No nevím, mail mi přišel, bohužel se omluvili za totálně zpackané aplikace. To byl zase jednou pokus. Když chci stáhnout app na android, tak mi písne:We're sorry, the requested URL was not found on this server.

16.11. 2013 – STRATOCACHING
Publikováno 16 listopad 2013 - 11:40
Já moc nechápu, jak to je s těma seed 1 a 2, myslela jsem, že to vypustěj všechno najednou spolu s těma kešema, ale na tý radiomapě je každý jinde, oni něco z toho vypouštěli už cestou?
Publikováno 16 listopad 2013 - 11:41
...vypadá to, že nářky nad tím, že to vypustí sotva na začátku stratosféry šly mimo realitu. Za chvíli je tam ta třicítka
Akorát je škoda, že je to od nás tak daleko. Njn, tak místo lovu půjdu na zahradu dodělávat drenáž
Tento příspěvek byl upraven od PRESEKA: 16 listopad 2013 - 11:42
Naše keše zakládáme bez dotací a i jejich provoz si sponzorujeme sami.
Berte na to při jejich návštěvách ohled !
Publikováno 16 listopad 2013 - 11:42
Já moc nechápu, jak to je s těma seed 1 a 2, myslela jsem, že to vypustěj všechno najednou spolu s těma kešema, ale na tý radiomapě je každý jinde, oni něco z toho vypouštěli už cestou?
Jaky radiomape?
Publikováno 16 listopad 2013 - 11:43
Na tý radiomapě jsou souřadnice seed1, seed2 a dropionu, ale posílají je tam radioamatéři z aplikace, která přijímá tu morzeovku, kterou ty seedy vysílají ty souřadnice. A občas se to nesprávně zaktualizuje.
Publikováno 16 listopad 2013 - 11:43
...vypadá to, že nářky nad tím, že to vypustí sotva na začátku stratosféry šly mimo realitu. Za chvíli je tam ta třicítka
Akorát je škoda, že je to od nás tak daleko. Njn, tak místo lovu půjdu na zahradu dodělávat drenáž
Já bych nesmutnil, fóóókne vjetr a je to tu!
Publikováno 16 listopad 2013 - 11:45

Publikováno 16 listopad 2013 - 11:46
To homole: No s tím větrem máš teda pravdu - podle kamer to tam s tím pěkně háže
Ale jinak jsou to parádní záběry a to jak tam nahoře krásně svítí sluníčko jim můžeme tady dole jen závidět.
Tento příspěvek byl upraven od PRESEKA: 16 listopad 2013 - 12:00
Naše keše zakládáme bez dotací a i jejich provoz si sponzorujeme sami.
Berte na to při jejich návštěvách ohled !
Publikováno 16 listopad 2013 - 11:48
To homole: No s tím větrem máš teda pravdu - podle kamer to tam s tím pěkně háže
Ale jinak jsou to parádní záběry a dokonce jim tam nahoře krásně svítí sluníčko. To tady dole můžeme jen závidět.
U nás v Luhačovicích svítí taky, ani větřík nefoukne. Takže mi to spadne přímo na zahradu.
Na které adrese se dá dostat k té radiomapě, pls?
Ve stratosféře svítí sluníčko...tak to je zjištění dne Sorry, ale to mě dostalo. Kdepak se asi tvoří počasí?
Důležitější je pro mě poznat zajímavé místo, než se hnát za spoustou kešek. Keš beru jako zpestření výletů, ne jako primární cíl. FTF mě nezajímá. Více času v přírodě, méně na internetu.
Publikováno 16 listopad 2013 - 11:51
Jacka: diky, presne to jsem chtela vedet
Publikováno 16 listopad 2013 - 11:53
Ve stratosféře svítí sluníčko...tak to je zjištění dne
Sorry, ale to mě dostalo. Kdepak se asi tvoří počasí?
V rybníčku u Rákosníčka přece, ty hloupý
Publikováno 16 listopad 2013 - 11:59
Přemejšlim, co by mi řekla představená, kdybych se přišla omluvit z polední modlitby s "vážným důvodem", že nutně musím čumět na video
Publikováno 16 listopad 2013 - 12:02
Kdyz jsem byl X tydnu mimo a uplne mi to uniklo a nestihl jsem se registrovat, s tema GPS souradnicema spadlych kesuli mam smulu asi co?! Nebo budou samaritani, kteri je pak nekam prdnou?!:-)
0 uživatel(ů) prochází toto téma
0 uživatelů, 0 návštěvníků 0 anonymních uživatelů