Orxione, tak si klikni na odkazy v mailu - musíš odkliknout, že souhlasíš s pravidly. Souřadnice spolu s telefony se dají získat po zveřejnění, jak píše L@Troj, z tabulky - jen jsem nečekala, že se vrátíme ke staré dobré tužce a papíru a budeme si je přepisovaz nebo navzájem diktovat v týmu. Podle znění mailu jsem čekala aplikaci pro chytré telefony - osobně už v něm mám díky šikovnějšímu kačerovi pár prográmků, GG databázi a mohu být offline, nepotřebuji být stále připojená.
Čekala jsem, že si souřadnice po zveřejnění ( do dopadu nějaký čas bude, to by se wifi už v době provozu hospůdek najít dala - plánovala jsem takticky vyčkat někde u kafča, kde je wifi ) rovnou díky aplikaci stáhnu přímo do mobilu a začnu porovnávat, jestli je reálné někam vyrazit. Spíš ale čekám, že poletí na druhou stranu než bude moje poloha.
Pro PLAJ family - když něco potřebuji a není poblíž wifi, tak si zapnu net na den. Zatím ještě nejsem závislák.
Navíc nebudu sama - co vím, tak víc lidí má domluvené týmy, přece jen bývá víc legrace. Mám to s gc tak napůl, ráda se toulám sama, ale třeba na noční keše nebo weriga zatím chodím jen se společností. Stratocaching vidím jako spíš týmovou akci.
Tento příspěvek byl upraven od zvedavkanocni: 15 listopad 2013 - 8:25