Mno, já zase v sobotu potěšeně konstatovala, že u nás se snad puberta chystá k odchodu. Po období, kdy jsem při plánování jakékoliv cesty slyšela komentář "jestli zase chceš cestou na keše, tak s tebou nejedu", jsem nevěřícně zírala hned v Táboře nad milou a vážně myšlenou poznámku "proč bych se nezastavila za kačery v ..., abych jim předala nové CWG, že přece ráda počká". Nejdřív jsem si myslela, že si ze mne utahuje, ale cestou domů nastala podobná situace u keše poblíž silnice - jen jsem se zmínila, že jsem tu už dlouho nebyla mrknout, jestli tu není TB nebo CWG na výměnu a dočkala jsem se odpovědi, ať zastavím a dojdu se do keše podívat. Přiznám se, že jsem to vzdala sama, protože šlo o starší keš v zemi v místě, kde ještě byl sníh.....ale začínám mít dobrý pocit, že se možná dočkám, že znovu začne mít zájem o eventy i gc jako takový, dřív se mnou jezdila ráda.
Po pravdě už jsem i uvažovala o variantě seznámit ji s nějakým sympatickým kačerem přiměřeného věku, aby ji ven vytáhl on, jenže když jsem v sobotu viděla, jak s ní na dálku zkouší navázat kontakt mladík ve věku 20 - 25 let ( a matinka u auta překážela , hračka házená psovi schválně naším směrem, když všude okolo byl mnohem vhodnější prostor, byla docela lehce prokouknutelná finta ), tak mě podobné nápady rychle přešly. Pro patnáctiletou slečnu bych si představovala vrstevníka staršího tak o rok, dva - možná na starosti s pubertou budou ještě ráda vzpomínat, začínají obavy, s kým začne randit. Na druhou stranu mě mírně uklidnila svými názory - mno, přiznám se, že jsem fakt zvědavá, koho přivede a jaký má vlastně vkus. Kdyby to byl navíc kačer, nezlobila bych se.