Ahoj, zakoupil jsem GPS Magellan eXplorist GC a nevím jak do ní natáhnout všechny potřebné keše. Některé v GPS jsou uloženy, ale zdaleka to nejsou všechny. Prosím tímto o radu zkušenější kešaře jak si s tímto problémem poradit a jak kešky stáhnout. Díky moc
Publikováno 06 leden 2014 - 10:34
Ahoj, zakoupil jsem GPS Magellan eXplorist GC a nevím jak do ní natáhnout všechny potřebné keše. Některé v GPS jsou uloženy, ale zdaleka to nejsou všechny. Prosím tímto o radu zkušenější kešaře jak si s tímto problémem poradit a jak kešky stáhnout. Díky moc
Mam tuto gpsku take. Je nutne nahrat gpx soubory do adresare cache, pripadne waypoint. Nemam gps nyni u sebe, takze presny nazev adresaru nemohu potvrdit. S loc soubory gpska nepracuje. Pokud jsi basic member, bude nutne vytvorit gpx soubor pomoci nejakeho programu.
Publikováno 06 leden 2014 - 17:18
Mam tuto gpsku take. Je nutne nahrat gpx soubory do adresare cache, pripadne waypoint. Nemam gps nyni u sebe, takze presny nazev adresaru nemohu potvrdit. S loc soubory gpska nepracuje. Pokud jsi basic member, bude nutne vytvorit gpx soubor pomoci nejakeho programu.
A že se tak blbě ptám, je někde nějaká databáze ke stažení, abych nemusel stahovat kešku po kešce?? Díky
Publikováno 08 leden 2014 - 20:57
@˛RecoR Zkus uloz.to nebo mi napis PM.
10 SIN
20 GOTO HELL
Publikováno 08 leden 2014 - 21:36
A že se tak blbě ptám, je někde nějaká databáze ke stažení, abych nemusel stahovat kešku po kešce?? Díky
Tak jasně že je, ale to je placená vymoženost pro PM.
Takže buď GeoGet a nebo jiné nástroje pro získávání dat, tak to jde i bez PM.
Miroslav Kolombo, k.t.
Garmin Oregon 600
N50 45.701 E015 05.508
kolombo@kolombo.cz
Publikováno 08 leden 2014 - 23:05
Prémium mám jen jsem o této službě nevěděl. Díky.
Na objasněnou je to teda
:-)
Také označené jedním nebo více z těchto klíčových slov:návod
Geocaching →
Reviewer →
Jak založit kešku s kodemZaloženo od coolerman , 11 dub 2016 návod |
|
|
||
Geocaching →
Poradna →
Jak nastavit oznámení o nových keškách na premium účtu?Založeno od Brigita , 21 bře 2016 návod |
|
|
||
Geocaching →
Oznámení →
Atribut seasonal accessZaloženo od tomy.22 , 22 úno 2016 návod, pravidla |
|
|
||
Geocaching →
Oznámení →
Atribut "Teamwork Required"Založeno od Tobias Reviewer , 21 úno 2016 pravidla, návod, reviewer |
|
|
||
Geocaching →
Obecné →
Statistiky na DropboxuZaloženo od kiReGPS , 21 led 2016 statistika, návod |
|
|
1 uživatel(ů) prochází toto téma
0 uživatelů, 1 návštěvníků 0 anonymních uživatelů