Když si prohlížím profily, schází mi tam tlačítko "Přidat mezi nepřátele".
Šlo by s tím, prosím, něco udělat?
Děkuji,
Pinděnko
Publikováno 24 April 2014 - 12:17
Když si prohlížím profily, schází mi tam tlačítko "Přidat mezi nepřátele".
Šlo by s tím, prosím, něco udělat?
Děkuji,
Pinděnko
Geocaching [anglicky džiokešin, česky geokešink] je hra na pomezí komerce a turistiky
Publikováno 24 April 2014 - 12:27
Když si prohlížím profily, schází mi tam tlačítko "Přidat mezi nepřátele". Šlo by s tím, prosím, něco udělat? Děkuji, Pinděnko
Tak nepochybně...
například naučit se odpouštět !
Publikováno 24 April 2014 - 13:30
Tak nepochybně...
například naučit se odpouštět !
To bych prosím, myslím, uměl docela dobře. Ale kdyby takovéto tlačítko třeba umělo automaticky skrývat příspěvky některých latentních prudičů, mohlo by to přispět k vyšší kvalitě tohoto fóra. Mě by se tedy určitě hodilo.
Možná by ho jistí lidé přestali nazývat tím ošklivým slovem.
Geocaching [anglicky džiokešin, česky geokešink] je hra na pomezí komerce a turistiky
Publikováno 24 April 2014 - 13:33
Ignorace nastavit jde, jen na to holt nemas cudlik primo v profilu, no
Publikováno 24 April 2014 - 13:35
Ignorace nastavit jde, jen na to holt nemas cudlik primo v profilu, no
A ví o tom ti nastavení, že je ignoruju?
Publikováno 24 April 2014 - 13:37
To by bylo trochu o nicem, kdyby to vedeli, ne?
Publikováno 24 April 2014 - 13:42
To by bylo trochu o nicem, kdyby to vedeli, ne?
Kdepak. To je důležité. Zpytují svědomí. Sebereflexnou se. Pak přestanou prudit. No a bude nám tu sluníčkově!
Publikováno 24 April 2014 - 13:44
Kez by to tak fungovalo Ale kazdopadne je to tvoje vec, jestli nekoho ignorujes nebo ne. Pokud chces, aby to vedel, tak mu to muzes treba napsat Ale u tech mistnich ti to stejne bude na nic
Publikováno 24 April 2014 - 13:49
Funguje to. Třeba já už prudit přestal. No né?
Publikováno 24 April 2014 - 14:00
Ona ta ignorace naštěstí zatím moc rozšířená není, ale pokud by byla, možná by bylo dobré mít někde zobrazené který uživatel nás ignoruje. Přeci jen, přehnaně by pak mohly diskuse v poradně vypadat i takto:
Kačer A (ignorující kačera B): Neví někdo co je (ikona Giga-Eventu) tohle za ikonu?
Kačer B (ignorující kačera D): To je nějaký nový typ eventu co před pár dny vznikl.
Kačer C kterého nikdo neignoruje nic nepíše, jelikož již bylo vše napsáno.
Kačer D (ignorující kačera A): A co je to jako za typ? Nějak nevím o čem mluvíš.
Kačer A (ignorující kačera B): No je to JPEG, pravděpodobně nějaké keše. Vážně nikdo neví?
Publikováno 24 April 2014 - 14:08
@Tiskar94 - pokud to vezmeš přehnaně, tak tu takhle některý diskuze vypadaj už teď i bez ignorování, takže je to jedno
Informace a návody k serveru píšu postupně na mém blogu http://www.geocachin...g/16-o-serveru/
0 uživatelů, 5 návštěvníků 0 anonymních uživatelů