Nekra napsal/a:
Ahoj
Mám další dotazy (i když ode mě jako dosud věčného BM budou znít divně):
-1) Proč je cena u PRO uvedena pouze v dolarech (a nikoli i v korunách), když má být zpočátku lokalizovaná i do CZ a vyrábí ji český tvůrce (čeští tvůrci?).Zpočátku však lokalizovaná jen do EN a CZ.
2) Ohledně obrázků: Na to menší rozlišení se to u nePRO zkompresuje automaticky? Nebo nePROuživatelé musí sami prznit rozlišení fotky, než ji tam vloží? (Osobně nevidím problém, že by uživatel nemohl z více fotek slepit koláž a vložit ji jako jednu fotku )
3) Vím, že ode mne to bude znít hodně divně (a asi i jako blbost) - napadlo mne, že by pro uživatele mohlo být výhodné objednat si jenom část PRO (vím, zní to divně ) - př: Uživatel X rád filtruje a plánuje mise, ale nerad fotí. Zaplatil by si tedy z PRO plánování misí a filtrování na mapě. Uživatel X by byl rád, že nemusí platit celý PRO balíček (když nahrávání fotek by stejně moc nevyužil) a autoři by mohli být také rádi . (V ideálním případě by součet cen jednotlivých částí byl roven celkové ceně balíčku.)
Ahoj Nekro
Děkujeme za dotazy
1) Proč je cena u PRO uvedena pouze v dolarech (a nikoli i v korunách), když má být zpočátku lokalizovaná i do CZ a vyrábí ji český tvůrce (čeští tvůrci?).
Správný postřeh V USD bude proto, protože je USD měna, kterou zná každý a lehce ji přepočte na svou "domovskou" cenu.
Takže nám nepřišlo až tak hrozné ponechat jednotky v "USD". Konverzi měn do systému přináší další, složitější implementaci kalkulátoru, který bude také neustále hlídat kurz. Chtěli jsme investovat do zajímavějších funkčností pro špiony.
Proto jsme se rozhodli ponechat cenu v USD.
2) Ohledně obrázků: Na to menší rozlišení se to u nePRO zkompresuje automaticky? Nebo nePROuživatelé musí sami prznit rozlišení fotky, než ji tam vloží? (Osobně nevidím problém, že by uživatel nemohl z více fotek slepit koláž a vložit ji jako jednu fotku )
Zmenšení fotografie proběhne automaticky při jejich nahrávání do GeoSpy Zároveň proběhne i čtení informací z EXIFu (automaticky se předvyplní datum pořízení fotografie, atp.).
3) Vím, že ode mne to bude znít hodně divně (a asi i jako blbost) - napadlo mne, že by pro uživatele mohlo být výhodné objednat si jenom část PRO (vím, zní to divně ) - př: Uživatel X rád filtruje a plánuje mise, ale nerad fotí. Zaplatil by si tedy z PRO plánování misí a filtrování na mapě. Uživatel X by byl rád, že nemusí platit celý PRO balíček (když nahrávání fotek by stejně moc nevyužil) a autoři by mohli být také rádi . (V ideálním případě by součet cen jednotlivých částí byl roven celkové ceně balíčku.)
Rozumíme a opět evidujeme Určitě si nemyslíme, že to je blbost.
Také jsme nad tím přemýšleli. Zatím jsme přinesli jen výběr ze dvou variant. Více variant pak systém výběru variant velmi zesložitilo
Takže opravdu bude záviset na tom, co špioni a jejich požadavky z betatestů. A samozřejmě na financích, které budeme mít k dispozici
Daniel
HQ GeoSpy