Přejít na obsah

Fotka
* * * * - 5 Hlasů

Silvestrovský/novoroční a:Drake

android

• Zamčené téma Toto téma je zamknuto
532 odpovědí na toto téma

#361 HaLuMa

HaLuMa

Autor Geogetu

• Members
  • PipPipPip
  • 11 450 příspěvků(y)

Publikováno 11 červenec 2014 - 13:43

Hele, nedelej z nas Nerdy! :angry:

• 0

#362 Parkis

Parkis

Parkis

• Members
  • PipPipPip
  • 1 838 příspěvků(y)

Publikováno 11 červenec 2014 - 13:47

možná by to mohla být kolonka v nastavení, co dělat po označení nálezu -

-nedělat nic

-zrušit navigaci

-navigovat na další nejbližší

-zeptat se

ale je to celkem prkotina

• 1

#363 gord

gord

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 6 631 příspěvků(y)

Publikováno 11 červenec 2014 - 14:16

No jo, Petulinko, jenze mne se tak nechova ani ten Garmin. Chova se presne tak, jak ocekavam - dokud nezmenim nebo neukoncim navigaci na bod, naviguje na nej. A reknu ti, ze treba autonavigace se mi chova tak jak chces ty, a dost me to vytaci.

Parkis: tak treba zrovna s navigaci na nejblizsi bod bych videl problem. Muze byt sice nedaleko, ale za rekou nebo jinou obtizne zdolatelnou prekazkou.

Ja bych to nechal jak to je. I kdyby aD zrusil navigaci na bod, stejne musis jit zadat bod jiny. Takze uspora casu/klikani to zadna nebude.

• 0

MHD/PID vybranych mest CR jako POI (diskuse)
GeoGet:
- OwnMaintenance - prehled udrzby vlastnich kesi - v1.1.3 (diskuse)
- Combine 2 - automatizace opakovanych cinnosti (diskuse, dávky)
- Spoiler - uložení spoilerů do GPS jako POI (diskuse)

- Stator - statistiky y GeoGetu (diskuse)

- Náhrada GJ legálními postupy

#364 petulinka1

petulinka1

Advanced Member

• Moderators
  • 4 035 příspěvků(y)

Publikováno 11 červenec 2014 - 14:32

Jenze ty v Garminu nemas kese jako kese, ale jako POI - to se pak nedivim, ze se ti tak chova :)

A kdyz jdu treba jenom na jedinou kes, tak co? Musim ukoncit navigaci rucne ;) Coz dost casto neudelam, jelikoz na to jinde nejsem zvykla. Pak me akorat vytaci, ze mi aD furt tvrdi ze jsem 20km od cile...

• 0

#365 gord

gord

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 6 631 příspěvků(y)

Publikováno 11 červenec 2014 - 14:42

Kdyz jdes na jedinou kes, tak az ji najdes, klidne aD muzes zahodit, uz ho nepotrebujes, ne? Az zase zitra pujdes pro dalsi, tak si nastavis novy cil navigace.

• 0

MHD/PID vybranych mest CR jako POI (diskuse)
GeoGet:
- OwnMaintenance - prehled udrzby vlastnich kesi - v1.1.3 (diskuse)
- Combine 2 - automatizace opakovanych cinnosti (diskuse, dávky)
- Spoiler - uložení spoilerů do GPS jako POI (diskuse)

- Stator - statistiky y GeoGetu (diskuse)

- Náhrada GJ legálními postupy

#366 petulinka1

petulinka1

Advanced Member

• Moderators
  • 4 035 příspěvků(y)

Publikováno 11 červenec 2014 - 14:45

Ale me nezajima to, na co jsem se navigovala vcera nebo pred mesicem. Kolikrat pustim aD jenom kvuli tomu, ze se chci podivat na mapu, ale pak mi v liste strasi ta kacenka, co kvaka kolik ot mam k cili :D

Reseni, co navrhuje Parkis by se mi celkem libilo - kazdej by si vybral, co mu vyhovuje :)

• 0

#367 HaLuMa

HaLuMa

Autor Geogetu

• Members
  • PipPipPip
  • 11 450 příspěvků(y)

Publikováno 11 červenec 2014 - 15:46

Me zase prijde blbost, aby se Ludek programoval s nejakym nastavenim a programoval vsechny moznosti chovani jen proto, ze tebe rozciluje pohled na ikonku. (protoze zadna jina neprijemnost nezrusenou navigaci nevznika...)

• 0

#368 Arne1

Arne1

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 4 290 příspěvků(y)

Publikováno 12 červenec 2014 - 19:11

Mám s aDrakem občas problém, kdy se mi dostane do stavu že se špatně zobrazuje radar při přibližování k cíli. Aktuální bod se zobrazuje na úsečce mezi okrajem a středem, ta úsečka se eventuálně celá otáčí (podle nastavení sever nahoře nebo ne) ale stopa bloudění kolem cíle není. 

Před nějakou dobou to udělalo na tabletu (dnes se to na něm zobrazovalo správně) a pro změnu dnes mi takhle blbne Nexus.

Netušíte někdo co s tím aby to bylo zase správně ? 

• 0

#369 Sedek

Sedek

Member

• Members
  • PipPip
  • 22 příspěvků(y)

Publikováno 14 červenec 2014 - 7:22

Mám s aDrakem občas problém, kdy se mi dostane do stavu že se špatně zobrazuje radar při přibližování k cíli. Aktuální bod se zobrazuje na úsečce mezi okrajem a středem, ta úsečka se eventuálně celá otáčí (podle nastavení sever nahoře nebo ne) ale stopa bloudění kolem cíle není.
Před nějakou dobou to udělalo na tabletu (dnes se to na něm zobrazovalo správně) a pro změnu dnes mi takhle blbne Nexus.
Netušíte někdo co s tím aby to bylo zase správně ?

Něco podobného se mi stává dost často, když vyhledávám keše podle středu mapy nebo referenčního bodu a pak to zapomenu přepnout ve filtru zpět na pozici z GPS. Pak to naviguje až skoro k cíli dobře, ale jak se v závěru AD přepne na radar, kreslí to jen rovnou čáru, co se otáčí, tak nějak, jak to popisuješ. Po přepnutí na GPS je to OK.
  • 0

#370 lusk665

lusk665

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 64 příspěvků(y)

Publikováno 22 červenec 2014 - 5:54

Ve vysledku filtrovaneho hledani se mne nezobrazuje CITO cache, kdyz omezim Max. pocet nactenych kesi pod 32 a nemam nic zatrzeno v typu kese. popr je zatrzena kombinace Traditional a Other cache. Pro uplnost doplnuju ostatni parametry hledaní - Cizi/Nenalezena/Aktivni/Pozice z GPS. Pokud je omezeni poctu kesi vetsi nebo rovno 32, tak je problematicke CITO na 6 miste.

A:Drake mam posledni verzi

• 0

62st - Sony Xperia T  XPERIA Z1 Compact - a.Drake - GeoGet

#371 dygestor

dygestor

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 234 příspěvků(y)

Publikováno 02 srpen 2014 - 19:08

Bylo by mozne uploadovat a:drake nekam jinam, nez jen na google play? Jsem mimo Evropu, telefon ma cinsky soft a jeste se mi nepodarilo do neho nainstalovat google apps. Na dalsich serverech se mi adrake jeste nepodarilo sehnat.

• 0

#372 L@Troj

L@Troj

L@Troj

• Members
  • PipPipPip
  • 196 příspěvků(y)

Publikováno 03 srpen 2014 - 9:56

Tuhle stránku jsi zkoušel?
https://code.google....s/list?can=1&q=

https://a-drake.goog...rake_4_00b1.apk

• 1

GeoVysočina ...geocaching nejen na Vysočině
Copy - nový klon Dropboxu

#373 lshady

lshady

Member

• Members
  • PipPip
  • 15 příspěvků(y)

Publikováno 04 srpen 2014 - 17:53

Ahoj, mám problém se zobrazováním keší s opravenými souřadnicemi na GC.com, dříve se mi tyto keše v adraku zobrazovaly jako keše s finálníma souřadnicema - tedy měly zelenou ikonku. Nyní je v mapě nemůžu odlišit od ostatních.. tedy např. nepoznám vyřešené a nevyřešené mysterky. Nevíte někdo v čem by mohl být problém. Děkuji za jakýkoliv nápad.

• 0

#374 petulinka1

petulinka1

Advanced Member

• Moderators
  • 4 035 příspěvků(y)

Publikováno 04 srpen 2014 - 17:55

Jak kese dostavas do databaze? Stahujes aDrakem nebo pres GG/jinak?

• 0

#375 lshady

lshady

Member

• Members
  • PipPip
  • 15 příspěvků(y)

Publikováno 04 srpen 2014 - 18:53

Přes GC.com, PQ, jsem PM  .........hezká věta, taková srozumitelná :)

Vyresila jsem to pres GG...přes aktualizovat kesky, ale porad mam dojem, ze mi to v minulosti slo i bez tohoto mezikroku. Narazila jsem ale na dalsi pro me neznámou ... v GG se mi personal note zobrazi v tagu cachenote, ale v adraku uz tento tag nemám - nebo ho jen nemuzu najit :(    (export databaze geoget gpx v.2)

Tento příspěvek byl upraven od lshady: 04 srpen 2014 - 19:00

• 0

#376 petulinka1

petulinka1

Advanced Member

• Moderators
  • 4 035 příspěvků(y)

Publikováno 04 srpen 2014 - 18:56

To PQ je pricinou .- finalovy souradnice se totiz neposilaj jako samostnej waypoint, ale jenom se v tom PQ prepisou misto vychozich. A nikde se to tam nepoznaci. Takze aDrake pak nema sebemensi sanci urcit, co za souradnice jsi mu dohodil. Jestlize pouzivas to doplnovani na gc.com, tak pro tebe PQ ztraci hodnotu... To spis radsi aktualizuj pres API.

• 0

#377 lshady

lshady

Member

• Members
  • PipPip
  • 15 příspěvků(y)

Publikováno 04 srpen 2014 - 19:14

Díky, myslela jsem si to, skoda... a kde v adraku najdu ten tag s personal note bys mi nedokazala poradit?

• 0

#378 HaLuMa

HaLuMa

Autor Geogetu

• Members
  • PipPipPip
  • 11 450 příspěvků(y)

Publikováno 04 srpen 2014 - 19:26

Hele, proc prenasis kese mezi geogetem a adrakem pres gpx?
  • 0

#379 petulinka1

petulinka1

Advanced Member

• Moderators
  • 4 035 příspěvků(y)

Publikováno 04 srpen 2014 - 19:31

To by me taky zajimalo. Kazdopadne ten tag by mel bejt normalne mezi ostatnima tagama.

• 0

#380 lshady

lshady

Member

• Members
  • PipPip
  • 15 příspěvků(y)

Publikováno 04 srpen 2014 - 20:12

Hele, proc prenasis kese mezi geogetem a adrakem pres gpx?

Jsem si tak nejak zvykla, jinak jsem to ani nezkoušela...zatím si s ním moc nerozumím...má takovou spoustu možností, že se mi do toho moc nechce pronikat...jak to jde jinak...pretahnout soubor s databazi?

• 0

Také označené jedním nebo více z těchto klíčových slov:android

5 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 5 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Reklama