Roman_Jaromer napsal/a:
danecek napsal/a:
Spustili jsme BETA verzi GeoSpy.org pro širší špionskou veřejnost.
Můžeš si zahrát, vše vyzkoušet a porovnat se s ostatními špiony.
http://beta.geospy.org
1. Vypršení PRO v průběhu hry
Špioni, kterým vyprší PRO v průběhu hry nás mohou kontaktovat.
Členství PRO na žádost navýšíme.
2. Soutěž o členství PRO
Vyhlašujeme pokračování soutěž o členství PRO v kategoriích:
1) nejvyšší počet bodů za objekty (za založené a zajištěné objekty)
2) nejvyšší počet lokátorů
V kategoriích 1) a 2):
Do soutěže se započítávají i body za již založené a zajištěné objekty i za již obsazené lokátory.
No, tohle pokračování soutěže - tohle je dost nespravedlivé, měli byste odečíst minimálně počet objektů, který jsme založili v první fázi a počítat opět nově... Takhle na tom jsou výrazně znevýhodněni ti, co začnou nově zakládat ;-) (i když si tím s počtem založených a zajištěných objektů trochu podřezávám větev na které stojím :-) ), ale nepřijde mi to moc fér vůči novým...
U těch lokátorů bych to taky spíše počítal jen ty lokátory za nově založené a zajištěné;-)
PS.:
Tak jsem si řekl, že přidám pár míst z dvou mých výletů po cizině - z Polska a Norska+Švédska... :-) DOufám, že se budou líbit...
K té cizině - zadávání krajů - bohužel je trochu problém pro mě najít některý kraj. Hledal jsem třeba kraj v Polsku, našel jsem polský název a pak jsem měl problém najít ho v tom seznamu... Jinak to s tím určěním souřadnic podle středu kraje - nešlo by spíše hledat kraj podle souřadnic? Většinou v zahraničí neznám kraj a pak je to pro mě dost složité hledání...
Ahoj Romane.
V betě dokážeme poskytnout špionům pouze informace o celkovém počtu bodů / lokátorů v Kartotéce.
Pokud bychom chtěli počítat od začátku, znamenalo by to odečítat již založené objekty / lokátory. Tzn. špioni by do poslední chvíle neznali svoje pořadí. Touto cestou jít nechceme.
Vypsat soutěž dle uvedených pravidel jsme se tedy rozhodli z těchto důvodů:
1. Pokud již špioni z 1. betatestu nějaké objekty založili, tak předpokládáme, že jde o objekty z jejich nejbližšího okolí, z jejich osobního archivu. Tím si již objekty mohli vyčerpat a museli by zakládat / zajišťovat objekty z větší vzdálenosti. To už zabere více času.
2. Pokud již špion obsadil nějaké lokátory, tak jde pravděpodobně o lokátory, které má nejblíže a ve kterých má nejvíce objektů. Tudíž zde bychom nebyli spravedliví k prvním betatesterům
. Viz důvod 1
Tzn. předpokládáme, že s nárůstem počtu založených zajištěných objektů bude zakládání a zajišťování objektů těžší.
3. Dále předpokládáme, že 3. týdny jsou dostatečný čas na to náskok stáhnout
.
4. Špioni, kteří se přihlásili do betatestu mají tímto způsobem i nějaký bonus za to, že na GeoSpy rozjížděli činnost.
Pokud by i tak přišel špionům tento způsob soutěže nespravedlivý, pak uvedené dvě kategorie (body za objekty a lokátory) budeme muset zrušit.
Nicméně děkujeme za upozornění. Je to pro nás další cenná informace do soutěží na ostré verzi. I pro tuto funkčnost (počítání bodů od začátku nějakého období) chceme kartotéku uzpůsobit.
Poslední objekty, které jsi založil mají brutálně krásné fotografie. Každá taková fotografie potěší (nejen) naše oko vždy.
Vyhledávání a zobrazování stát / kraj dle souřadnic je zajímavá myšlenka. Nicméně nejsme si vědomi toho, že by takovou funkčnost Google maps podporovali. Pokud o takové funkčnosti víš, určitě nám dej vědět.
j-spy
HQ GeoSpy