Já ve svém aD žádné volby pro cestu k mapě a tématu nemám... jinak bych sem nepsal.
A jak jsi tam definoval českou mapu ? S tou španělskou se to dělá úplně stejně.
Publikováno 27 červen 2014 - 8:23
Já ve svém aD žádné volby pro cestu k mapě a tématu nemám... jinak bych sem nepsal.
Publikováno 02 červenec 2014 - 13:13
Zdravím, dnes jsem si všimla,že mi přestalo fungovat filtrování keší dle adresy - hláška servis není k dispozici - chtěla jsem se zeptat zda je to jen můj soukromý problém ( stav po rootu telefonu, takže možné je všechno ) nebo má podobný problém i někdo jiný. Dále jsem zjistila při přípravě na dovolenou, že mi a:drake nenačítá satelitní google mapy v bližších měřítcích - ale jen v některých zemích (Rakousko funguje, Bulharsko a Rumunsko ne) - je zase potřeba nějak změnit konfigurační soubor? - nebo se v těchto zemích na bližší přiblížení prostě nedostanu.
Díky za pomoc
EDIT: Tak s pomocí mapových zdrojů z Mobacu jsem problém s satelit. mapama vyresila stacila malá zmena v konfig. souboru - tak jsem zvedava jak dlouho to vydrzi, nez to google zase změní...
Tento příspěvek byl upraven od lshady: 02 červenec 2014 - 15:41
Publikováno 03 červenec 2014 - 19:01
K tomu hledání podle adresy - ta hláška znamená, že má google problém. Občas mi vyskočí taky. Jediné, co jsem k tomu našel a co pomohlo byl restart telefonu. Je to problém přímo v Androidu.
a : Drake - vše potřebné pro (offline) geocaching na Android
Stránka projektu na GitHubu - požadavky a reklamace
PocketDrake - vše potřebné pro (offline) geocaching na PDA (WindowsMobile)
Publikováno 06 červenec 2014 - 21:18
Ahoj všem, a:Drake s radostí používám ve spojitosti s GeoGetí db a rád bych si do něj přidal i foto spoilery. Už se mně x-krát stalo, že jsem buď neměl signál, anebo byl v cizině a ejhle, nápověda ve formě foto-hintu. Prozatím jsem to vyřešil pomocí plug-inu pro GG, kdy jsem si obrázky hodil někde do telefonu a v případě potřeby jsem si přes prohlížeč obrázků v telefonu hint našel.
Rád bych to ale nějak popusunul, abych to mohl rovnou svázat s a:Drake. Je tu nějaká možnost při mém používání, kdy přímo načítám db z GG?
Díky za případné info.
Publikováno 07 červenec 2014 - 7:20
Zkopiriruj si do telefonu s databazi kesi i databazi obrazku (soubor *.imc). Ovsem musis napred ty obrazky nacist (treba funkce Offline listingy do PDA nebo export do HTML nacitaji i ty obrazky, aby se mohly exportovat).
Tento příspěvek byl upraven od gord: 07 červenec 2014 - 7:21
MHD/PID vybranych mest CR jako POI (diskuse)
GeoGet:
- OwnMaintenance - prehled udrzby vlastnich kesi - v1.1.3 (diskuse)
- Combine 2 - automatizace opakovanych cinnosti (diskuse, dávky)
- Spoiler - uložení spoilerů do GPS jako POI (diskuse)
- Stator - statistiky y GeoGetu (diskuse)
- Náhrada GJ legálními postupy
Publikováno 07 červenec 2014 - 18:05
Pokud dobře vím, ten soubor *.imc zkopíruje obrázky, které jsou přímo v listingu vidět, ne ty, na které je pod listingem odkaz, nebo jsem jen nepochopil, jak se k nim v a:drake dostat? myslím, že ani v Galerii se mi nezobrazily. Možná se jen pletu a rád se přiučím jak se k takovým fotohintům dostat :-)
Publikováno 07 červenec 2014 - 18:13
Co vim, tak by to melo nacitat vsechno, cov listingu je - takze i ty obrazky, co jsou pod listingem samotny.
Publikováno 07 červenec 2014 - 18:26
Tak schválně jsem se na to podíval, v A:Drake vidím pouze to, co je v listingu. Obrázky, na které je pod listingem odkaz nikde nevidím. Kde se dají najít?
Jinak zjistil jsem i další problém - v menu "Galerie" vidím pouze první fotku z listingu, další už ne, dá se nějak přepnout na další?
A s tímto stahováním dat se pojí ještě jedna otázka ke GG - pokud GG stahuje do souboru *.imc i obrázky, které jsou jen pod listingem v odkazech (ne ty na které je odkaz někde v listingu), jak si je off-line zobrazím, když si prohlížím listing? Bohužel jsem je totiž nenašel ani tam :-(
Publikováno 07 červenec 2014 - 19:07
a : Drake - vše potřebné pro (offline) geocaching na Android
Stránka projektu na GitHubu - požadavky a reklamace
PocketDrake - vše potřebné pro (offline) geocaching na PDA (WindowsMobile)
Publikováno 07 červenec 2014 - 19:20
*.imc se plni, pokud vim, jen obrazky, ktere jsou ulozeny na GC serveru. Ostatni odkazy ignoruje. (Nebo to tak alespon byvalo.)
*.imc se plni v okamziku, kdy jsou obrazky potreba! Typicky je to pri zobrazeni listingu. Ale pro nektere pripady se to plni vsemi obrazky, na ktere je odkaz v listingu. Nacteni obrazku je ale mozne vyvolat nekterymi dalsimi funkcemi (napr. mnou vyse zminovana funkce Offline listingy pro PDA).
GeoGet:
Publikováno 07 červenec 2014 - 19:25
Tak ono je dulezite rict, ze nejdriv musi Geoget o tech obrazcich pod listingem vedet! V PQ GPX totiz nejsou! Geoget se o nich dozvi treba az po importu z GC.live... odkazy na obrazky si Geoget uklada do tagu gcimage. A ty pak umi adrake zobrazovat.
Navic se da v nastaveni Geogetu zapnout, aby tyhle obrazky pripojil na konec listingu, jako by tam byly vlozene. Tim si pak dokazes ty obrazky prohlednout cimkoliv, co dokaze zobrazit listing z Geogetu.
Publikováno 07 červenec 2014 - 19:28
*.imc se plni, pokud vim, jen obrazky, ktere jsou ulozeny na GC serveru. Ostatni odkazy ignoruje. (Nebo to tak alespon byvalo.)
Tak to neni. Od sameho zacatku to uklada jakekoliv vlozene obrazky v listingu.Da se to overit otevrenim toho IMC souboru v Sqlite, u kazdeho obrazku je tam ulozene i jeho URL.
Publikováno 07 červenec 2014 - 19:36
Navic se da v nastaveni Geogetu zapnout, aby tyhle obrazky pripojil na konec listingu, jako by tam byly vlozene. Tim si pak dokazes ty obrazky prohlednout cimkoliv, co dokaze zobrazit listing z Geogetu.
Nepamatuju si, ze bych tohle nekdy vedel. A nemohu najit, kde by se to dalo nastavit. Prozradis?
GeoGet:
Publikováno 07 červenec 2014 - 20:23
Publikováno 08 červenec 2014 - 8:51
Zkopiriruj si do telefonu s databazi kesi i databazi obrazku (soubor *.imc). Ovsem musis napred ty obrazky nacist (treba funkce Offline listingy do PDA nebo export do HTML nacitaji i ty obrazky, aby se mohly exportovat).
Díky za tip! Šlo to pomocí Seznam -> Offline listingy
Publikováno 11 červenec 2014 - 11:36
Ludku, mam takovej dotaz - proc, kdyz se naviguju na kes a nasledne ji oznacim jako nalezenou, na ni aD dal naviguje? Po oznaceni nalezu (nebo nenalezu) uz je jasny, ze jsem na miste byla a tudiz je mi navigace na ten flek k nicemu )
Publikováno 11 červenec 2014 - 12:01
Možná je to known issue, ale stejně se radši ozvu. Pokud mám aD nastaveny aby presouval ikonky na vylustene finalky, tak to mily aD udela ale jen a pouze pokud je v aktualnim vyrezu mapy jak bod vychozich souradnic, tak finalka. Pokud mam treba v Praze nektere mysterky, co maji finalku na druhe strane mesta, tak pri detailnim zoomu se mi pri pohybu v oblasti finalky tato nezobrazi, ale musim bud odzoomovat tak abych videl i uvodni souradnice, nebo si na ty uvodky doscrollovat. Mozna je to bug, mozna je to feature. Snad jsem to popsal srozumitelne, Pripadne upresnujici dotazy rad zodpovim
Publikováno 11 červenec 2014 - 12:03
Petulinko, co je na tom spatne? Me prijde mi lepsi, kdyz si clovek sam zvoli novy bod navigace, nebo ze si sam navigaci zrusi, nez kdyz se to snazi byt chytrejsi nez ja a odhadovat, co ze jsem to chtel udelat.
Tento příspěvek byl upraven od HaLuMa: 11 červenec 2014 - 12:03
Publikováno 11 červenec 2014 - 12:38
Petulinko, co je na tom spatne? Me prijde mi lepsi, kdyz si clovek sam zvoli novy bod navigace, nebo ze si sam navigaci zrusi, nez kdyz se to snazi byt chytrejsi nez ja a odhadovat, co ze jsem to chtel udelat.
Snazil jsem se ji to vysvetlit, taky mi toto chovani pripada logicke. Nepovedlo se mi to, tak to napsala sem Jsem rad, ze nejsem s tim nazorem sam (na druho stranu je otazka, zda zrovna my dva jsme spravny vzorek kacerske populace.
GeoGet:
Publikováno 11 červenec 2014 - 13:21
Ja bych prave rekla, ze zrovna vy dva typickej vzorek nejste Duvody vas dvou chapu, ale mam proste vlastni nazor (mozna pramenici i z toho, ze se tak chova treba Garmin)
Projekty →
a:Drake →
adrake logovanie po novomZaloženo od Balin50 , 14 bře 2016 android |
|
|
||
Projekty →
a:Drake →
A drake a imcZaloženo od Balin50 , 12 lis 2015 android, geoget |
|
|
||