Nahrazení earthcache GC1PN10 fyzickou schránkou
Publikováno 15 září 2013 - 11:13
Poprosil bych vás, pro ty co by si chtěli udělat výlet do skal o veřejný betatest a vás ostatní i o názor co na tuto změnu říkáte. Rádi by jste si sem zajeli znovu pro další bod a krabici, nebo by vám naopak vadilo, že vás to sem bude zas táhnout znovu na stejné místo?
Ještě bych poprosil o jasné ANO/NE ohledně toho, zda tu tradičku chcete, nebo ne. Případně nabízím možné varianty:
1) Earthka půjde do archivu a místo ní vznikne tradička.
2) Earthka bude archivována a tradička nevznikne.
3) Earthka bude adoptována a tradička nevznikne.
4) Earthka bude adoptována a tradička vznikne.
5) Earthka bude archivována a tradička vznikne na Opencachingu a dalších podobných serverech.
6) Earthka bude adoptována a tradička vznikne na Opencachingu a dalších podobných serverech.
7) Jakákoliv jiná možnost s tím, že tu Earthku na krku prostě mít už nechci
A jestli bych mohl poprosit případné betatestery o pár fotek uložení v terénu pro reviewra. Nějak se mi tam znova nechce .
Díky!
Publikováno 15 září 2013 - 11:26
Publikováno 15 září 2013 - 11:26
Publikováno 15 září 2013 - 11:35
Hlavně proto, že z earthek nemám takovou radost. Geocaching je pro mě už hlavně o krabičkách.WitkoAWendy napsal/a:
Earthek je jako šafránu,proč ji chceš rušit?
Publikováno 15 září 2013 - 11:38
Publikováno 15 září 2013 - 11:39
1) Byla napomenuta tradiční keš.Samaell napsal/a:
Proc byla Earthka napomenuta reviewrem?
Proc by mela Earthka zaniknout?
Proc ma vzniknout na jejim miste tradicka?
Jak chces kesku udrzovat, kdyz vystup k ni pro porizeni fotek je problem?
Bez toho se asi na Tve otazky odpovedet neda (aspon ja to zodpovedne neumim).
2) Proto že rostou jako houby po dešti a proto že už pro mě nejsou to, co dříve.
3) Proto že si myslím, že kačeři budou mít po několikakilometrovém výletu bez bodu radši v ruce plastovou krabici, než aby lítali kolem, fotili se a zjišťovali úkoly. A pro děti to je a bude prostě poklad.
4) Nemám a nebudu mít s ní problém, jen se mi nechce jezdit na místo 2x do týdne.Pokud mě neušetří práci někdo z betatesterů, zajdu tam sám osobně.
Publikováno 15 září 2013 - 11:42
Tohoto dvojbodu bych se chtěl raději vyvarovat. Pak by to začalo pomaličku vypadat na GC mapě jako na mapě Munzee... A rád bych, aby Earthky byli vzácností - prostě aby jich za chvíli nebylo tolik jako multin.martinracek26 napsal/a:
mě naopak Earthky baví čím dál tím víc a jak jsem už psal může tam mbýt obojí jakearthka tak tradička
Publikováno 15 září 2013 - 11:45
Publikováno 15 září 2013 - 13:22
Nic není nikdy tak, jak se to zdá.
Publikováno 15 září 2013 - 13:51
Díky, pokud umístění neprojde, tak to bude asi jasnej kandidát . Asi hlavně proto, že tam jinak, kvůli ilegálnímu nocovišti a "záchodcích" není moc kam keš dát. Ještě jedno umístění je dobré, ale to by asi brána brzo lehla .ssva napsal/a:
Osobně bych přednost variantě
4) Earthka bude adoptována a tradička vznikne,
a vůbec bych se nebránil variantě
6) Earthka bude adoptována a tradička vznikne na Opencachingu a dalších podobných serverech,
pokud by varianta 4)byla na úkor "kvality" umístění versus pravidla GC .
(tam bych dal ale do listingu Earthky upozornění a odkaz na tu fyzickou bednu, páč kdo pravidelně sleduje Opencaching, že...? )
Publikováno 15 září 2013 - 14:16
Publikováno 15 září 2013 - 14:16
Publikováno 15 září 2013 - 16:39
RACCOON TEAM
Věk je uveden kačerský, život před nálezem první keše neplatí…
Publikováno 15 září 2013 - 16:58
Publikováno 15 září 2013 - 17:31
A tu souhlas s tuleníkem. Osobně při svém papírovém a bordelářském způsobu přípravy earthky moc nemusím, protože si k nim musím chystat větší porci zadaní a po návratu nesmím ztratit odpovědi, než stačím zalogovat (v čemž pár měsíců či rok žádná míra). To jsou čistě praktické důvody - po stránce edukativní (obsáhlé listingy) mi EC nevadí ani trochu, naopak. Ale i když to tedy není moje preferovaná skupina, odmítám dát téhle položce palec dolů. Myslím, že pokud volba stoji "buď A nebo B", pak EC se tu k tématu hodí daleko spíš, než snaha schovávat tam někde tradičku. To, že tu a tam se typu EC nadužilo až zneužilo, není u mě žádný argument pro jejich vraždění. Ostatně i odhlédnuto od věech aspektů zážitkových a organizačních zbývá ještě hledisko statistické - vzpomeňte na události minulého týdne, kdy se keše toho či onoho typu kolem megáče vyvyžovaly zlatem. Existuje, nepletu-li se mj. jakási challenge na kraje, kde právě o typy jde, což tedy budiž dalším důvodem, proč keš šetřit už jen pro typ samotný.
Sám mám asi čtyři tradičky, k jejichž lokalitám později někdo další zřídil earthky, a rovnou řeknu, že i když pár lidí nad tím v logu remcalo, mně osobně taková koexistence nevadí ani trochu, ba myslím, že je to spíš vhodný doplněk. I když mě na EC kolikrát svrbí prsty, jak si není na krabičku sáhnout, přesto myslím, že není dobrý nápad, provádět duplikaci jaksi v opačném gardu, tj. ke stávající earthce pořizovat tradičku. Můj pocit je prostě takový, že sčítání těch dvou typů není matematicky řečeno komutativní: TC + EC = upgrade, zatímco EC + TC = downgrade.
Takže za sebe doufám, že pokud na tom záměru trváš, že se EC podaří hodit na krk někomu jinému, aby mohla dál pokračovat, jako doposud.
Publikováno 15 září 2013 - 17:49
Publikováno 15 září 2013 - 17:53
Publikováno 15 září 2013 - 19:10
2 uživatel(ů) prochází toto téma
0 uživatelů, 2 návštěvníků 0 anonymních uživatelů