Rád bych taky něco napsal. Původně jsme měli v plánu se jet podívat na start, ale nějak jsme to přehodnotili a vyrazili jsme dle předpovědi počasí a nějakých odborných výpočtů do Plzně. Ženy jsme poslali v obchodním centru po krámech a my jsme sedli k PC, sledovali jsme start a celou dobu cestu DROPIONU. Po vypuštění SEMÍNEK jsme provedli aktuální propočty ( dle místa opuštění semínek z DROPIONU ), padly návrhy míst na dopad a nakonec jsme po domluvě vyrazili z Plzně do Chrástu u Plzně. Zaparkovali jsme na návsi a čekali. Po chvíli od příjezdu dopadl DROPION u Hořovic a naše výpočty se zdály být dobré, ale i přesto jsme rozmýšleli, zda neodjet ještě kousek dále. Ale nakonec jsme zůstali. Netrpělivě jsme čekali a hle, najednou se ukázali souřadnice první STRATOCACHE. Rychle kouknout, kde jsou souřadnice a hle, asi tak 200 metrů od místa, kde parkujeme. Tak jsme nastartovali navigaci a vyrazili. Na místě jsme byli jako druhá parta. Před námi jsou jen dva lidi, takže jsme byli 3,4 a 5 lidé, kteří se dotkli "semínka", které se dotklo vesmíru. Během vteřin se na místo sjelo, seběhlo desítky, né-li stovky lidí. MAZEC! Rychle napsat kód semínka, udělat foto a poslat do velína. A čekat na další spadnuté. Poté, co jsme poslali kód a foto, jsme se už těžko dostávali na servery, odkud bychom získali souřadnice dalších semínek. Semínko BASF jsme ani nestihli, protože když se nám servery načetli, již bylo nalezeno a výherci byli všichni. Po chvíli přidán přispěvěk, že ostatní semínka jsou asi nefunkční a nepřihlásí se, tak jsme odjeli k domovům. Cestou jsme ještě potkali desítky aut u cest a lidí v polích. Po pár mínutách byli nalezené další dvě semínka ( na styl BF ), ale to už jsme byli daleko. Po návratu domů jsme zjistili, že dva z naší party, se umístili v desítce nálezců u prvního semínka, takže radost byla veliká
Pro mě super den, super experiment, super zážítek. Jestli bude další taková akce, určitě se zúčastním.
Něco ke kritice:
Nemám skoro žádné výhrady. Co se týče komunikace se servery, dalo se čekat, že lidí bude mraky a kolaps systému nastane, s tím se nedalo předem asi nic dělat. Za to bych vůbec nedával mínus. Jediné, co bych do příště asi vychytal, by bylo asi to, jak se přihlašovat o výhru. Sice jsme tam byli mezi prvními, ale dle serveru STRATOCACHING jsme až na 5. a 8. místě. Asi to bylo tím, že jsme neměli připravené předepsané SMS. Nevím jak by se toto dalo ošetřit, bylo by to asi složité. Ale docela mě toto mrzelo, že jsem se jako čtvrtý dotkl semínka a ve finále jsem až osmý a kolega, co byl se mnou se dotkl jako třetí a do první desítky se ani nedostal. Asi měl "pomalé" prsty při posílání SMS
A kolegyně co se dotkla jako pátá, tak se dostala do první pětky, jako pátá
Možná by aplikace pomohla, ale kdo říct. Jinak vše super. Lidé z Chrástu si budou asi pár dní mít o čem povídat. Takový nápor aut se asi dlouho nebude opakovat 
Díky moc za možnost se zúčastnit takového projektu a těším se na další "ročník" 
Tento příspěvek byl upraven od Kalashnikow: 17 November 2013 - 20:23