hlasovaci anketa nebo tak neco.

Ahoj Gorde.

Souhrnný seznam, který jsme sestavili ze zpráv z betatestu dáme veřejně k dispozici. Bude obsazovat nejen informaci k ceně, ale i nalezené chyby a nové odpovědi na časté dotazy. Zároveň v něm bude seznam funkčností a změn, které plánujeme zapracovat do plné verze. Dále seznam dalších funkčností, ze kterých bychom chtěli vybírat, při zapracovávání etap následujících (tzn. pokud se hra rozjede).

S přáním pěkného dne
HQ GeoSpy
  • 0

#299 Roman_Jaromer

Roman_Jaromer

Roman_Jaroměř

• Members
  • PipPipPip
  • 2 739 příspěvků(y)

Publikováno 09 květen 2013 - 8:49

Myslím, že by bylo dobré se pokusit zapracovat některé změny už do "beta" verze... Můžeme vám alespoň zkusit odladit alespoň nějaké chybičky (na nějaké jsem předpokládám přišel, i když nevím, čím byly způsobeny). Krom toho dalším "Betatesterům" to ulehčí práci, že nebudou muset opakovat to, co už tu bylo řečeno a třeba opraveno ;-) Já osobně jsem teď nemocný, tak zatím mám trochu čas... Bohužel později mít tolik času nebudu... Tedy přesněji řečeno, já bych i teď měl dělat spíše něco jiného, ale rád se podělím se svými pěknými fotkami... Už mám vytaženo dalších asi 200 fotek, problém je, že ty fotky budu muset probrat asi na 100, kvůli limitům 5 fotek na místo a i tak budu muset dělat raději něco jiného, protože bych jen seděl tady...
  • 0

#300 danecek

danecek

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 856 příspěvků(y)

Publikováno 09 květen 2013 - 9:11

Roman_Jaromer napsal/a:
Myslím, že by bylo dobré se pokusit zapracovat některé změny už do "beta" verze... Můžeme vám alespoň zkusit odladit alespoň nějaké chybičky (na nějaké jsem předpokládám přišel, i když nevím, čím byly způsobeny).
Krom toho dalším "Betatesterům" to ulehčí práci, že nebudou muset opakovat to, co už tu bylo řečeno a třeba opraveno ;-)

Já osobně jsem teď nemocný, tak zatím mám trochu čas... Bohužel později mít tolik času nebudu...

Tedy přesněji řečeno, já bych i teď měl dělat spíše něco jiného, ale rád se podělím se svými pěknými fotkami... Už mám vytaženo dalších asi 200 fotek, problém je, že ty fotky budu muset probrat asi na 100, kvůli limitům 5 fotek na místo a i tak budu muset dělat raději něco jiného, protože bych jen seděl tady...

Ahoj Romane.

Nesmírně nás těší, že se hře GeoSpy věnuješ a že můžeme prohlížet krásné fotečky :).

K zapracování některých změn do betaverze… . Nejde o to, že bychom se nechtěli podělit o část zapracovaných změn dříve.
Spíše chceme co nejdříve vydat ostrou verzi a musíme dodržovat určitý postup práce. Při každém kole zapracování změn se musí funkčnosti nejprve analyzovat, aby do aplikace „seděly“ a aplikace nedělala něco, co nechceme. Zároveň se k funkčnostem namodeluje rozhraní pro uživatele + zpracuje grafika. Toto vše se pak programuje. Po naprogramování probíhá fáze testování. Abychom vydali stabilní verzi, provádíme velmi podrobné testování různými způsoby.

Toto vše probíhá při jednom kole zapracování funkčností a změn.
Pokud bychom chtěli práci rozdělit na další 2. kola, tak by se nám termín vydání ostré verze protáhnul. Proto prosíme o trpělivost.
Jednoduše vývoj kvalitní hry i čehokoliv jiného potřebuje čas na odvedení práce :).

A navíc po vydání ostré verze budeme opět rádi, pokud obdržíme od špionů připomínky ke hře. I testeři mají omezené možnosti :).

Děkujeme za pochopení
HQ GeoSpy
  • 0

2 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 2 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Reklama