Publikováno 01 December 2013 - 21:54
Publikováno 01 December 2013 - 22:09
Montana 600 + TOPO Czech PRO 2013
iPhone 5 + Geocaching (GS), Geosphere, GCBuddy
Publikováno 01 December 2013 - 22:41
na webu cwg.gcm.cz a potom v mobilu app https://play.google....s.cwgcollection
Publikováno 02 December 2013 - 18:27
Díky za odkaz na apku do mobilu - po stažení se přes wifi na cwg.gcm.cz podívám v pohodě, ale když jsem si v místě s wifinou chtěla do mobilu stáhnout CWG, abych se mohla v terénu dívat offline, co už mám, tak mi nadává, že je problém se synchronizací a mám zkontrolovat přihlášení....to je OK. Předpokládám chybu mezi klávesnicí a židlí, ale netuším v čem, poradíte? Původně jsem si myslela, že nemám povolené datové připojení - zapínám jen občas - ale ani to nepomohlo.
Publikováno 26 April 2014 - 18:54
Tak malé pokračování: tím samým postupem jsem aplikaci rozchodila v tabletu, vše naprosto OK. Dokonce při použití té samé wifi. Totéž jsem zkusila znovu s mobilem a opět stejný problém jako už několikrát. Proto mě napadlo se mrknout, kam ukládá obrázky nasbíraných CWG a překopírovat soubor z tabletu do mobilu -> třeba začne fungovat. Mno, nepovedlo se. Tak já nevím, tuhle mysterku asi nedám.
Publikováno 27 April 2014 - 15:47
Díky za odkaz na apku do mobilu - po stažení se přes wifi na cwg.gcm.cz podívám v pohodě, ale když jsem si v místě s wifinou chtěla do mobilu stáhnout CWG, abych se mohla v terénu dívat offline, co už mám, tak mi nadává, že je problém se synchronizací a mám zkontrolovat přihlášení....to je OK. Předpokládám chybu mezi klávesnicí a židlí, ale netuším v čem, poradíte? Původně jsem si myslela, že nemám povolené datové připojení - zapínám jen občas - ale ani to nepomohlo.
Tak se mi stalo presne to same - prihlasovaci udaje souhlasi, ale Android to nerozchodil. Na PC to pouzivam uz dost dlouho, ted jsem si chtela stahnout udaje do telefonu abych to mela offline, a nic.
Publikováno 27 April 2014 - 15:57
Publikováno 27 April 2014 - 16:52
Aplikace "CWG katalog" od MoriDesse je snad jen ve verzi pro Android? Z cwg.gcm.cz si tahá data. U mobilu mám s aplikací problém popsaný už v prosinci, i jsem apku odinstalovala a znovu stáhla z GooglePlay, pořád to samé. Naopak u tabletu se stejným postupem napoprvé OK. Android je u jednoho 4.1, u druhého 4.2. - čili nic starého, na čem by apka nechodila. Proto stále přemýšlím, co je v mobilu třeba někde v nastaveních špatně. Přístup ( když jsem zrovna na wifi ) na cwg.gcm.cz funguje i u mobilu, přihlášení tedy špatně není.
Publikováno 07 June 2014 - 10:59
A jsem tu znova, ještě ve čtvrtek jsem si na počítači jako obvykle běžně zařadila do své sbírky nově získané CWG. V pátek večer už mi nešlo vyhledávat s oznámením závažné chyby serveru při vyřizování mého požadavku. Zajímavé, že vyhledat jiného uživatele podle nicku jde, ale CWG ne. Když se chci podívat na sebe rozkliknutím z pořadí, místo obvyklého rámečku s nickem a údaji se mi v hlavičce zobrazí jen malý obrázek, čili něco se děje, jen netuším, jestli pouze u nás nebo mají problém i ostatní?
Odhlásit a přihlásit nepomohlo stejně jako vypnout a zapnout počítač.
Už to opravili, kolem čtvrté jsem zkusila a vše je OK. Díky.
Tento příspěvek byl upraven od zvedavkanocni: 07 June 2014 - 15:13
Publikováno 07 June 2014 - 13:02
Taky mi nefunguje vyhledávání, takže chyba nebude na tvém přijímači.
Také označené jedním nebo více z těchto klíčových slov:cwg, návod
Geocaching →
Reviewer →
Jak založit kešku s kodemZaloženo od coolerman , 11 Apr 2016 návod |
|
|
||
Geocaching →
Oznámení →
CITO SKOKY 2016 - Jaro (pozvánka na event)Založeno od dílna u mnicha , 31 Mar 2016 cwg, event, logbook, doporučení |
|
|
||
Geocaching →
Poradna →
Jak nastavit oznámení o nových keškách na premium účtu?Založeno od Brigita , 21 Mar 2016 návod |
|
|
||
Geocaching →
Oznámení →
Atribut seasonal accessZaloženo od tomy.22 , 22 Feb 2016 návod, pravidla |
|
|
||
Geocaching →
Oznámení →
Atribut "Teamwork Required"Založeno od Tobias Reviewer , 21 Feb 2016 pravidla, návod, reviewer |
|
|
2 uživatel(ů) prochází toto téma
0 uživatelů, 2 návštěvníků 0 anonymních uživatelů