blind_clown napsal/a:
Dny Pro za soutěže jsou fajn, ale musím se přiznat, že už mě úkoly či soutěže moc nebaví (ani nelákají) z důvodu, že v nich moc nevidím téma GeoSpy. Focení buřtů u ohně mi přijde už dost moc vedle (neberte to zle) a navíc mi teď aktivity na beta GeoSpy přijdou spíše jako soutěže o nejlepší fotku na jakékoliv téma.
Spíše bych se tedy přimluvil (i když ostatní asi souhlasit nebudou), abyste od těchto soutěží a úkolů opustili (neboť se jich stejně účastní 95 % stejných uživatelů) a čas, který jim věnujete, soustředili do programování na ostré verzi, na kterou se betatesteři (včetně mě) velice těší.
Já bych od soutěží zatím ještě neupouštěla, ale napadlo mně, že by třeba bylo větším lákadlem změnit bodování. První tři místa jsou krásná, ale dost často se mi zdá, že pak už nikdo moc dál další fotky nevkládá, protože to už jaksi ztrácí smysl. "Urvali" se první tři místa a i když se dál soutěží i o nejhezčí foto, tak se mi zdá, že další fotky tolik nepřibývají.
Což tedy zkusit ty body rozmělnit? Rozdáte u každé soutěže pro první tři místa 30 dní. Tak co třeba udělat žebříček o deseti příčkách? A sestupnou tendencí snižovat dny za první až desátou příčku?
Já vím, FTF by pak nebylo tolik lákavé, jako když je tam 15 dní, ale u keší taky za FTF většinou nikdo nic nedostane, jen dobrý pocit. A tady by to mohlo nalákat větší množství fotografů, aby se zapojili, protože každý den navíc je dobrý a sčítá se... Jen by bylo napětí, jestli se mi povede získat třeba 8 dní, nebo jen dva...
Je to jen návrh, myšlenka, třeba to někdo rozvine jiným směrem, nebo lépe doladí...