Vezir: diky tak tohohle odkazu jsem si opravdu nevšiml.
Chyby na novém webu
Publikováno 23 listopad 2013 - 7:53
Outdoor: eTrex Touch 35, Colorado 300, fenix3
Zápisník: http://mr3ska.onelove.cz/
(Oregon 6xx jednodušeji, Vlastní ikonky waypointů i bez .gpi)
Tip na výlet: Kondracké farní muzeum
"Když tu keš tak moc chceš tak si pro ni sakra běž..."
Poslední článek: Blackberry nejen na práci
Publikováno 04 prosinec 2013 - 17:39
Nějak se mi nedaří pomocí editoru vložit do textu příspěvku například odkaz.
Objeví se okno (nejspíš generované Javaskriptem) kde zadám údaje, ale okno nelze odeslat ani zrušit žádnám z dotupných tlačítek.
Používám Internet Explorer 11. Javu nemám nejnovější verzi.
Děkuji za radu.
Bo.T.L.
Publikováno 04 prosinec 2013 - 17:40
Problem se jmenuje IE11. Ze dela potize vime.
Publikováno 05 prosinec 2013 - 17:38
Nějak se mi nedaří pomocí editoru vložit do textu příspěvku například odkaz.
Objeví se okno (nejspíš generované Javaskriptem) kde zadám údaje, ale okno nelze odeslat ani zrušit žádnám z dotupných tlačítek.
Používám Internet Explorer 11. Javu nemám nejnovější verzi.
Děkuji za radu.
Bo.T.L.
... a nechodí třebas tlačítko "Citovat"
Publikováno 10 prosinec 2013 - 12:11
Je normální, že systém nevyhledá např. "DNF", ale při hledání slova "DNFko" to najde i přímo větev s nadpisem "DNF"?
To je schválně, že systém vyhledává slova dlouhá min. 4 nebo 5 znaků?
Publikováno 12 prosinec 2013 - 21:50
Úplně dole na stránce vedle oranžové ikonky 3. odkaz zleva "Označit celé fórum jako přečtené" ?
Díky, tak teda tam jsem si toho naprosto nevšiml a ani nehledal, když u subfor je to vždycky jinde.
Publikováno 17 prosinec 2013 - 13:08
Pokud napíšu nějaký odkaz a neoznačím jej jako odkaz, systém automaticky označí jako odkaz odkaz a dále pokračuje až do konce příspěvku.
Příkladem http://www.geocachin...a-gccom/page-45 příspěvek 885.
Publikováno 11 leden 2014 - 17:12
Ahoj,
netusite nekdo cim by mohlo byt to, ze se nemohu dostat zdejsi stranky z mobilu. Zkousel jsem to prez 2 prohlizece a prez wifi se sem proste nedostanu (vsechny ostatni weby mi jdou). Ale prez mobilni data funguje vse jak ma.
Publikováno 13 leden 2014 - 9:50
Když píšu příspěvek na fóru a zkopíruju do něj kus nějakého textu odjinud, tak mě pak už editor nechce pustit do toho kousku zkopírovaného textu, abych z něho např. mohla kousek vymazat nebo do něj doprostřed něco připsat. Nedá se v něm pohybovat pomocí šípek a když doprostřed textu kliknu myší, tak místo aby se mi kurzor posunul na místo, kam jsem klikla, tak se mi celý ten zkopírovaný kus textu označí jako blok, a nejde do něj zasahovat. Zajímavé je, že se v něm nedá ani mazat od začátku klávesou delete, ale dá se mazat od konce backspacem. Ovšem když takto kus odzadu smažu a připíšu něco jiného, tak se ten dopsaný text chová taky jako část toho needitovatelného bloku. Tyhle psí kusy to dělá při použití rychlého i rozšířeného editoru.
Publikováno 14 leden 2014 - 14:25
Obávám se, že nejsem schopný problém zopakovat a tedy ani řešit, viz pokračování s vloženým a oeditovaným textem
Zkouška kopírovaného textu odjinud:
dnotlivých dodavatelů se Doplněný text 1 značně liší. CELÝ ČLÁNEK
Informace a návody k serveru píšu postupně na mém blogu http://www.geocachin...g/16-o-serveru/
Publikováno 14 leden 2014 - 14:37
Teď mi to taky jde, naprosto totéž, co včera nebylo možný.
Publikováno 14 leden 2014 - 14:39
asi zázrak
Informace a návody k serveru píšu postupně na mém blogu http://www.geocachin...g/16-o-serveru/
Publikováno 14 leden 2014 - 14:41
Já bych to spíš viděla na schválnost a zlomyslnost ze strany těch trpaslíků, co pobíhají v tom serveru.
Publikováno 14 leden 2014 - 15:28
Když píšu příspěvek na fóru a zkopíruju do něj kus nějakého textu odjinud, tak mě pak už editor nechce pustit do toho kousku zkopírovaného textu, abych z něho např. mohla kousek vymazat nebo do něj doprostřed něco připsat. Nedá se v něm pohybovat pomocí šípek a když doprostřed textu kliknu myší, tak místo aby se mi kurzor posunul na místo, kam jsem klikla, tak se mi celý ten zkopírovaný kus textu označí jako blok, a nejde do něj zasahovat. Zajímavé je, že se v něm nedá ani mazat od začátku klávesou delete, ale dá se mazat od konce backspacem. Ovšem když takto kus odzadu smažu a připíšu něco jiného, tak se ten dopsaný text chová taky jako část toho needitovatelného bloku. Tyhle psí kusy to dělá při použití rychlého i rozšířeného editoru.
Při kopírování formátovaného textu odjinud se editor snaží formátování dodržet. To ho může třeba i vykolejit. Pokud se Ti stane, skus přepnout ikonkou úplně vlevo nahoře do módu BBCode. Zde odmaž všechny formátovací značky a zase přepni zpět. Alternativou je vložit obsah schránky do editoru jen jako prostý text (ikonka na horní liště, třetí zprava). Tím by ke zmatení vůbec nemělo dojít...
Publikováno 14 březen 2014 - 14:28
Hlásím chybu:
Právě jsem posílal soukromou zprávu, která obsahovala odkaz (byl to odkaz na jeden příspěvek ve fóru). Zpráva odešla a vše se tvářilo v pořádku, ale když jsem ji pak otevřel, zbyl z ní jen počáteční text a odkaz (převedený na funkční HTML odkaz, celý) a zbytek textu, který měl následovat po odkazu se ztratil.
A jako bonus jeden překlep: na geocaching.cz → Váš ovládací panel → Nastavení → Možnosti oznámení je H3 nadpis "Nastavení soukromý".
Publikováno 14 březen 2014 - 17:20
Připomínka k inzerci pokud to tu nezaznělo a nebo je chyba někde mezi klávesnicí a židlí.
- Jaký je důvod k tomu že každé slovo v názvu inzerátu má počáteční písmeno vždy velké nezávisle na tom jak to zadám?
- Jde obnovovat zadané inzeráty, nebo se musí vytvořit po jeho vypršení platnosti zcela nový včetně vložení obrázku/fotky?
Bo.T.L. Czech Geocacher and Geocoins Collector
Publikováno 14 březen 2014 - 18:10
- netušim, zřejmě je to rozhodnutí autora doplňku
- netušim a žádný vyexpirovaný inzerát nemám, abych se mohl podívat. Ale pokud ve správě inzerátů ve vypršených inzerátech nic nemáš a nebo nemáš možnost s tim něco udělat, tak založit nový
Publikováno 24 duben 2014 - 9:51
A) nešlo by doplnit ve verzi pro mobil, aby šlo ve fóru skočit na poslední stránku? Teď otevřu téma a můžu se proskákat pomocí tlačítka Další po jedné stránce. Pokud by to bylo složité, tak aspoň kdyby se skončilo na poslední stránku ne na první. Nebo přidat podporu Tapatalk ;-)
2) Když nejsem prihlášen, vidím blbě časy příspěvků. Ukazují o hodinu méně. Asi se při posunu na letní čas nezměnilo defaultní časové pásmo?
Publikováno 24 duben 2014 - 10:35
Bookmarky: Zajímavé osudy kešek Kešky výletovky Hinty
Web: geopraha.eu regionální web Prahy
prazskychytrak.cz web o zajímavostech Prahy
Publikováno 24 duben 2014 - 10:46
nasazení tapatalk se neplánuje.
5 uživatel(ů) prochází toto téma
0 uživatelů, 5 návštěvníků 0 anonymních uživatelů