NOVÝ komunitní web: GeoPraha.eu
Publikováno 26 April 2013 - 11:06
Publikováno 26 April 2013 - 12:35
Zagloba napsal/a:
Ale ještěrku používají i v zahraničí. Viděl jsem auto s ještěrkou na Madeiře.
Na Madeiře musí mít ještěrkou označena auta řidiči mladší dvanácti let. Mají maximální rychlost omezenou na padesát kilometrů v hodině, tak aby nevyzuřovali řidiče za sebou.
Publikováno 26 April 2013 - 13:32
Prikladam starou českou jesterku, mam ji jeste v 6-ti dalsich barevnych verzich.v&f family napsal/a:
Je to tak, Na byvalem webu gc.cz byla jesterka resp dve jesterky v kruhu kousajici se do ocasu logem ceskeho gc. Nasel jsem archiv stareho webu, treba to nekoho bude zajimat, jak to drive vypadalo.http://web.archive.o....geocaching.cz/Jacka_dominikanka napsal/a:
Nevím úplně přesně, ale určitě je to česká záležitost, myslím, že náhražka té groundspeakovské žáby.evidlo napsal/a:
A teď si ze mě děláš srandu
Bohuzel to logo tam neni videt. Je to prekryte tim vyhledavacem. Nekde ho mam ulozene, ale nevim kde. Mozna moji kriegskolegove z te doby by neco meli.
GALAXY S5 mini, Android 4.4.2
S úsměvem jde vše líp
Publikováno 26 April 2013 - 13:34
S úsměvem jde vše líp
Publikováno 26 April 2013 - 13:34
S úsměvem jde vše líp
Publikováno 26 April 2013 - 13:35
S úsměvem jde vše líp
Publikováno 26 April 2013 - 15:16

Publikováno 26 April 2013 - 16:59
evidlo napsal/a:
Junior86 napsal/a:
nechybí tam někde ještě nějaká ještěrka?
Dotaz mimo mísu - kde se v geocachingu vzala ještěrka? To je český vynález, nebo se používá celosvětově jako třeba křesťani používaj rybičku?
Také jsem to nevěděl, ale zjistil jsem to díky keši GC3Y7TN
Publikováno 27 April 2013 - 16:06
Bookmarky: Zajímavé osudy kešek
Kešky výletovky
Hinty
Web: geopraha.eu regionální web Prahy
prazskychytrak.cz web o zajímavostech Prahy
Publikováno 27 April 2013 - 17:47
chose44 napsal/a:
Ahoj, již máme spousty komunitních webů ale jaksi mi chyběl ten kde by se psalo o Praze (myslím tím web pro Prahu a okolí o Geocachingu), rozhodl jsem se web vyrobit sám...
Zatím se na webu pracuje a není plně dodělán. Kompletně bude dodělán snad ke konci tohoto týdne. Budu moc rád když na něj zavítáte a bude se Vám líbit
Jé kdyby se tak nekdo chopil udelat new GC.com, jede to jak šnek

Edit- šnek je rychlejší
Publikováno 27 April 2013 - 20:18
To máš pravduLadvanice napsal/a:
Jé kdyby se tak nekdo chopil udelat new GC.com, jede to jak šnekchose44 napsal/a:
Ahoj, již máme spousty komunitních webů ale jaksi mi chyběl ten kde by se psalo o Praze (myslím tím web pro Prahu a okolí o Geocachingu), rozhodl jsem se web vyrobit sám...
Zatím se na webu pracuje a není plně dodělán. Kompletně bude dodělán snad ke konci tohoto týdne. Budu moc rád když na něj zavítáte a bude se Vám líbit
Edit- šnek je rychlejší

Publikováno 30 April 2013 - 12:37
Publikováno 30 April 2013 - 15:35
Údržba ještě neproběhl musím nakoupit logbookyLibor.29 napsal/a:
Hlavně jestli už jsi stihnul udělat údržbu svých krabiček, které měly nedávno přeplněné logbooky ... no pohledem do mapy vidím, že ne.

Publikováno 02 May 2013 - 11:50
Kešky výletovky
Hinty
Publikováno 19 July 2013 - 9:02
Kešky výletovky
Hinty
Publikováno 19 July 2013 - 14:48

Publikováno 19 July 2013 - 15:14
Už jsem před nějakou dobou psala Pepovi z Počernic a prosila ho, aby to přidal, a zatím žádná odpověď, zkoušela jsem to přes SZ i přes formulář pro přídání odkazu a ničzvedavkanocni napsal/a:
Nakoukla jsem zatím jen na dva články, bábinka mě naprosto dostala, super článek, ale trochu mě mrzí, že chybí odkaz na web - ať hledám jak hledám, vidím mezi regionálními weby Brno, Plzeň, Vysočinu, náš jih, ale GeoPrahu nějak ne. Není to škoda? Kdyby byl odkaz, určitě by nás četlo víc!

Publikováno 19 July 2013 - 15:38
No jo, žumpička naše milovaná nějak ustrnula na mrtvém bodě, tak se není co divit, že vznikají další a další regionální weby. :|Jacka_dominikanka napsal/a: Už jsem před nějakou dobou psala Pepovi z Počernic a prosila ho, aby to přidal, a zatím žádná odpověď, zkoušela jsem to přes SZ i přes formulář pro přídání odkazu a nič
1 uživatel(ů) prochází toto téma
0 uživatelů, 1 návštěvníků 0 anonymních uživatelů