hordik napsal/a:
jj, dekuji, a omlouvám se za problemy
Ahoj hordiku,
žádný problém :-) :-)
HQ GeoSpy
Publikováno 31 červenec 2013 - 9:02
hordik napsal/a:
jj, dekuji, a omlouvám se za problemy
Publikováno 31 červenec 2013 - 11:09
Ten muj ilustracni obrazek s lodma byl 900x1200, jestli to pomuze.hordik napsal/a:
no me se to prave orizlo, ale nemam to dulezity v zlatem rezu , protoze mam spojeny ctyri obrazky do obdelniku, ale treba haggaeus ukol plavidlo (http://beta.geospy.org/object/1337), tak jemu se to tam vlezlo cely (je mozne ze ma uplne jinou velikost ...
Publikováno 31 červenec 2013 - 11:18
haggaeus napsal/a:
Ten muj ilustracni obrazek s lodma byl 900x1200, jestli to pomuze.hordik napsal/a:
no me se to prave orizlo, ale nemam to dulezity v zlatem rezu , protoze mam spojeny ctyri obrazky do obdelniku, ale treba haggaeus ukol plavidlo (http://beta.geospy.org/object/1337), tak jemu se to tam vlezlo cely (je mozne ze ma uplne jinou velikost ...
Jinak diky HQ za osrdickovani mych nebunkrovych objektu v Akci Bunkr. Stejne mi prjide, ze v tom hodnoceni je trochu zmatek: chapu hvezdicky 0-100% za naucny listing, srdicko u fotky, jako ze se mi libi, ale srdicko u objektu mi prijde trochu nadbytecne, jaky ma mit smysl?
Mozna by se v budoucnu hodilo mit zvlast hodnoceni jen od spionu, kteri dany objekt navstivili, neco jako FP na gc.com?
Publikováno 31 červenec 2013 - 11:33
danecek napsal/a:
like u objektů a srdíčka jsou pokročilejší formou Favorite Pointu z geocachingu.
Zatím chybí jejich seznam (všech přidělených likes a procent).
Jaký má význam to či ono hodnocení je popsáno v otazníčku právě u těchto prvků. Mrkni na to.
Popis jednotlivých prvků a jejich význam:
Nadpis: "Oblíbenost a hodnocení objektů, fotografií"
http://www.beta.geos...elp/description
HQ GeoSpy
Publikováno 31 červenec 2013 - 11:38
Publikováno 31 červenec 2013 - 11:40
haggaeus napsal/a:
danecek napsal/a:
like u objektů a srdíčka jsou pokročilejší formou Favorite Pointu z geocachingu.
Zatím chybí jejich seznam (všech přidělených likes a procent).
Jaký má význam to či ono hodnocení je popsáno v otazníčku právě u těchto prvků. Mrkni na to.
Popis jednotlivých prvků a jejich význam:
Nadpis: "Oblíbenost a hodnocení objektů, fotografií"
http://www.beta.geos...elp/description
HQ GeoSpy
No, otaznicek je jen u hvezdicek - viz screenshot, a v linku na napovedu ctu
Navštívil jsi objekt? Líbil se Ti? V tomto případě použij srdíčko.
ale osrdickovat muzu i nenavstiveny objekt, v cem je to pokrocilejsi nez FP?
Publikováno 31 červenec 2013 - 11:45
haggaeus napsal/a:
- takze soudim, ze srdickovani objektu by melo byt umozneno jn spionum, kteri je zajistili (pripadne nabidnout ve formulari Zpravy o zajisteni). To se mi ta srdicka pekne prodrazi, kdyz budu muset navstevnikum kupovat letenky
Publikováno 31 červenec 2013 - 12:04
ok, napadlo me jen, ze by hodnocrni mohlo mit vetsi vahu, kdyby bylo od opravdovych navstevniku - jako zminene FP.danecek napsal/a:
Ale myšlenka byla taková, že jsme chtěli umožnit lajkovat i těm, kteří nenavštívili fyzicky objekt jako takový (armchairs likers).
To je jezero uprostred Irska, ale vlny se tam delaji jak na mori, docela legrace s focenim a zamerovanim z kajaku. Radiova nebude, vypada plechove a antena zadna.Tvoje bóje na moři se mi líbila. Vidím, že je v zajímavém prostředí, fyzicky je tam a vše sedí
Takže jsi dostal like A přitom jsem ji nemusel navštívit. A pro mne je to rozhodně neobvyklý objekt. A kdyby byla ještě rádiová, to by byla pecka Ale třeba je
Publikováno 31 červenec 2013 - 12:25
Publikováno 31 červenec 2013 - 12:44
haggaeus napsal/a:
OT k radiobojim - odebiras QRP Info? Na obalce posledniho cisla byl OK1JRA (geocacher Ponik) s APRS boji a pekny clanek uvnitr. Ta antenu mela
Publikováno 31 červenec 2013 - 18:30
Publikováno 31 červenec 2013 - 22:33
GPS: Oregon 550t + Nexus S
www pages: Dračí stránka | Czech Geocaching on Facebook | GeoTřebíč
Pluginy GeoGet: Stator, Parking Cleaner, Logator, Degree360, GetMyFP a dalších...
Publikováno 01 srpen 2013 - 8:58
DrakMrak napsal/a:
Tak zase mi jednou něco chybí v kategoriich co by tam asi být mohlo a to:
Civilní objekty / infocentra, turistické základny, turistické zázemí… nebo turistic resort
to by být mohlo
Publikováno 01 srpen 2013 - 9:12
GPS: Oregon 550t + Nexus S
www pages: Dračí stránka | Czech Geocaching on Facebook | GeoTřebíč
Pluginy GeoGet: Stator, Parking Cleaner, Logator, Degree360, GetMyFP a dalších...
Publikováno 01 srpen 2013 - 19:47
Publikováno 02 srpen 2013 - 13:18
Publikováno 02 srpen 2013 - 13:26
Publikováno 02 srpen 2013 - 14:20
Publikováno 02 srpen 2013 - 17:04
0 uživatelů, 3 návštěvníků 0 anonymních uživatelů