já tam jistě budu mít nějakou další dovolenou ,,,,
Mám v plánu si nechat vypléct kola silnějšíma drátama,,,,,ale musím na radu někam k odborníkům,,,,
Jacko - přeji úspěšnou rehabiitaci ,,,,,
Publikováno 10 únor 2015 - 9:57
já tam jistě budu mít nějakou další dovolenou ,,,,
Mám v plánu si nechat vypléct kola silnějšíma drátama,,,,,ale musím na radu někam k odborníkům,,,,
Jacko - přeji úspěšnou rehabiitaci ,,,,,
Publikováno 10 únor 2015 - 10:29
počítam, že by nebyl dobrej nípad hnedka příští neděli udělat 70 km v kopcích.
My někteří to nepovažujeme za dobrý nápad ani bez operace a na vrcholu sezóny.
Publikováno 11 únor 2015 - 7:29
... budu muset víc trénovat
Malá radost po ránu... Děti chtěly dostat zpátky náš TB - závodní Berušku z prvního geokladenského závodu trackables a pořád se potvora kdesi toulala; a minulý týden se dostala z Moravy do Prahy, takže jsem zaúkolovala bývalého spolužáka kačera, který bydlí poblíž a on mi ji odchytil ...
Publikováno 29 březen 2015 - 20:26
Publikováno 29 březen 2015 - 20:29
Kolo jsem vytáhla jednou a bolel mne... . Ale víkendy jsou nějak nabité - chci se vypravit na ten turistický event na Křivoklátsko, tak se tam třeba uvidíme...
Publikováno 29 březen 2015 - 20:52
Publikováno 29 březen 2015 - 21:05
Publikováno 30 březen 2015 - 0:56
Kolo jsem vytáhla jednou a bolel mne...
. Ale víkendy jsou nějak nabité - chci se vypravit na ten turistický event na Křivoklátsko, tak se tam třeba uvidíme...
Zatím 7 krátkých projížděk, max. 22 km. Ten event vypadá zajímavě, ještě si ho nechám projít hlavou. Koukám na terén, že budu muset oprášit a seřídit horské kolo, které moc nepoužívám. A to teda nevím kdy.
Publikováno 30 březen 2015 - 6:13
Zatím 7 krátkých projížděk, max. 22 km. Ten event vypadá zajímavě, ještě si ho nechám projít hlavou. Koukám na terén, že budu muset oprášit a seřídit horské kolo, které moc nepoužívám. A to teda nevím kdy.
To třeba nebudeš muset, je to pěší event
Tento příspěvek byl upraven od Zverinec: 30 březen 2015 - 6:15
Publikováno 30 březen 2015 - 13:36
Díky, o to je to zajímavější. Uvidím, co udělají nohy po velikonočním Středohoří.
Publikováno 30 březen 2015 - 15:48
Máte na mne dobrý vliv - jak tady u vás každou chvíli čtu o kolech, tak jsem alespoň vyměnila u trekového ventilky, nafoukala a přesvědčila juniorku, že začneme jezdit kolem řeky - že potřebuji posbírat indicie k jedné multině už jsem radši nedodala.
Jenže vzhledem k počasí a zdravotní situaci jsem se zatím projela jen kousíček ke garáži.
Publikováno 30 březen 2015 - 16:07
Publikováno 31 březen 2015 - 5:00
Já mám zatím naježděno něco přes 400km. Včera jsem měla svůj březnovej volnej den a chtěla udělat Kolín - Kutná hora - Sázava - Praha, ale proti tomu strašlivýmu vichru z hor se v podstatě nedalo jet, člověk musel šlapat i z kopce . Tak jsem skončila na Sázavě na nádraží, no
. Celkem pouhých 65 km. Btw - kdo jste už zkoušeli jet do kopce v krupobití
?
Publikováno 31 březen 2015 - 6:28
Ty jo, jenom 65, to by byl můj životní výkon. Do kopce v krupobití ne, ale za průtrže ano a dnes ráno z kopce na koloběžce do práce ve vánici, když jsem otevřela dveře, všichni málem padli a titul cvoka už mi nikdo asi neodpáře...
0 uživatelů, 1 návštěvníků 0 anonymních uživatelů