haggaeus napsal/a:
Tolik fotek protidrogoveho pomniku u kostela na jedne strance
OT: dorazil pohled?
hlásím, ze me taky prisel, moc diky, mate v Dublinu hezké dveře jeste jednou diky
Publikováno 16 September 2013 - 6:02
haggaeus napsal/a:
Tolik fotek protidrogoveho pomniku u kostela na jedne strance
OT: dorazil pohled?
Publikováno 16 September 2013 - 9:28
biylda napsal/a:
Nad způsobem ořezávání už jsem se také párkrát pozastavil. Stalo se mi dokonce, že jsem uploadnul fotku, a když jsem se koukal na ty miniatury, zhrozil jsem se, co jsem to vlastně uploadnul
Podle mě je asi lepší to neořezávat a ani není potřeba tam dávat okolo ty černé pruhy (viz obrázek). Sice to není tak hezky ucelené, když jsou mezi obrázky prázdné mezery, nicméně člověk alespoň ví, na co se kouká.
První dojem z obrázku mohu získat právě pomocí miniatury. Pokud se mi zamlouvá, otevřu si detail. Ořezané miniatury způsobí, že si budu MUSET otevřít detail pro získání kompletní informace (anebo si pomyslím, že fotograf je idiot a u Eiffelovky vyfotil jen prostředek ). Na jednu stranu to ve výsledku dané fotografii může pomoci, na druhou stranu tím uživatelé mohou být frustrováni a na nějaké otevírání se vykašlou a udělají si o obrázku horší dojem. Fotografie na šířku a ořezané fotografie na výšku tak nemají stejné soutěžní podmínky.
Co se týče starších lidí a lidí s horším zrakem, ti neuvidí nic ani v jednom případě. U neořezané verze protože je moc malá, u ořezané verze protože nepoznají, na co se vlastně koukají. I zde si myslím, že neořezaná verze je lepším řešením, protože z obrysu malého obrázku získám větší povědomí o objektu, než přímým pohledem doprostřed "čehosi". Koneckonců ani to zmenšení u neořezané verze není nikterak rapidní.
Publikováno 16 September 2013 - 9:56
Publikováno 16 September 2013 - 10:55
Sony Xperia Z3 Compact - (v záběhu), HTC Desire (v záloze) + c:geo; Oregon 450 odešel do věčných lovišť :-(
Publikováno 17 September 2013 - 7:57
Publikováno 17 September 2013 - 8:52
Publikováno 17 September 2013 - 9:24
Sony Xperia Z3 Compact - (v záběhu), HTC Desire (v záloze) + c:geo; Oregon 450 odešel do věčných lovišť :-(
Publikováno 17 September 2013 - 10:47
Publikováno 17 September 2013 - 10:56
Publikováno 18 September 2013 - 9:04
Publikováno 18 September 2013 - 9:05
Publikováno 18 September 2013 - 15:57
Publikováno 18 September 2013 - 18:11
blind_clown napsal/a:
Dny Pro za soutěže jsou fajn, ale musím se přiznat, že už mě úkoly či soutěže moc nebaví (ani nelákají) z důvodu, že v nich moc nevidím téma GeoSpy. Focení buřtů u ohně mi přijde už dost moc vedle (neberte to zle) a navíc mi teď aktivity na beta GeoSpy přijdou spíše jako soutěže o nejlepší fotku na jakékoliv téma. Myslím, že zakládání dalších objektů je zbytečné, když budou před ostrou verzí smazány a napadá mě rovněž otázka, zdali jsou tyto úkoly či soutěže pro vás nějak přínosné (protože objem betašpiónů je dost malý a hlavní betatest už proběhl) či jestli jde pouze o udržování zájmu o hru.
Spíše bych se tedy přimluvil (i když ostatní asi souhlasit nebudou), abyste od těchto soutěží a úkolů opustili (neboť se jich stejně účastní 95 % stejných uživatelů) a čas, který jim věnujete, soustředili do programování na ostré verzi, na kterou se betatesteři (včetně mě) velice těší.
Publikováno 19 September 2013 - 17:30
Publikováno 19 September 2013 - 18:05
biylda napsal/a:
Stalo se mi, že jsem zajistil objekt "Jedlá houba", ale fotka zmizela, tak jsem to musel upravit a přidat fotku znovu. Mám pocit, že někdy předtím se mi to už taky stalo.
Publikováno 20 September 2013 - 16:42
Publikováno 20 September 2013 - 17:12
Publikováno 20 September 2013 - 17:24
biylda napsal/a:
Tak jsem si stanovil nový rekord, 5 minut na smazání jedné fotky. Když pak člověk potřebuje smazat dvě, tak už je to celkem slušnej porod Ten skript snad prochází všechny fotky na serveru, poněvadž se ten čas pořád zvětšuje, však? Po smazání druhé fotografie jsem dal uložit objekt a dostal jsem hlášku, že nejsem oprávněn koukat na nepublikovaný objekt, jelikož jsem byl odhlášen.
Publikováno 20 September 2013 - 18:32
Publikováno 21 September 2013 - 10:16
0 uživatelů, 3 návštěvníků 0 anonymních uživatelů