Stator (betatest)
Publikováno 03 duben 2014 - 9:44
Publikováno 03 duben 2014 - 9:45
CWGList by ti nepomoh? Pak to vlozis pres CmdHtmlFile
Publikováno 03 duben 2014 - 9:47
Publikováno 03 duben 2014 - 9:49
Co ti brani spustit v combine prislusnej ggp.pas?
Publikováno 03 duben 2014 - 9:54
Publikováno 03 duben 2014 - 9:55
Pockej, ale Logator logy nestahuje, on jenom pocita slova v nich. Takze BG rve proste proto, ezt y logy nemas. Kazdopadne je mi divny, proc ti nejdou stahnout.
Publikováno 03 duben 2014 - 9:58
Ahoj,
zkouším si předělat šablonu co jsem měl v ggstatu na stator a potřeboval bych poradit s logikou rámců.
Když mám dva rámce, dá se mezi ně nějak dostat samostatný modul?
Abych měl rámec - v něm 2 moduly
pak samotný modul
pak opět rámec - v něm 2 moduly
Nemám teď možnost to vyzkoušet a možná tím pádem budu trochu kecat, ale myslím že s tím bude potíž. Jak je uvedeno v dokumentaci, obsah statistiky má pevnou hierarchii: na první úrovni je statický blok nebo záložka, na druhé rámec, následuje sloupec a nakonec modul. Žádný organizační prvek vyšších úrovní není povinný, modul tedy může být jediným prvkem v obsahu, může být vložen přímo v záložce, může být v rámci nebo ve sloupci.
To, co ty požaduješ, ale možné není. Stator by totiž nepoznal, kde končí rámec s moduly a kde má začít samostatně ležící modul. Když koukneš do Content.ini, pochopíš. Vlastní obsah je tvořen bloky přesně tak, jak je vidíš v listboxu "stromečku". Rámec je tedy identifikován pouze začátkem. Všechny prvky nižších úrovní, které za ním následují, patří do rámce. Ukončení rámce nastává až dalším rámcem (nebo prvkem s vyšší úrovní hierarchie).
Možnosti tedy jsou:
- Pokud nepoužíváš záložky, můžeš rámec ukončit statickým blokem.
- Na záložce může být samostatný modul jen před prvním rámcem.
Pokud by toto omezení struktury vadilo, musel by sedo Statoru doplnit organizační prvek "konec rámce".
Ještě k mému problému - nemůže to být nějaká chyba v mé databázi, protože nevím proč, Stator jsem pouštěl na filtru, kde jsem si zatrhl, aby se mi zobrazily všechny mnou nalezené kešky (i na mnou založených, kvůli tomu, že některé založené mám definován v názvu jako spoluvlastnictví (Roman_Jaromer &...). Ovšem ten filtr mi zobrazil jako nalezené i některé mé vlastní kešky, kde jsem ani v databázi (při rozkliknutí té dotyčné kešky) neměl jediný log FI (Filtr byl nastaven tak, že Nalezené ANO, Vlastněné - je jedno (nezatržený ani prázdný chlíveček).
Docela by mě zajímalo, čím může být i toto chování toho filtru...
Otázka k modulu CustomizedTable
hodně povedený modul, díky kterému se dá naklikat všechno, co jsem dřív složitě musel psát a pořád testovat.
Nicméně jsem zatím narazil na problém s řazením. Když chci řadit tabulku podle TAGu Elevation, tak to neřadí číselně, ale textově. Dá se to někde nastavit?
Díky
Publikováno 03 duben 2014 - 10:01
kiReGPS: s tím automatizovaný šup na profil to naštěstí zvládá jak psala petulinka combine i když přes GJ, tak bych to neřešil.
Já vím...
Proto jsem psal "neumožňuje legální cestou"...
Publikováno 03 duben 2014 - 10:04
Pockej, ale Logator logy nestahuje, on jenom pocita slova v nich. Takze BG rve proste proto, ezt y logy nemas. Kazdopadne je mi divny, proc ti nejdou stahnout.
Tak přes API jsem je tahal, ale nejde to. Stačí tedy ručně je tam vecpat do tagu? Nemám teď u sebe v práci Geoget s databází na vyzkoušení.
Tento příspěvek byl upraven od drowned: 03 duben 2014 - 10:06
Publikováno 03 duben 2014 - 10:44
Motas to vsechno dohromady. Logy v tagu nejsou! BG vadi to, ze tam ty logy nejsou, ne to, ze nejsou otagovany Logatorem. Uz chapes?
Publikováno 03 duben 2014 - 10:50
Tak, vážení, dávka pro Stator je na araratu. Snad jsem na nic nezapomněla. Přes Správce pluginů si můžete dávku snadno přidat na toolbar a mít všechno opravdu na jedno kliknutí.
Nastavení se provádí při prvním spuštění dávky, takže nemusíte zkoumat nic v Combine.
Obsahuje pouze základ, takže žádný spouštění všemožných pluginů se nekoná. Kdo chce něco víc, ať si počká na moduly k pluginum, nebo si pomůže v Combine.
Ať slouží!
Publikováno 03 duben 2014 - 11:52
Ještě k mému problému - nemůže to být nějaká chyba v mé databázi, protože nevím proč, Stator jsem pouštěl na filtru, kde jsem si zatrhl, aby se mi zobrazily všechny mnou nalezené kešky (i na mnou založených, kvůli tomu, že některé založené mám definován v názvu jako spoluvlastnictví (Roman_Jaromer &...). Ovšem ten filtr mi zobrazil jako nalezené i některé mé vlastní kešky, kde jsem ani v databázi (při rozkliknutí té dotyčné kešky) neměl jediný log FI (Filtr byl nastaven tak, že Nalezené ANO, Vlastněné - je jedno (nezatržený ani prázdný chlíveček).
Docela by mě zajímalo, čím může být i toto chování toho filtru...
Domnivam se, ze chyba je zpusobena kombinaci tvoje databaze vs. neosetreny stav. Ovsem nevidim nic, co by tam mohlo byt neosetreno s korektnimi daty. Takze bez spoluprace s tebou to sam nezjistim.
Nejak jsem nepochopil formulaci " Stator jsem pouštěl na filtru, kde jsem si zatrhl, aby..." Takze se bliz vyjadrit neumim.
MHD/PID vybranych mest CR jako POI (diskuse)
GeoGet:
- OwnMaintenance - prehled udrzby vlastnich kesi - v1.1.3 (diskuse)
- Combine 2 - automatizace opakovanych cinnosti (diskuse, dávky)
- Spoiler - uložení spoilerů do GPS jako POI (diskuse)
- Stator - statistiky y GeoGetu (diskuse)
- Náhrada GJ legálními postupy
Publikováno 03 duben 2014 - 11:58
Otázka k modulu CustomizedTable
hodně povedený modul, díky kterému se dá naklikat všechno, co jsem dřív složitě musel psát a pořád testovat.
Nicméně jsem zatím narazil na problém s řazením. Když chci řadit tabulku podle TAGu Elevation, tak to neřadí číselně, ale textově. Dá se to někde nastavit?
Díky
Ne, to zatim nejde, ale mam poznaceno.
GeoGet:
Publikováno 03 duben 2014 - 12:20
Tak přes API jsem je tahal, ale nejde to. Stačí tedy ručně je tam vecpat do tagu? Nemám teď u sebe v práci Geoget s databází na vyzkoušení.
Nejde stahnout logy pomoci API? To je divne. Jak to delas? Prave mysitko na kesi, Stahnout logy, vybrat vsechny? To je musi stahnout.
GeoGet:
Publikováno 03 duben 2014 - 12:52
Tak, vážení, dávka pro Stator je na araratu. Snad jsem na nic nezapomněla. Přes Správce pluginů si můžete dávku snadno přidat na toolbar a mít všechno opravdu na jedno kliknutí.
Nastavení se provádí při prvním spuštění dávky, takže nemusíte zkoumat nic v Combine.
Obsahuje pouze základ, takže žádný spouštění všemožných pluginů se nekoná. Kdo chce něco víc, ať si počká na moduly k pluginum, nebo si pomůže v Combine.
Ať slouží!
Super práce. Ale narazil jsem na jednu malou chybu (asi to ale bude mým nastavením). Stator mi automaticky vytvořil profil Stepan_m a dávka Stepan_M. Pokoušel jsem se to opravit v Combine a následně i ve Statoru tak, aby to bylo stejné, ale stále mi to hlásí při nahrávání u GeoJarry chybu ERROR! Profile file not exist! a nedaří se mi ji odstranit.
EDIT: Už jsem to našel. V Combine Stator_FirstRun je hodnota ADD:\nCMD=VarSet|STATISTICS|%GG_SCRIPTDIR%\Stator\%GG_OWNER%\Statistics.html ale mělo by tam předpokládám být ADD:\nCMD=VarSet|STATISTICS|%GG_SCRIPTDIR%\Stator\Profiles\%GG_OWNER%\Statistics.html
Tento příspěvek byl upraven od Stepan_M: 03 duben 2014 - 12:56
Publikováno 03 duben 2014 - 13:03
Nejde stahnout logy pomoci API? To je divne. Jak to delas? Prave mysitko na kesi, Stahnout logy, vybrat vsechny? To je musi stahnout.
Přesně tak jak píšeš to dělám. Stáhli se mi všechny až na 5 starších logů. Zkoušel jsem je pak ještě několikrát, ale ani ťuk. Kvůli nim mi pak řve badgegen.
Publikováno 03 duben 2014 - 13:05
Tak to ale nema se statorem nic spolecnyho.
1 uživatel(ů) prochází toto téma
0 uživatelů, 1 návštěvníků 0 anonymních uživatelů