Když ta možnost snadného protažení nastala, tak jsem ji pro TB využíval, ale pak mi došlo, že je to jen opruz, že se ani majiteli tyhle zastávky neobjevují v poště, a tak jsem začal opět logovat jen vyzvednutí/vložení. Když ale držím cestovatele déle, občas ho nějakou keší protáhnu, aby se majitel mohl přesvědčit, že ještě jakž takž žije…dostik7 napsal/a:
Me osobne zvyk protahovat GC/TB bezvyznamnymi keskami, vzdalenymi nekolik km od sebe a potom pridat par discover logu typu Pekny, dik! docela vylecilo z pousteni cehokoliv. Dneska malokoho zajima se vubec podivat, jestli ma cestovatel nejaky cil a pokusit se mu pomoci nebo se treba zeptat ownera, jestli s nejakym posunem souhlasi.... hlavne, ze jsou body, ze? ... a kdyz dneska je tak snadne delat Visited logy.... ...a cestovatel muze pritom pekne odpocivat nekde v supliku... aha, tohle neni geodepresivni koutek, co?
TB a jeho dlouhé držení jinými cachery
Publikováno 18 September 2013 - 20:32
RACCOON TEAM
Věk je uveden kačerský, život před nálezem první keše neplatí…
Publikováno 18 September 2013 - 20:39
Publikováno 18 September 2013 - 22:09
Publikováno 19 September 2013 - 5:21
Tyhle nepublikované keše už mají přidělen nějaký kód? Dají se vyhledat a zobrazit listing na stránkách geocaching.com a zalogovat stejně jako archivované?Smrk napsal/a:
Před časem se v Liberci stalo, že jeden kačer šel na kanálovou keš. Ale omylem vlezl do špatného kanálu a světe div se, byla tam keš :-) Tak si myslel, že ji našel, zalogoval se a dal tam travela. A teprve po čase zjistil, že to byla nějaká nepublikovaná. Tak tam musel pro toho travela znovu" :-)
Publikováno 19 September 2013 - 5:29
garmin 60CSx | galaxy nexus + locus pro | lumia 640 + geocaching pro
astrolux S1 | convoy S2+ | 2x aurora ak-p7
norco search a.105 '16 | mibo mastr '12 | #fialka '9x
Publikováno 19 September 2013 - 6:27
Jasně že ano.shaman3 napsal/a:
Tyhle nepublikované keše už mají přidělen nějaký kód? Dají se vyhledat a zobrazit listing na stránkách geocaching.com a zalogovat stejně jako archivované?Smrk napsal/a:
Před časem se v Liberci stalo, že jeden kačer šel na kanálovou keš. Ale omylem vlezl do špatného kanálu a světe div se, byla tam keš :-) Tak si myslel, že ji našel, zalogoval se a dal tam travela. A teprve po čase zjistil, že to byla nějaká nepublikovaná. Tak tam musel pro toho travela znovu" :-)
Publikováno 19 September 2013 - 6:56
pokud jsi reviewerCejda napsal/a:
Jasně že ano.shaman3 napsal/a:
Ale jinak ne, nedají. Předpokládám že to bylo myšleno tak že se zalogoval do logbooku, na netu zalogoval tu keš kterou hledal a až po čase zjistil že fyzicky byl jinde.
Publikováno 02 November 2013 - 18:39
Omlouvám se, že opět nakusuju tohle téma, ale stále trvá to, co jsem zmínil na začátku, jen s tou změnou, že přišla před měsícem odpověď na mail, že se TB někam vloží...ale nevložil...teď byl protažen o něco málo km a jinak se neděje nic. Uvažuji už nad možností si TB grabnout k sobě a vyslat na cesty "kopii", Využil už někdo téhle možnosti?
Publikováno 03 November 2013 - 16:00
Omlouvám se, že opět nakusuju tohle téma, ale stále trvá to, co jsem zmínil na začátku, jen s tou změnou, že přišla před měsícem odpověď na mail, že se TB někam vloží...ale nevložil...teď byl protažen o něco málo km a jinak se neděje nic. Uvažuji už nad možností si TB grabnout k sobě a vyslat na cesty "kopii", Využil už někdo téhle možnosti?
Já právě před pár dny... Skoro čtyři měsíce bez posunutí, kačer s pěti nálezy a můj geocoin jako první a jediný, na tři maily bez reakce... Akorát doufám, že ho to za půl roku zase "nechytne" a nebudou v oběhu dvě kopie, ale asi je snazší domluvit se s někým normálním na stažení z oběhu, než čekat na zázrak...
Publikováno 10 August 2015 - 9:22
Pokud nezjistíte, kdo je to Jiří Kutil, tak to nijak nevyřešíte. Já má 25 coinů ve světě a běhají tři. Taková je prostě realita. Musíte se na to podívat jinak. Vezměte cenu TBčka a vydělte počtem kačerů, kteří TBčko logovali. A zjistíte, že jste třeba třemi haléři udělali radost jednomu kačerovi.
Publikováno 10 August 2015 - 9:28
Publikováno 10 August 2015 - 9:40
Jak řešíte krádeže TB ??? Náš TB6VR5N skončil v mikrokeši v Bezdekove GC1RDFE kam jej ůdajně vložil Jiri.Kutil už se 4 měsíce nehnul. Jiri.Kutil ani Owner nereaguje. Takže se s ním pomalu loučíme...
Kolikrat a kdy jsi napsal ownerovi kese? Je obdobi dovolenych, naposledy byl pred tydnem a neco. Psal jsi na email nebo messanger? Ten dotaz plati i ohledne Jiri.Kutil - ten je nekde u internetu, ale muze ignorovat messenger nebo mit preplnenou schranku emailu (gc.com to nijak neresi a neda ti ani vedet, ze zpravu nedorucil). Muzes se poptat lovcu, co tam byli po nem, ale uz je to dost dlouho na pamatovani. Navic si myslim, ze s vysokou pravdepodobnosti ho ma \T&H/ (byl to prvni navstevnik po vlozeni), ktery netusi co v kesi vymenil/vzal. Takze bych zacal asi dotazem tam. Teoreticky muzes zkusit prolustrovat i toho kutila (zda po jeho vlozeni nemizi vice geocoinu), protoze ho u sebe mel dle logu mesice a mohl zkusit se ho papirove zbavit, ale tomu prilis neverim.
Temer kazdy vypusteny geocoin je uz na zacatku cesty mozne odepsat...
Publikováno 11 August 2015 - 8:08
Tak jsem mu napsal o odepsal mi, že to TBčko tam opravdu dal. Ale ne do mikrovky, ale na ní, že prý byla v nějaké další schránce, tak to TBčko dal dovnitř.
Publikováno 11 August 2015 - 12:21
Díky za info zítra odjíždíme na dovolenou do Kuroslep na Kalimetu a budeme se pohybovat okolo Dalešické přehrady takže se asi zastavíme i na keši v Bezdekove a uvidíme jestli tam je nebo ne...
Publikováno 11 August 2015 - 17:23
Jenom tak bych něco připoměl, lidé co si vezmou TB někdy zapomenou že ho mají. Někde jsem četl že někdo dokonce měl v šuplíku cizí TB i půl roku
GPS: Garmin Dakota 20, WEB www.geocaching.com a vybraná keška/y.
Tyto tři věci mě dokážou naprosto odpoutat do GC světa.
-SnakerCZ
Publikováno 12 August 2015 - 8:36
Jenom tak bych něco připoměl, lidé co si vezmou TB někdy zapomenou že ho mají. Někde jsem četl že někdo dokonce měl v šuplíku cizí TB i půl roku
Tady se můžeš podívat na jednu hroznou kešku a hlavně se koukni na profil ownera a na jeho Track. předměty: (http://coord.info/GC559WB) . Vzal už docela hodně TBček i Geocoinů. A to není o tom, že by na ně zapomněl. Tento kačer je krade záměrně...
Tento příspěvek byl upraven od miralill70: 12 August 2015 - 8:44
Můj profil na poznejmisto.cz: GarfieldCZ, moje fotky (zatím ): 2649, 2669, 2716, 2744, 2799, 2896
PS: Věk v profilu je pouze geocachingový, ne opravdový
1 uživatel(ů) prochází toto téma
0 uživatelů, 1 návštěvníků 0 anonymních uživatelů