Prosba o vyplnění dotazníku
Publikováno 27 May 2013 - 7:38

*
Publikováno 27 May 2013 - 8:04
geolara napsal/a:
Smrk napsal/a:
Tyto otázky se tady omílají pořád dokolečka. Stačí zajít do univerzitní knihovny a použít některý z desítek jiných (těch samých) dotazníků.
a který university?
Už tady bylo mnoho dotazníků s naprosto stejnými otázkami z FTVS a pak nějaký cestovní ruch, to ani nevím, kde se dá studovat. Ale předpokládám, že když se v knihovně zadá do počítače mezi klíčová slova geocaching, vyplivne to spoustu odpovědí.
Publikováno 27 May 2013 - 11:38
Přesně tak, pořád se omílá to samé pořád dokola a vysoké školy chrlí další a další budoucí nezaměstnané ....Smrk napsal/a: Už tady bylo mnoho dotazníků s naprosto stejnými otázkami z FTVS a pak nějaký cestovní ruch, to ani nevím, kde se dá studovat. Ale předpokládám, že když se v knihovně zadá do počítače mezi klíčová slova geocaching, vyplivne to spoustu odpovědí.

Publikováno 27 May 2013 - 11:43
Publikováno 27 May 2013 - 13:45
Smrk napsal/a:
Ještě by mě zajímalo, ....... Na to nepotřebuju výzkum a titul, stačí se jen dívat. Například u Žďáru nad Sázavou je powertrail, u kterého si někdo rovnou otevřel hospodu a žije tam z cyklistů a kačerů.
Tak teda já nevím, ale co ty hospody na trase znám, tak ty tam byly ještě před MMPWT.
HUAWEI G510, ZTE Blade ; c:geo, Locus, Mapy.cz, GeoGet (+Stator)
http://www.panoramio.com/user/3711522
Publikováno 27 May 2013 - 18:00
Co je to za nesmysl? To mají jako školy přestat příjímat na X let studenty, nejlépe vyvraždit část populace, aby další studenti nepřibývali a počkat, až se zaplní všechna volná místa na trhu? :|kapsa napsal/a:
Přesně tak, pořád se omílá to samé pořád dokola a vysoké školy chrlí další a další budoucí nezaměstnané ....
Publikováno 27 May 2013 - 18:10
Novom napsal/a:
Co je to za nesmysl? To mají jako školy přestat příjímat na X let studenty, nejlépe vyvraždit část populace, aby další studenti nepřibývali a počkat, až se zaplní všechna volná místa na trhu? :|kapsa napsal/a:
Přesně tak, pořád se omílá to samé pořád dokola a vysoké školy chrlí další a další budoucí nezaměstnané ....
Tak to Kapsa nemyslel. Chtěl tím říct, že studenti studují nesmysly. Někdo udělá diplom na geocachingu a co pak? Jaká bude jeho cena na trhu? Kde bude zaměstnatelný? V Groundspeaku? Když se potenciální zaměstnavatel zeptá, z čeho byla diplomka, tak si zaklepe na čelo a pošle ho na pracák.
Publikováno 27 May 2013 - 18:10
PeSis napsal/a:
Smrk napsal/a:
Ještě by mě zajímalo, ....... Na to nepotřebuju výzkum a titul, stačí se jen dívat. Například u Žďáru nad Sázavou je powertrail, u kterého si někdo rovnou otevřel hospodu a žije tam z cyklistů a kačerů.
Tak teda já nevím, ale co ty hospody na trase znám, tak ty tam byly ještě před MMPWT.
To nevím, byl jsem tam poprvé, ale vypadalo to, že v té hospodě jsou jen kačeři.
Publikováno 27 May 2013 - 18:12
Novom napsal/a:
vyvrazdeni casti populace nepomuze, protoze skoly zaplni prazdna mista po vyvrazdenych temi nevyvrazdenymi

Publikováno 27 May 2013 - 18:13
Publikováno 27 May 2013 - 18:50
Publikováno 27 May 2013 - 21:34
http://www.survio.co...C1A8T9F4F8Y2K2Y
Jinak pro ty, kteří se nepěkně vyjádřili o mé práci:
1) Nestuduji geocaching, ale cestovní ruch, kde je dobré uplatnění, takže to nedělám kvůli tomu, abych skončil na pracáku.
2) Tím je také dáno téma, které je o cestovním ruchu a případné možnosti vazeb na geocaching - právě až na základě vyhodnocení dotazníku
3) Vidím, že jsem píchl do vosího hnízda, že tady má kdekdo potřebu se vyjadřovat, aniž by věděl o co jde. Ještě, že je víc těch slušných kešerů, kteří mi pomohli, než těch, kteří rejpají a ještě neváhají ztrácet čas tvorbou rádoby vtipných dotazníků. Hahaha, to jsme se nasmáli, Smrk nám smrk prima frk. Hahaha.
Publikováno 27 May 2013 - 21:59
Oregon 450
Alligator S4700 Duo + c:geo
bílé geovozidlo Hyundai i20 s modrou ještěrkou
Publikováno 27 May 2013 - 22:04
http://www.vysokesko...eni-absolventu/salava.martin napsal/a:
1) Nestuduji geocaching, ale cestovní ruch, kde je dobré uplatnění, takže to nedělám kvůli tomu, abych skončil na pracáku.
No jestli tam nedovedes dat ani spravne nazvy kraju, to bude obhajoba jedna basen2) Tím je také dáno téma, které je o cestovním ruchu a případné možnosti vazeb na geocaching - právě až na základě vyhodnocení dotazníku
Nasmáli. A rádi vyplnili. Na rozdíl od toho Tveho.....3) Vidím, že jsem píchl do vosího hnízda, že tady má kdekdo potřebu se vyjadřovat, aniž by věděl o co jde. Ještě, že je víc těch slušných kešerů, kteří mi pomohli, než těch, kteří rejpají a ještě neváhají ztrácet čas tvorbou rádoby vtipných dotazníků. Hahaha, to jsme se nasmáli, Smrk nám smrk prima frk. Hahaha.
Publikováno 27 May 2013 - 22:28
salava.martin napsal/a:
...
2) Tím je také dáno téma, které je o cestovním ruchu a případné možnosti vazeb na geocaching - právě až na základě vyhodnocení dotazníku
...
Tady jde ale o to, že tohle už tady před tebou zkoumalo minimálně patnáct lidí, tudíž tvoje práce nepřinese vůbec nic nového.
Publikováno 27 May 2013 - 22:48

Publikováno 27 May 2013 - 23:17
petulinka1 napsal/a:
... Jakmile najdou chybu, tak to proste zavrou a nazdar...
Nemyslím si, že to je tím, že když člověk najde jednu chybu, tak s tím skončí. U ostatních dotazníků lidi taky remcali, ale ne tolik.
V tomto dotazníku jde spíš o to, že najít jednu otázku, kde není chyba je zázrak. Už jen z toho principu to prostě vyplňovat já nebudu. Jde vidět, že dotyčný nemá žádné znalosti o tvorbě sociologických šetření a ani skoro žádné tušení o geocachingu, což se váže k prvnímu bodu - a to - než něco vytvořím, důkladně si projdu to, o čem to bude.
Publikováno 28 May 2013 - 7:19
Smrk napsal/a:
PeSis napsal/a:
Smrk napsal/a:
To nevím, byl jsem tam poprvé, ale vypadalo to, že v té hospodě jsou jen kačeři.
Tím že se otevřel MMPWT tak je zde nadměrný výskyt kačerů a ti musejí taky jíst a pít, hm žee .

HUAWEI G510, ZTE Blade ; c:geo, Locus, Mapy.cz, GeoGet (+Stator)
http://www.panoramio.com/user/3711522
1 uživatel(ů) prochází toto téma
0 uživatelů, 1 návštěvníků 0 anonymních uživatelů