Publikováno 26 listopad 2014 - 7:29
No zatím to vypadá dobře . Tak já mu přeju minimálně 27.523 m
Publikováno 29 listopad 2014 - 17:45
Koukám že už procestoval 10059,9 a já tipuji 23565 km.
Publikováno 15 listopad 2015 - 23:58
Teda nechci Vám kazit radost, ale aktuálně má TB nacestováno 57071.5 km
Tak bych řek, že už to asi nevyhrajete
Publikováno 16 listopad 2015 - 6:58
plavcik sleduje pozorne deni okolo meho TB, no a ja zase premyslim, jak dostat tuto soutez na vyssi level. Premyslim tedy o tom, ze veskere tipy na ktere jste vsadili doposud budou anulovany a budete moci tipovat s cistym listem do dalsiho kola. No a protoze mam samozrejme s takoveho uspechu velikou radost, tak vymyslim i hezci a hodnotnejsi odmenu, bude se urcite na co tesit...
Takze sledujte i nadale puvodni prispevek, dnes vecer bych ho mel upraveny zverejnit, snad na to dnes najdu cas.
No a aby jsme presli od slov k cinum, udelam tady caru;
Tento příspěvek byl upraven od ptychozoon: 16 listopad 2015 - 12:06
Publikováno 16 listopad 2015 - 7:24
Neměl by tedy něco vyhrát v prvním kole? :-) Pokud jako jediný se přiblížil nejlepšímu výsledku? :-)
Publikováno 16 listopad 2015 - 8:14
Neměl by tedy něco vyhrát v prvním kole? :-) Pokud jako jediný se přiblížil nejlepšímu výsledku? :-)
Romane_Jaromer, nemel, soutez je nadstavena tak, že "...než se ztratí v nenávratnu". Tím že jsem umožnil soutěžícím zadat nový tip, vrátil jsem je zpátky do hry, protože je v pravidlech zadat jen jednu hodnotu. To, že jsem to nazval "2.kolo" je jenom terminus technicus a udělal jsem to jen ze své dobré vůle, aby jsme se trošičku více bavili. Ale děkuji za tvou pripominku, zkusim treba tvou namitku vyuzit jako inspiraci v teto soutezi a rozsirim tipovaci moznosti treba i o dalsi "podsoutez", at si zasoutezime jeste vic.
Promyslim to a z nejvetsi pravdepodobnosti dnes vecer zverejnim v uvodu tohoto vlakna.
Publikováno 16 listopad 2015 - 8:49
Romane_Jaromer, nemel, soutez je nadstavena tak, že "...než se ztratí v nenávratnu". Tím že jsem umožnil soutěžícím zadat nový tip, vrátil jsem je zpátky do hry, protože je v pravidlech zadat jen jednu hodnotu. To, že jsem to nazval "2.kolo" je jenom terminus technicus a udělal jsem to jen ze své dobré vůle, aby jsme se trošičku více bavili. Ale děkuji za tvou pripominku, zkusim treba tvou namitku vyuzit jako inspiraci v teto soutezi a rozsirim tipovaci moznosti treba i o dalsi "podsoutez", at si zasoutezime jeste vic.
Promyslim to a z nejvetsi pravdepodobnosti dnes vecer zverejnim v uvodu tohoto vlakna.
Jen se hloupe zeptam. A nepripravil jsi ho timto svym rozhodnutim o jistou vyhru? Ale kazdopadne preji cestovateli hodne stesti!
Chytrý napadne špatný názor, hloupý jeho autora.
Publikováno 16 listopad 2015 - 9:00
Sice jsem tím názorem sám proti sobě (mohl bych tipovat lépe a třeba vyhrát), ale právě že si myslím to samé co Erebi. Prostě mi to přišlo trochu nefér vůči Tarmarovi.
Publikováno 16 listopad 2015 - 9:16
Třeba by mohl postoupit do finále proti vítězi druhýho kola.
Také označené jedním nebo více z těchto klíčových slov:travelbug
Geocaching →
Poradna →
Adopce trekovatelného předmětuZaloženo od Petr Horák , 24 úno 2016 geocoin, travelbug |
|
|
||
Geocaching →
Poradna →
Výroba trackovatelné nášivkyZaloženo od Lukas&Verca , 21 pro 2015 travelbug |
|
|
||
Geocaching →
Geocoiny, TB, Sigitemy →
Uzamčení listingu TBZaloženo od kulhal , 11 lis 2015 travelbug, geocoin |
|
|
||
Geocaching →
Geocoiny, TB, Sigitemy →
LegoCoinZaloženo od Knoflík13 , 09 lis 2015 travelbug |
|
|
||
Geocaching →
Geocoiny, TB, Sigitemy →
někdo z Brna či okolí, kdo vyráží po Evropě?Založeno od TwinCZ , 25 zář 2015 travelbug |
|
|
6 uživatel(ů) prochází toto téma
0 uživatelů, 6 návštěvníků 0 anonymních uživatelů