Nejlepší odpověď MaFa , 19 září 2013 - 18:38
Tak změna ikonky není žádný vývoj, takže by se dalo uvažovat o GgStatu 1.1.36b. Nemá náhodou někdo odkaz na nějakou LAB cache, ať už tam přidám obě najednou?
Přejít na celý příspěvek
Nejlepší odpověď MaFa , 19 září 2013 - 18:38
Tak změna ikonky není žádný vývoj, takže by se dalo uvažovat o GgStatu 1.1.36b. Nemá náhodou někdo odkaz na nějakou LAB cache, ať už tam přidám obě najednou?
Přejít na celý příspěvek
Publikováno 19 září 2013 - 17:10
Publikováno 19 září 2013 - 17:15
Publikováno 19 září 2013 - 17:24
Publikováno 19 září 2013 - 17:25
Publikováno 19 září 2013 - 17:28
Merida s ještěrkou, nohy, MHD, vlak + Dakota 20 + většinou "geobáglík"
* Až budu mít víc odlovů jak příspěvků, znamená to, že jsem bez práce nebo v důchodu *
Obsah keší JE většinou tragický
- Endorphins are released during climbing which can cause severe dependence on the sport -
Publikováno 19 září 2013 - 17:30
Publikováno 19 září 2013 - 17:31
Publikováno 19 září 2013 - 17:39
MHD/PID vybranych mest CR jako POI (diskuse)
GeoGet:
- OwnMaintenance - prehled udrzby vlastnich kesi - v1.1.3 (diskuse)
- Combine 2 - automatizace opakovanych cinnosti (diskuse, dávky)
- Spoiler - uložení spoilerů do GPS jako POI (diskuse)
- Stator - statistiky y GeoGetu (diskuse)
- Náhrada GJ legálními postupy
Publikováno 19 září 2013 - 17:44
TRANSLATE text ->novy text
GeoGet:
Publikováno 19 září 2013 - 17:46
Publikováno 19 září 2013 - 17:50
Hned se nečerti, mě bylo jasné, že Stator (podle toho mála, co na Araratu je) bude nástupce GgStatu. Nepadlo nikde o něm nic a určitě mi bylo jasné, že GeoGet bez statistik nebude.HaLuMa napsal/a:
Hele, nemuzes cekat, ze ani ne dva tydny pote, co byl ohlasen konec vyvoje Ggstatu, budes mit k dispozici nejaky jiny, zbrusu nove napsany a odladeny nastroj!
Na Statoru se, pokud vim, pracuje. urcite neni v nicim zajmu, aby zustal Geoget bez statistik, to se neboj. Ale je potreba chvile trpelivosti. Ruku na srdce, ta statistika ve skutecnosti az tak moc dulezita zase neni, aby to clovek chvili nevydrzel.
Publikováno 19 září 2013 - 17:56
Publikováno 19 září 2013 - 17:57
Publikováno 19 září 2013 - 18:01
janca361 napsal/a:
Hned se nečerti, mě bylo jasné, že Stator (podle toho mála, co na Araratu je) bude nástupce GgStatu. Nepadlo nikde o něm nic a určitě mi bylo jasné, že GeoGet bez statistik nebude.
A vůbec to nemělo znít, že Gord si má pohnout. Byla to otázka, co se s tím dá dělat a myslím, že vzhledem k tomu, kolik lidí bylo v MAZE nejsem jediná, kdo má takový "problém".
GeoGet:
Publikováno 19 září 2013 - 18:07
Jo a za autora seš tam ty, tak proto to "házím" na tebegord napsal/a:
janca361 napsal/a:
Hned se nečerti, mě bylo jasné, že Stator (podle toho mála, co na Araratu je) bude nástupce GgStatu. Nepadlo nikde o něm nic a určitě mi bylo jasné, že GeoGet bez statistik nebude.
A vůbec to nemělo znít, že Gord si má pohnout. Byla to otázka, co se s tím dá dělat a myslím, že vzhledem k tomu, kolik lidí bylo v MAZE nejsem jediná, kdo má takový "problém".
Na Araratu je jen prazdna stranka (vlastne dve). Tam hned tak nic dalsiho nebude (navod se pise az kdyz neni co delat). I kdybyste me popohaneli vsichni dohromady, nijak se to neurychli. Neni to malo prace, odhaduji to minimalne na nekolik mesicu. ...a abychom nekrivdili tem, co v tom maji uz ted desitky hodin prace, nedelam na tom sam.
Publikováno 19 září 2013 - 18:13
Publikováno 19 září 2013 - 18:38 Nejlepší odpověď
Publikováno 19 září 2013 - 18:47
Publikováno 19 září 2013 - 19:03
0 uživatelů, 0 návštěvníků 0 anonymních uživatelů