a:DrakeSync
Publikováno 11 září 2013 - 20:44
MHD/PID vybranych mest CR jako POI (diskuse)
GeoGet:
- OwnMaintenance - prehled udrzby vlastnich kesi - v1.1.3 (diskuse)
- Combine 2 - automatizace opakovanych cinnosti (diskuse, dávky)
- Spoiler - uložení spoilerů do GPS jako POI (diskuse)
- Stator - statistiky y GeoGetu (diskuse)
- Náhrada GJ legálními postupy
Publikováno 15 září 2013 - 19:27
Zde je nova verze aDrakeSync, Instalace je ale nyni slozitejsi:( A chtelo by to doladit. Jak prosim o radu.
Ke stazeni zde: http://download.navr...sync-1.0.12.gip
Po nainstalovani:
1. zkopirovat veskera DLL z adresare mtp, ktery je v adresari kde je nainstalovany adrakesync do adresare s geogetem.
napr.
C:\users\lumi\AppData\geoget\script\adrakesync\mtp\*.dll do
C:\Program files (x86)\Geoget\
2. Prejit do adresare kam se soubory zkopirovaly
3. Spustit v prikazove radce:
c:\Windows\Microsoft.NET\Framework\v4.0.30319\RegAsm.exe mtp.dll
------------
@Gorde: Jde neco podobneho provest instalacnim skriptem, pripadne presvedcit geoget/windows at to dll nacte z aDrakeSync. DLLko neni podepsane, takze jej nemuzu dat do GAC ani u regasm pouzit codebase.
Proc tak komplikovane a je pro to reseni?
DLL je .NET assembly, ktera je pristupna jako COM objekt. V pluginu ji inicializuji pomoci CreateOleObject('mtp.MTPClient');
Kdyz jsem ji mel primo v adresari s aDrakeSync, tak to geoget nedokazal nacist. (Windowsy to asi nevidely)
--------
P.S. kdyz to tak po sobe ctu, tak to je zmatene. Snad se v tom nekdo vyzna:(
Publikováno 15 září 2013 - 19:43
GeoGet:
Publikováno 15 září 2013 - 19:45
GeoGet:
Publikováno 16 září 2013 - 20:30
Publikováno 16 září 2013 - 20:45
Publikováno 16 září 2013 - 20:56
Publikováno 23 říjen 2013 - 15:30
Ouvej,to jsem tomu dal.
Nainstaloval jsem nabidnuty update adrakesync,bez toho,aniz bych zjistoval,estli uz opravdu umi MTP.
Uaaaaaa,tak si na to dejte pozor.
Publikováno 23 říjen 2013 - 15:41
Ouvej,to jsem tomu dal.
Nainstaloval jsem nabidnuty update adrakesync,bez toho,aniz bych zjistoval,estli uz opravdu umi MTP.
Uaaaaaa,tak si na to dejte pozor.
A co se tedy stalo? Když si mám dát pozor, tak bych rád věděl, na co. Díky.
„Kdo podvádí, ochuzuje jenom sám sebe.“
http://gc.i-mh.net/ | gc@i-mh.net
Publikováno 23 říjen 2013 - 16:15
Sorrac.
GG nabidl update pro plugin adrakesync.
Ja si pomyslel,ze jde dalsi posun upraveneho adrakesync s podporou MTP smerem k automatickemu update.
No a misto abych si to potvrdil,blizsim zkoumanim popsanych uprav,jako tupe tele jsem aktualizaci odklikl.
Takze se mi nainstalovala verze od Subiho s vyssim cislem,lec bohuzel bez podpory MTP.
Pro ty co MTP nepotrebuji,je to v pohode.
Ja jsem jeho podporu velice uvital,takze se musim pokusit o navrat zpet.
K.
Publikováno 23 říjen 2013 - 18:01
„Kdo podvádí, ochuzuje jenom sám sebe.“
http://gc.i-mh.net/ | gc@i-mh.net
Publikováno 24 říjen 2013 - 16:30
Zalezi na aplikaci jak reprezentuje MTP strukturu. Total commander 8.5 beta: \\GT-N7100\Phone\adrake windows explorer pravdepodobne: GT-N7100\Phone\adrake aDrakeSync/mtp.exe GT-N7100:\Phone\adrake /mnt/sdcard je interni cesta v androidu. Ta pro adrakeSync nema vyznam. aDrakeSync proto ji musi konvertovat. Tj. vezme obsah v adrake.ini a nahradi jej v metode ToCardPath() na neco jineho. ToCardPath pracuje s tim, co ma v dialogu nastaveni adrakeSync. tj. napr. /mnt/sdcard <=> Phone ---------- veskera komunikace adrakesync s telefonem probiha skrz mtp.exe, ktery je pribalen s adrakesync. v Log adrakeSync najdes ted spostu hlasek (zatim jsem je tam nechal). Mezi nimi najdes i kde je nainstalovan adrakeSync. V ramci neho je slozka data a v ni najdes souboru mtp---XXX.bat, ktere si adrakeSync vytvari a komunikuje tak s mtp.exe a telefonem.
Ať dělám co dělám, nemůžu to rozchodit.
v adrake ini je cesta DataFolder=/storage/extSdCard/adrake
v konfiguraci aDrakeSync nastavím:
Tento příspěvek byl upraven od Parkis: 24 říjen 2013 - 16:56
Publikováno 24 říjen 2013 - 21:45
Tak jsem take nainstalovala nove a:Drakesync a tedy nerozchodila ho. V telefonu mam na karte slozku "adrake" a v ni databazi gegoget.db3
Kdyz pripojim telefon k pocitaci, tak se mi zobrazi jako dalsi externi disk (nejsem pocitacovy odbornik, ale proste se mi tam zobrazi slozka a ja mohu kopirovat soubory z a na kartu). V Totalcomanderu se mi telefon jako dalsi disk ale neukazuje.
Pokud v pluginu aDrakeSync vyhledam cestu k souboru adrake.ini, tak vse vypada nejprve v pohode - soubor mi to dohleda na tom danem miste), ale v momente, kdy danou pozici odsouhlasim, tak my vyskoci chyba s hlaskou "Prenos souboru selhal!" a pak tam je cesta k adrake.ini v pocitaci nikoli ta vybrana v telefonu. Tak kde delam chybu :-(
Publikováno 25 říjen 2013 - 16:14
Sorrac.
GG nabidl update pro plugin adrakesync.
Ja si pomyslel,ze jde dalsi posun upraveneho adrakesync s podporou MTP smerem k automatickemu update.
No a misto abych si to potvrdil,blizsim zkoumanim popsanych uprav,jako tupe tele jsem aktualizaci odklikl.
Takze se mi nainstalovala verze od Subiho s vyssim cislem,lec bohuzel bez podpory MTP.
Pro ty co MTP nepotrebuji,je to v pohode.
Ja jsem jeho podporu velice uvital,takze se musim pokusit o navrat zpet.
K.
JJ, taky jsem si toho vsiml:)
Automaticka instalace v nejblizsi dobe opravdu nehrozi.
Nicmene neboj, mam v planu projit Subiho zmeny a zakomponovat je do me verze s MTP a zmenit cislo verze. Uvidim jak rychle to pujde.
Publikováno 25 říjen 2013 - 16:53
a : Drake - vše potřebné pro (offline) geocaching na Android
Stránka projektu na GitHubu - požadavky a reklamace
PocketDrake - vše potřebné pro (offline) geocaching na PDA (WindowsMobile)
Publikováno 25 říjen 2013 - 17:38
Ať dělám co dělám, nemůžu to rozchodit.
v adrake ini je cesta DataFolder=/storage/extSdCard/adrake
v konfiguraci aDrakeSync nastavím:
SD_RootPath=storage/extSdCard/SD_MTP_RootPath=Cardale sync pak databázi stále hledá na nezkonvertované adrese (viz obr)Navíc když znova vlezu do nastavení tak jsou tam zpět nastaveny defaultní hodnoty (Card a /storage/sdcard0/), nicméně v konfiguráku mnou zadané hodnoty zůstanou.Tuší někdo v čem by mohla být zrada?
Jo ja taky udelal tu chybu...a po hodine marnych pokusu se vratil k predchozi verzi. Hlavne zmizel textbox pro nastaveni cesty v nastavenich aDrake sync.(coz je asi muj problem, predchozi verze ho mela a ta mi chodila).
Publikováno 27 říjen 2013 - 10:15
Taky se mi to nepovedlo rozchodit, ani s verzi 1.0.9, ani 1.1.0. Nenahraje to soubor ini z karty (ani z telefonu pripojeneho v mass storage, ani ze ctecky). Skoda, no. S WM to funguje hezky
Publikováno 28 říjen 2013 - 11:33
Publikováno 28 říjen 2013 - 19:51
Tak zase nic, nefunguje mi ani MTP verze (problém stejný jako popsáno výše), a ani šubiho verze přes čtečku karet, tam je pro změnu asi nějakej problém s lomítkama v cestě.
Publikováno 28 říjen 2013 - 21:05
@Parkis:
ta prvni fotka ma za GT-s7700: 2 lomitka. coz je spatne. podle me by jsi mel mit SD_RootPath ve formatu /storage/extSdCard. Nicmene tato promenna ve verzi 1.1.2 i v Subiho 1.1.1 byla zrusena.
Ja potrebuji jen SD_MTP_RootPath.
Pri prvnim spusteni to proskenuje cely telefon pres MTP a nastavi si z aDrake.ini promenne, ktere potrebuje i subiho verze pres ctecku karet. Navic si nastavi i SD_MTP_RootPath a ulozi si ji (zmeni Phone v dialogu nastaveni).
Ad ctecka karet netusim, Nicmene do Subiho uprav jsem se nesnazil zasaovat. Pred chvili jsem to zkousel u znameho simulaci pres adresar a vse fungovalo *).
---------
*) resp. otestoval jsem to na Windows XP s Samsung S3. Vysledek me nepotesil. Podpora na jeho WXP pro MTP je zalostna a chova se to divne jak v rezimu MTP tak i PTP. Oproti Windows 7 to je hrozne. Neni videt polovina souboru a slozek. Rovnez nevim proc ale nepodarilo se mi zaregistrovat u nej mtp.dll. ani reg souborem ani pomoci c:\Windows\Microsoft.NET\Framework\v4.0.30319\RegAsm.exe mtp.dll.
=> nerucim ze na WXP to pobezi
Fungoval mi u nej nasledujici workaround. Na disku si vytvoril v rootu slozku adrake a do ni nakopiroval pres Kies Air soubory z telefonu. pak to pres Subiho verzi zkusil jako externi disk a vse probehlo OK (min. ve smeru na telefon).
-------
Pokud neco pada az v mtp.dll, tak v Prohlizeci udalosti jsou logy. Zdroj udalosti je MTP Client.
2 uživatel(ů) prochází toto téma
0 uživatelů, 2 návštěvníků 0 anonymních uživatelů