Outdoor hra na špiony
Publikováno 15 červen 2013 - 21:45
GPS: Oregon 550t + Nexus S
www pages: Dračí stránka | Czech Geocaching on Facebook | GeoTřebíč
Pluginy GeoGet: Stator, Parking Cleaner, Logator, Degree360, GetMyFP a dalších...
Publikováno 16 červen 2013 - 7:18
Jedná se o problém v IE 10.0. Prohlížeč IE není zatím na betě podporován. Pro hru GeoSpy používejte zatím doporučené prohlížeče FireFox, Opera, Chrome.
Děkujeme za pochopení
HQ GeoSpy
Publikováno 16 červen 2013 - 7:34
Pluginy GeoGet: Stator, Parking Cleaner, Logator, Degree360, GetMyFP a dalších...
Publikováno 16 červen 2013 - 12:07
Jak je možný, že nevyhrála moje nádherná houba??:Ddanecek napsal/a:
Vyhlášení výsledků květnové soutěže č. 3 o členství PRO
Publikováno 16 červen 2013 - 15:37
DrakMrak napsal/a:
ie10 zlobí no nic neobvyklého...
Používám standardně FF ten pasqvil už jsem nezapl LETA letoucí ale bohužel je potřeba to v něm rozchodit běžní uživatelé neví co to je FF a Opera nebo Chrome .... no ještě tak možná Chrome to jo ale ty dva další ....
Mám instalovaný IE10 i podpálenou lišku a je fakt, že používám oba. Ale jak kdy :-)
Publikováno 16 červen 2013 - 18:20
Publikováno 16 červen 2013 - 20:36
koyamas family napsal/a:
Jak je možný, že nevyhrála moje nádherná houba??:Ddanecek napsal/a:
Vyhlášení výsledků květnové soutěže č. 3 o členství PRO
Inu houba je parádní . Zvažujeme založení nějakoho úkolu na vymýšlení kuriozit... . Pokud něco vymyslíme, dáme vědět .
Publikováno 16 červen 2013 - 20:40
Děkujeme všem za vkládání krásných fotografií do úkolů.
Aktuálně nám už zůstává jen jedno TTR u úkolu s divadly.
Opravdu jsme koukali, jak rychle byly úkoly a xTR splněny.
Jsme rádi i za netypické plnění úkolů / vložení fotografií a nad některými příspěvky se skutečně dobře bavíme.
Těšíme se na Vaše případné další nápady a fotografie i připomínky
HQ GeoSpy
Publikováno 16 červen 2013 - 20:50
Ten vrabec má vynikající mimikryhomole napsal/a:
A já vrabce :p
Publikováno 16 červen 2013 - 20:51
Sony Xperia Z3 Compact - (v záběhu), HTC Desire (v záloze) + c:geo; Oregon 450 odešel do věčných lovišť :-(
Publikováno 16 červen 2013 - 20:59
Tohle byla opravdu rychlá akce. Když jsou první tři příčky u úkolu obsazeny, tak si říkám, jestli špioni mají ještě nějakou motivaci dávat další fotky? Možná by proto bylo lepší i pro větší akčnost po obsazení prvních tří míst soutěž ukončit a vyhlásit novou. Ale nemyslím to globálně, jen třeba u nějakých typů úkolů, jako takovou "rychloakci".danecek napsal/a:
Opravdu jsme koukali, jak rychle byly úkoly a xTR splněny.
A naopak jiné nechat jako dlouhodobější úkoly...
A asi by se chtělo zamyslet nad motivací pro další vkládání fotek, když první 3 místa jsou už obsazená. Stejně jako jsem dřív zmiňovala, že špioni zatím nejsou moc motivováni hodnotit snímky ostatních špionů, což je taky velká škoda.
Sony Xperia Z3 Compact - (v záběhu), HTC Desire (v záloze) + c:geo; Oregon 450 odešel do věčných lovišť :-(
Publikováno 16 červen 2013 - 21:09
Publikováno 16 červen 2013 - 21:14
Publikováno 17 červen 2013 - 6:29
Alf Gang napsal/a:
např. fota názvů obcí, které mají shodný název, jako nějaké světové město či stát...
Hned se mi vybavila loňská návštěva jihočeských Benátek (u Suchdola nad Lužnicí).
Publikováno 17 červen 2013 - 6:40
Alf Gang napsal/a:Stejně jako jsem dřív zmiňovala, že špioni zatím nejsou moc motivováni hodnotit snímky ostatních špionů, což je taky velká škoda.
Jo, taky mi připadá, že hodnocení fotek zatím moc aktivně neprobíhá. Ale zase pozor na zavedení nějaké nešťastné motivace, která by vedla k "lajkování" co nejvíce fotek. Konkrétní radu ale nemám :-)
Tip na dlouhodobý sezónní fotografický úkol:
Začne léto, prázdniny, dovolené u moře, tak by mohla být třeba klidně dvakrát po sobě měsíční soutěž o nejhezčí podvodní fotku z volné přírody (aby tam lidi neprali cvaky ze svého akvárka). Nějak trošku podrobněji specifikovat, o co by mělo jít, aby tam nebyly nacvakaný xichty dětí deset čísel pod hladinou. Mám na mysli spíš nějaké rybky, mořské ježky, korály, ... Dost lidí, třeba já :-) , už asi má nějaký ten outdoorový kompakt, jejich ceny začínají na pár málo tisících a do tří nebo pěti metrů pod vodu se dá snad s každým takovým. Takže by to nebyl úkol jen pro hodně úzce omezenou skupinku fotografů. Nicméně testerů je pořád jen nemnoho a k moři taky každý letos asi nemíří atd. atd. tak aby to zase mělo smysl, třeba by se tu mohli případní zájemci vyjádřit, jestli by o to stáli.
Publikováno 17 červen 2013 - 7:29
Založili jsme sedmý úkol.
- Hraje se o xTR.
- Hraje se o nejhezčí fotografii.
- Nahrávat je možno i starší fotografie.
- Konec soutěže = při ukončení betatestu.
Link:
http://beta.geospy.o...5263886719&z=10
To jsme zvědavi, jak do dopadne :-)
HQ GeoSpy
Publikováno 17 červen 2013 - 7:38
Publikováno 17 červen 2013 - 8:22
Veruli147 napsal/a:
No já teď sedím ve škole, takže se asi o xTR nezúčasatním, ale mám s sebou foťák tak možná po cestě domů. Uvidíme Jinak co říkáte na návrh se "sledováním"?
Ahoj Veruli.
Velmi děkujeme za doporučení - dobrý nápad hlavně pro soutěžní úkoly. Evidujeme si ho jako návrh na zlepšení aplikace. Nicméně od ostré verze ho již nestihneme zapracovat.
Jinak k úkolu s cedulemi je možno přikládat i staré fotografie ... .
Přejeme Ti, ať Ti to jde ve škole
HQ GeoSpy
Publikováno 17 červen 2013 - 8:44
3 uživatel(ů) prochází toto téma
0 uživatelů, 3 návštěvníků 0 anonymních uživatelů