Diskuze na téma: Nesouhlas s reviewrem
Publikováno 03 květen 2013 - 11:30
Mají rozum.shaman3 napsal/a:
Možná nemají žádné rozumné argumenty?
Publikováno 03 květen 2013 - 12:53
poohDA napsal/a:
Mají rozum.shaman3 napsal/a:
Možná nemají žádné rozumné argumenty?
Publikováno 03 květen 2013 - 13:00
...co mě ale šokuje, že tu s vámi ti revívři vůbec nediskutují. Nebo tu nějaký je?
Prosím, diskutujte - rád (alespoň za sebe) odpovím. Ale bacha, nejen, že koušu, navíc jsem ještě temný pán a právě v této chvíli ještě k tomu nařizuju exekuce, takže parchant na třetí
Publikováno 03 květen 2013 - 13:04
I bez GPS navigátoru se dá provozovat geocaching (www.drvota.net)
Rumunská anabáze 2009, Eurocaching Tour 2010, Eurocaching Tour 2011, Balt Cache Tour 2011, Oslo Cache Tour 2011, Balkan Caching Tour 2012, Euro Caching Tour 2013, Balkan Caching Tour 2014, Euro Caching Tour 2015
Publikováno 03 květen 2013 - 14:20
A to jsi soukromý soudní exekutor nebo soudní vykonavatel?DarkLord Reviewer napsal/a:
Prosím, diskutujte - rád (alespoň za sebe) odpovím. Ale bacha, nejen, že koušu, navíc jsem ještě temný pán a právě v této chvíli ještě k tomu nařizuju exekuce, takže parchant na třetí
Publikováno 03 květen 2013 - 14:29
shaman3 napsal/a:
A to jsi soukromý soudní exekutor nebo soudní vykonavatel?DarkLord Reviewer napsal/a:
Kat
Publikováno 03 květen 2013 - 14:34
Smrk napsal/a:
shaman3 napsal/a:
Kat
Jéžiš, neblbni, ještě to vezme někdo vážně a za chvíli tu máte diskuzi, jestli je Sutech opravdu kat a kde že to vykonává popravy. Však to znáš, někteří berou forum jako oficiální zdroj informací
PLÁNOVANÉ EVENTY-JSTE ZVÁNI
15.5.-Den kuřete vindaloo
25.11.-Den polévky gazpacho 2014-Praha-web, facebook
Zážitky (nejen z geocachingu) nemusí být nutně dobré... hlavně když jsou intenzivní!
Publikováno 03 květen 2013 - 14:58
weri napsal/a:
Smrk napsal/a:
shaman3 napsal/a:
Kat
Jéžiš, neblbni, ještě to vezme někdo vážně a za chvíli tu máte diskuzi, jestli je Sutech opravdu kat a kde že to vykonává popravy. Však to znáš, někteří berou forum jako oficiální zdroj informací
Však to místo není nijak tajné, je to na N 50°33.297', E 13°55.877'
3 uživatel(ů) prochází toto téma
0 uživatelů, 3 návštěvníků 0 anonymních uživatelů